bebeğim 24 günlük.. 34 haftalık doğdu 1 hafta küvezde kaldı. küvezde kaldığı sürece sütümü sağıp biberonla verdim. ben ezirmek istedikçe hemşireler kaaç cc beslenebildiğini görmemiz lazım dediler. evimiize geldik , çabalarımla emeceğine inanıyodum ama sonuç hüsrançok üzülüyorum her beslemeden önce veriyorum yok. emiyor 2-3 saniye sonra ağzını çekiyor kafasını çeviriyor savaşıyoruz resmen o da ben de yorgun düşüyoruz. gece zaten ağzını açıp almıyor bile ben zorla verirsem ağzına, ağzında bekletiyor. sütüm başlarda çook iyiydi ama giderek azalıyo. sağıp mümkün olduunca anne sütüyle beslemeye çalşyrm ama geceleri yetmiyor mama da vermek zorunda kalıyorum günde 3-4 öğün..
silikon göğüs ucu da denedim, göğsüme şekerli su da sürdüm yok yok... umut yok muaynı durumu yaşayan ark.lar lütfen bi yol gösterin bana
kendimi yetersiz ve yarım anne gibi hissediyorum.bebeğim emmezse aramızdaki bağ daha zayıf olur gibi geliyor.etrafın baskısı cabası zaten. emzirmenin önemini sanki bilmiyorum her gelen bi ders veriyor. ben süt sağmaya bayılıyorum yaa!! çok bunaldım kısacası... lohusalığım bebeğimi emzirerek geçseydi keşke. rüyalarıma giriyo kızıp güzel güzel beni emiyorofff offfff
Canım bebeğin hayırlı olsun.öncelikle 24 günlük bebek beni emmiyor demek için çok erken. Muhtemelen çene kasları zayıf sonra güçlenecektir. Sen inat edeceksin. Memeni ver bırakına bir daha ver iyice vakumladığına emin ol. Burnunun tıkalı olmadığından emin ol. Doktorlar konuşarak beslenme saatlerini uzatabilirsen eğer daha çok acıkmış olur. Benim kızım sol göğsümü 2 ay emmedi hep sütü sağarak verdim ama inat ettim sonunda ben galip geldim. Birde biberon verme almıştır seni emmez diyenlere asla. Inanma . Eskiden çalışan anneler 41. Günde işe başlıyormuş onlar nasıl emzirmiş. Bende 3. Ayımda işe başladım bebeğim 9.5 aylık hala süt sağıyorum. O yüzden emin ol emecek sadece moralini bozma inat et ayrıca süt sağarak süt azalmaz bunu unutma. Sadece bebek pompanın çektiğinden daha çok süt çeker.bebeğim 24 günlük.. 34 haftalık doğdu 1 hafta küvezde kaldı. küvezde kaldığı sürece sütümü sağıp biberonla verdim. ben ezirmek istedikçe hemşireler kaaç cc beslenebildiğini görmemiz lazım dediler. evimiize geldik , çabalarımla emeceğine inanıyodum ama sonuç hüsrançok üzülüyorum her beslemeden önce veriyorum yok. emiyor 2-3 saniye sonra ağzını çekiyor kafasını çeviriyor savaşıyoruz resmen o da ben de yorgun düşüyoruz. gece zaten ağzını açıp almıyor bile ben zorla verirsem ağzına, ağzında bekletiyor. sütüm başlarda çook iyiydi ama giderek azalıyo. sağıp mümkün olduunca anne sütüyle beslemeye çalşyrm ama geceleri yetmiyor mama da vermek zorunda kalıyorum günde 3-4 öğün..
silikon göğüs ucu da denedim, göğsüme şekerli su da sürdüm yok yok... umut yok muaynı durumu yaşayan ark.lar lütfen bi yol gösterin bana
kendimi yetersiz ve yarım anne gibi hissediyorum.bebeğim emmezse aramızdaki bağ daha zayıf olur gibi geliyor.etrafın baskısı cabası zaten. emzirmenin önemini sanki bilmiyorum her gelen bi ders veriyor. ben süt sağmaya bayılıyorum yaa!! çok bunaldım kısacası... lohusalığım bebeğimi emzirerek geçseydi keşke. rüyalarıma giriyo kızıp güzel güzel beni emiyorofff offfff
Canım bebeğin hayırlı olsun.öncelikle 24 günlük bebek beni emmiyor demek için çok erken. Muhtemelen çene kasları zayıf sonra güçlenecektir. Sen inat edeceksin. Memeni ver bırakına bir daha ver iyice vakumladığına emin ol. Burnunun tıkalı olmadığından emin ol. Doktorlar konuşarak beslenme saatlerini uzatabilirsen eğer daha çok acıkmış olur. Benim kızım sol göğsümü 2 ay emmedi hep sütü sağarak verdim ama inat ettim sonunda ben galip geldim. Birde biberon verme almıştır seni emmez diyenlere asla. Inanma . Eskiden çalışan anneler 41. Günde işe başlıyormuş onlar nasıl emzirmiş. Bende 3. Ayımda işe başladım bebeğim 9.5 aylık hala süt sağıyorum. O yüzden emin ol emecek sadece moralini bozma inat et ayrıca süt sağarak süt azalmaz bunu unutma. Sadece bebek pompanın çektiğinden daha çok süt çeker.
