Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mamanın markasını değiştirin.
küçük doğdu zaten meme reddi hep vardı doktor mama vermemi söyledi sonrasında süt alerjisi tanısı konuldu o mamaya geçtik test yaptırdım alerjisi çıkmadı şuan Sma comfort kullanıyoruz ama kilo alımı yok denecek kadar az napıcağımı bilmiyorumMamanın markasını değiştirin. Neden emmyor?
Biraz baktım hipoalerjenik olanları kullanılıyormuş. Yönetime söyleyip bütün üyelere bildirim gönderilmesini isteyebilirsiniz mutlaka yaşayan vardır yardımcı olurlar.Merhaba hanımlar. Bebeğim 3 aylık emmiyor mama veriyorum, kakası yeşil 2-3 güne bir yapıyor, mamayı kabul etmiyor kilo alımı yavaş. Napmam lazım kafayı yiycem başına gelen varsa lütfen yol gösterin
 Mune

MuneBiraz baktım hipoalerjenik olanları kullanılıyormuş. Yönetime söyleyip bütün üyelere bildirim gönderilmesini isteyebilirsiniz mutlaka yaşayan vardır yardımcı olurlar.Mune
Alerji maması kullandığı zaman kakasında kan gözlemledim o yüzden vermiyorum ve iştahlı içmiyordu zatenAlerjik bebeklerin kullandığı mama ayrı diye biliyorum isterseniz araştırın
Biz de sma comfort kullandık çok iyiydi memnunduk . Yeşil kaka normaldir mukuslu kaka tehlikelidir . Sinirlendi mi bebeğiniz hiç bu günlerde bazen tepki gösteriyorlar benim bebeğim 4.ayda inanılmaz bir biberon reddi yaşadı ben de tam uykuya dalacağı anı koklayıp verdim yani resmen 2 hafta boyunca köşe kapmaca oynadıkMerhaba hanımlar. Bebeğim 3 aylık emmiyor mama veriyorum, kakası yeşil 2-3 güne bir yapıyor, mamayı kabul etmiyor kilo alımı yavaş. Napmam lazım kafayı yiycem başına gelen varsa lütfen yol gösterin

Kaç kilo doğmuştuSma comfort kullanıyordum kilo alımı az olduğu için bugün aptamile geçtim, napacağım konusunda o kadar kararsızım ki kaldım yani. 3 ayı bugün doldurdu ve kilosu 4600
2300Kaç kilo doğmuştu