Çocuk Hastalıkları Bebeğim emmiyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bilip bilmeden konuşan sizsiniz.
Siz şanslıymışsınız tamamen bırakmamış bebe.
Bunca emzirme danışmanı, doktor yanlış biliyor demek ki.

Buyurun okuyun, öğrenin doğrusunu

Evet yanlış biliyorlar kendi çocuklarına göre karar veriyorlar fikir yürütüyorlar, sadece çocuk doktoru olan özel bir hastane var burda oraya gitmiştik 6.ayında kaşık mamaya başlayalım mı diye ama ben meyve püresi falan yediriyordum zaten, o dr. demişti ki bizimki hiç yemedi 1 yaşına kadar denemeyin bile almaz dedi. Onu dinlemedim mesela. Bu bebek de aç mı kalsın anne sütü sağma makineleri niye üretiliyor o zaman sadece çalışan anneler için mi hayır bu gibi durumlarda bebek besinsiz kalmasın diye serumla mi versinler onu mu istiyorsunuz. Uykuda emiyormuş bir tek. Bebekler çok da fazla uyumuyor. Memeyi tamamen bırakmıyor uykuda yine alır gün içinde de aç kalmaz böylelikle. Bence siz anne değilsiniz bu kafada olan bir anne yok.

Aç kalmasın biberon dışı bir sürü alternatif var
İsteyene yöntem çok
O sağma makinaları da red yaşayanlar, bebesi emmeyenler ve çalışanlar için zaten, ne alaka konuyla?
Önce biberon emzik yapıyorlar, bebe bunlardan reddediyor, sonra sağım makinaları, süt çayları (!) vs vs, düzenli sağım yapamayınca süt azalıyor tabi ki, sonra anne Bebek doymuyor diye mamaya başlıyor ve süt tamamen gidiyor. Peki bunların neden hepsi aynı firmaların acaba?
6. ayda meyve püresi vermek de pek doğru değil ki verdiğiniz örnek hem alakasız hem de yanlış.
Ee siz de kendi çocuğunuza göre konuşuyorsunuz o zaman.
Meme reddi yaptığı kanıtlanan şeyleri ısrarla öneriyorsunuz bana bişey olmadı diyerek.
Ee bu hasta biriyle temas edip bana bişi olmadı demek gibi, siz şanslıymışsınız da çoğunluk şanslı değil ki

Ayrıca serumlar besleyici değildir, sıvı kaybında verilirler vücudun sıvı elektrolit dengesi toparlansın diye.

Bak tatlım belli ki bilmiyorsun. Konuyla ne alaka demişsin ya bu bayanın konusunu oku önce. Bebeği emmiyormuş, sadece uyurken emiyormuş. Böyle besinsiz kalırsa vücudunda su alımı da azalır büyük bir oranını anne sütünden karşılıyor 4 aylık bebekmiş daha. Mama yiyemez 6.ayda öneriyorlar git onu da araştır çünkü yediklerine bana da ver gibi bakar 6 aylık bebekler. Konu sahibi şu an gitse doktora memeyi uyku dışında almayan bebeğe sağıp vermeyi denediniz mi diye soracaklar emin ol. Yaşanmış ve denenmiştir şahsım tarafından. Korka korka da olsa böyle sizin gibi önyargılı olan insanlar tarafından doktor önerdi deyip sırf el kadar bebek eğer beslenemezse serumla beslenir hastane de kalır dediği için doktor, mecbur iyice göğse alışana kadar dengeli bir şekilde verdik. Bu bebek hiç göğüsten emmemiş değil o yüzden dengeyi iyi sağlarsa uykusunda emzirmeye devam ederse gündüz de yine göğsünü vermeyi deneyerek oluşur süreç.
Siz ne önerirsiniz peki onu söyleyin, çok var demişsiniz ya, bayanın sütü yok değil varmış uykuda emiyormuş. Süt anne bulunsun diyecekseniz sorun anne de değil ki çocuk uykudan başka zaman emmiyormuş siz ne önerirsiniz ne yapsın şimdi konu sahibi onu söyleyin???

Benim neredeyse 1 ay oldu

Benim neredeyse 1 ay oldu
1 aydir emmese acliktan ölmüstü.
Belki de siz gereginden fazla israr ediyorsunuz olabilir mi?
Yok kast ettiginiz sürekli huysuz olup aglamasiysa bizimki de ilk 14 ay her uykuyu uyumamak icin helalinden 45-50 dakka önünden, ardindan da uyaninca bi o kadar agladi. Günde toplasaniz 45-50 dakkanin üzerinde huzurlu ani yoktu. 2 Pedagog ve kac kez cocuk doktoruna gittim, sebep de care de bulamadilar, ama disleri 5,5 aylikken basladi ve 14 aylikken 16 disi vardi, Sanirim dis kaynakliymis, simdi daha normal bi canli. :)
Kolaylik diliyorum.

aç bırakırmıyım hiç :) uyutuyorum zorla sonra gözleri gidince emziği çıkarıp hemen memeyi veriyorum sonra uykudan ilk kalktığı an mız mızlanırken hemen memeyi dayıyorum o şekilde besleniyor

aç bırakırmıyım hiç :) uyutuyorum zorla sonra gözleri gidince emziği çıkarıp hemen memeyi veriyorum sonra uykudan ilk kalktığı an mız mızlanırken hemen memeyi dayıyorum o şekilde besleniyor
Siz o şekilde besleme ringine girdiğiniziçin artık uyanıkken ihtiyacı da kalmamışboşverin öyle devam edin o vakit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…