Doğuma Hazırlık Bebeğim erkek degil mis :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

scilla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
78
20
98
37
Kizlaar 12.hafta ikili taramada doktorumuz erkeğe benzetmişti bugün tekrar gittik kontrole 15+3teyiz bebeğim kız mis başından beri hep kız hissetmistik hislerimiz dogruymus cin takvimi bizde tuttu prenses geliyo bize şimdi isim düşünmeye baslayabiliriz

Hayırlı olsun inşallah, Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

Hayırlı olsunn size de çok sürprizli olmuş.
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallh bebeğinizi.

Çisil, Ece, Ezgi, Işık
Bunlar geldi aklıma. :) İsim seçme işi çok zor kolay gelsin.

çok teşekkür ederim içimizde bu bebek kız fikri hep vardı evladın cinsiyeti olmaz ama benim kardeşim yok önce bi kızım olsun istedim hep bana sırdaş olsun Allahım dualarımı kabul etti herkesin gönlündeki olsun inşallah...

bızdede oyle oldu ve bızde kız ıstıyorduk ama ben hala endıselıyım emın olamıyorum bugun yıne kontrolum var tekrar sorucam

anneler hissediyo diyolardı doğru galiba tabi ki öncelikle sağlıklı olmaları ama benim kardeşim yok tek çocuğum o yüzden hep kızım olsun istedim

anneler hissediyo diyolardı doğru galiba tabi ki öncelikle sağlıklı olmaları ama benim kardeşim yok tek çocuğum o yüzden hep kızım olsun istedim
Hayırlı olsun prensesiniz benimde kız kardeşim yok büyük eksiklik o yuzden bende com istedim kiz olmasini umarim benim doktorumda yanilmistir kiz der

çok teşekkür ederim sağlığı yerinde olsun da... Bütün evlatların benimkinin de...

bizede 2li taramada erkek dediler benim 2. bebeğim olacak inşallah. bir kızım var. erkeğe kendimi kaptırmış durumdaym korkuttunuz beni. ctesi kontrolüm var bir kesinleşseydi de rahatlasaydm :)))

hayırlı olsun:) sağlıkla büyütün..
anneler hissediyor derler doğru gerçekten..
benim hamileliğimde herkes içime doğuyor kız olacak diyordu..
ama ben baştan beri dedim benim oğlum olacak...
rüyamda erkek bebeğim olmuştu sarışın mavi gözlü dünya tatlısı..
ertesi gün oğlum olacağını öğrendim..
kızım olsada çok sevinecektim..oğlumun olmasından da çok mutluyum.. yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsunlar

Bana da 12.haftada kesin değil ama erkek gibi demişti. Dün kontrol vardı 16.haftam doldu. Göstermedi bizimki kendini ama bu seferde kemik yapısı kız gibi dedi doktorum.. Ben erkek gibi hissediyordum hep. Bakalım sağlıklı olsunda çok da önemli değil aslında.. :)

2 li testte söylenenlere inanmayın derim..Bacak arasını görmeden yok durusuna göre yok kemiğine göre yok paralelse kız dikse erkek gibi hurafece tahminlerde bulunuo doktor..Görmeden tahminde bulunması bile yanlış bana göre..Bana 12. haftamda paralel duruo kız gibi dedi..16.haftada erkek olduğunu öğrendim. 16.haftadan önce inanmayın derim..

Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…