Bebeğim emmiyor mamayı kabul etmiyor

mrvclk06

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2025
5
1
1
26
Merhaba hanımlar. Bebeğim 3 aylık emmiyor mama veriyorum, kakası yeşil 2-3 güne bir yapıyor, mamayı kabul etmiyor kilo alımı yavaş. Napmam lazım kafayı yiycem başına gelen varsa lütfen yol gösterin

Mamanın markasını değiştirin. Neden emmyor?

Mamanın markasını değiştirin.
Mamanın markasını değiştirin. Neden emmyor?
küçük doğdu zaten meme reddi hep vardı doktor mama vermemi söyledi sonrasında süt alerjisi tanısı konuldu o mamaya geçtik test yaptırdım alerjisi çıkmadı şuan Sma comfort kullanıyoruz ama kilo alımı yok denecek kadar az napıcağımı bilmiyorum

Alerjik bebeklerin kullandığı mama ayrı diye biliyorum isterseniz araştırın

Merhaba hanımlar. Bebeğim 3 aylık emmiyor mama veriyorum, kakası yeşil 2-3 güne bir yapıyor, mamayı kabul etmiyor kilo alımı yavaş. Napmam lazım kafayı yiycem başına gelen varsa lütfen yol gösterin
Biraz baktım hipoalerjenik olanları kullanılıyormuş. Yönetime söyleyip bütün üyelere bildirim gönderilmesini isteyebilirsiniz mutlaka yaşayan vardır yardımcı olurlar. Mune Mune

Biraz baktım hipoalerjenik olanları kullanılıyormuş. Yönetime söyleyip bütün üyelere bildirim gönderilmesini isteyebilirsiniz mutlaka yaşayan vardır yardımcı olurlar. Mune Mune

Alerjik bebeklerin kullandığı mama ayrı diye biliyorum isterseniz araştırın
Alerji maması kullandığı zaman kakasında kan gözlemledim o yüzden vermiyorum ve iştahlı içmiyordu zaten

Biz de sma comfort kullandık çok iyiydi memnunduk . Yeşil kaka normaldir mukuslu kaka tehlikelidir . Sinirlendi mi bebeğiniz hiç bu günlerde bazen tepki gösteriyorlar benim bebeğim 4.ayda inanılmaz bir biberon reddi yaşadı ben de tam uykuya dalacağı anı koklayıp verdim yani resmen 2 hafta boyunca köşe kapmaca oynadık

Canım sütün varsa hala sağım yap yinede siniri geçince emer :) gerçekten bazende böyle bişey olabiliyor sütün az ise o zamanda emmiyo birazcık önden sağ hızlansın ya da fazlaysa sütün tazyiktende ememiyolar o zamanda bi 15 20 ml sağmakta fayda var. Mamasını değişebilirsin her bebek maalesef ki anne sütü alamıyor bunun içinde vicdan yapma bnm ilk bebeğimde prematüre doğmuştu ememedi sağımda düzenli yapamadım sütüm kesildi hep mama verdim alerjisi vardı. İkinci çocukta emdi ilk 6 ay ama sütüm azdı yedim yedim sütüm olsun diye kilo aldım çok pişman mıyım asla :) sağlık olsun ❤️
Ha bu arada biberon ucunu değiştin mi yenidoğan emziği çok dar ememiyolar lansinoh bu konuda çok iyi denemeni tavsiye ederim ya da avent 👌

Alerji mamasının içindeki bir bileşime alerjisi olabilir ama alerjik olup alerjiye uygun diyeti düzenlenmeyen bebekler kilo problemi yaşıyor diye biliyorum ben. Benim bebeğim de süt yumurta alerjisi vardı 2,5 aylık tanı aldık. Kakada kan vardı ve geçmedi 8 aya kadar ben diyet yaptım mama kullanmadık. Diyet düzenlenmese kilo sorunu yaşanıyormuş diye duydum.

Sma comfort kullanıyordum kilo alımı az olduğu için bugün aptamile geçtim, napacağım konusunda o kadar kararsızım ki kaldım yani. 3 ayı bugün doldurdu ve kilosu 4600

Back
X