Bebeğim emmiyor

dilanbaran

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2016
2
0
1
38
Mrb bu kulübe yeni üye oldum çünkü sorunuma bir çözüm bulunabileceğine inanıyorum. Sezeryanla doğum yaptım bir gün hastanede kaldım bunla birlikte toplam üç gün hiç sütüm gelmedi hastanede biberonla mama verin dediler verdik vermez olaydık üç gün sonra zorladım zorladım sütüm geldi bu seferde Bebek göğsümü emmedi bir haftadır uğraşıyorum olmuyor kaşıkla almıyor emmek istiyor emzik emiyor biberon emiyor ama göğsümü yanına bile yaklaştırmıyor ne yapacağımı şaşırdım lütfen bununla ilgili olumlu deneyimleri paylaşırmısınız çünkü yardıma ihtiyacım var

Bilmiyorum mümkün mü ama bebeğiniz uyurken memenizi ağzına koymayı deneseniz olmaz mı? Tadına kokusuna alışır belki biraz.

canim mamayi vermeyip biraz bekle uykuya dalincada hemen gögsünü tut uyku arasinda belki anlamaz bendede olmusdu bu olay bi iki kere ozamanda önce biberonu verirdim agzina biraz icince cekip hemen gögsümü kandirir gibi insAllah alisir Rabbim saglikli büyütmeyi nasip eder insAllah

Yeni doğum yapan anneler lütfen bu hataya düşmeyin yeni doğmuş bebek açlıktan ağlamaz kucak ister sıcaklık ister aç diye sakın mama vermeyin özellikle hastanedeki ilk gün hemşireler bazen mama öneriyor vermeyin ona 1 mg bile emse yetiyor zaten ilk günler vermek zorunda kalsanızda çay kaşığıyla ağzının kenarından yavaşça akıtın emzik biberon vermeyin lütfen
Canım seninde bebeğin inşaAllah emmeye başlamıştır pes etme sakın uyurken falan emzirmeye çalış Rabbim yavrunu sana bağışlasın inşaAllah ama olmuyorsa da çok yıpratma kendini olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…