canım merhaba benim bebeğim de 39. haftada 2.240 gr doğdu küveze falan girmedi sezeryan doğum olduğu için iki gün sütüm gelmedi o nedenle sütümü sağıp kaşıkla verdik onu da tam olarak içemediği için sarılığı yükseldi bizde mecburen biberonla verdik bu süreçte kızım kesinlikle beni emmedi şu an kırk günlük oldu ara son on gündür filan ara ara veriyorum mememi emiyor ama çabuk yorulup ya memede uykuya dalıyor yada bırakıp ağlıyor biberonu istiyor :) verince de cuk cuk yutuyor rahatlıyor ben bebeğim büyüdükçe emmeyi daha verimli hale getireceğini inanıyorum ve ratık süt sağma makinasının başında geçirdiğim vakitlerimi bebeğimle başbaşa geçirmek istiyorum her anne gibi göğsümden taze taze doğal ısısında içsin istiyorum sağ boşalt ısıt gerçekten çok üzücü yüce rabbim sen ve bizim gibileri yardımcısı olsun inşallah bizim kuzularda copu copur emer birgün bizi
biizimki de sarılık oldu cnm.. işin kötüsü sütüm azalmaya başladı yetmiyor ve mama veriorum hepten şansımız azalıyor galiba
geçmiş olsun canım ya
sagdıgın zaman biberonda da mı içmiyor sütü
canım biberonla içiyor ama sütüm baya azaldı. 30 cc zor çıkıyor her sağmamdamecbur mama takviyesi. kendimi yarım anne gibi hissediyorum
Aynı durumdayım.Bir aylık bebeğim biberonla besleniyor.Memeyi verince ağlıyor.Cok uğraştım olmuyor.Ama yine de denemeye devam edeceğim.sen de dene.Bol şansbebeğim 24 günlük.. 34 haftalık doğdu 1 hafta küvezde kaldı. küvezde kaldığı sürece sütümü sağıp biberonla verdim. ben ezirmek istedikçe hemşireler kaaç cc beslenebildiğini görmemiz lazım dediler. evimiize geldik , çabalarımla emeceğine inanıyodum ama sonuç hüsrançok üzülüyorum her beslemeden önce veriyorum yok. emiyor 2-3 saniye sonra ağzını çekiyor kafasını çeviriyor savaşıyoruz resmen o da ben de yorgun düşüyoruz. gece zaten ağzını açıp almıyor bile ben zorla verirsem ağzına, ağzında bekletiyor. sütüm başlarda çook iyiydi ama giderek azalıyo. sağıp mümkün olduunca anne sütüyle beslemeye çalşyrm ama geceleri yetmiyor mama da vermek zorunda kalıyorum günde 3-4 öğün..
Bugün uğraştıktan sonra biraz emzirmeyi başardım.Tavsiyelerinize uyacağım.Tesekkur ederimbenim oğlum on gün biberonla beslendi mama verdik sütum gelmiyordu çünkü. Ama sonra pompayla sağarak sütümün gelmesini sağladım. Biraz pompayla sağdığımı veriyordum sonra zaten aç devamını bekliyor dayıyordum memeyi. İlk zamanlar uyuyakalıyor emmiyordu baktım bi iki emmeye başladı tamamen mememi vermeye başladım. Bir ay kadar da hep kavga dövüş emzirdim. Bebeğim neredeyse üç aylık yeni ye ritmimizi bulduk diyebilirim. Sende sakın pes etme mutlaka emecektir. Allah kolaylık versin...
Buraya yazan arkadaşlara sesleniyorum bu kadar uğraştan sonra emzirebildiniz mi gerçekten 25 gündür uğraşıyorum hala sonuç yok ne yapacağımı şaşırdım
Canım benim ben de sezeryan oldum ve ilk üç dört gün hiçç sütüm gelmedi hemşireler mecburen mama verdiler. Eve geldik kızımı yine emzirmeye çalıştım ama sütüm çok azdı kızım emmek istemedi. Ben sütümü artırmak için malt içeceği içtim alkolsüz bira diye de geçiyor. Sonra oluk oluk sütüm oldu. Kızım emmeyi reddettikçe ben soktum agzına o reddetti agladı bn soktum az az çeke çeke alıştı. Sakın pes etme muhakkak ağlayıp sızlansa da istemese de ver memeyi. Bir süre sonra az az emmeye başlayacak. Bn de pes edıp bu emmiyor diye mama vermek istedim ama annem mecbur emecek ver memeyi diye diye yaptırdı gercekten de iyi ki zorla da olsa vermişim. Şimdi sadece bni emiyor sakın pes etme sütünü artırmak için malt iç mutlaka ama mutlaka işe yaradığını göreceksinbebeğim 24 günlük.. 34 haftalık doğdu 1 hafta küvezde kaldı. küvezde kaldığı sürece sütümü sağıp biberonla verdim. ben ezirmek istedikçe hemşireler kaaç cc beslenebildiğini görmemiz lazım dediler. evimiize geldik , çabalarımla emeceğine inanıyodum ama sonuç hüsrançok üzülüyorum her beslemeden önce veriyorum yok. emiyor 2-3 saniye sonra ağzını çekiyor kafasını çeviriyor savaşıyoruz resmen o da ben de yorgun düşüyoruz. gece zaten ağzını açıp almıyor bile ben zorla verirsem ağzına, ağzında bekletiyor. sütüm başlarda çook iyiydi ama giderek azalıyo. sağıp mümkün olduunca anne sütüyle beslemeye çalşyrm ama geceleri yetmiyor mama da vermek zorunda kalıyorum günde 3-4 öğün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?