Doğuma Hazırlık bebeğim erkekmiş dün öğrendim bana isim konusunda yardımcı olurmusunuz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

tubaerdem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2010
10
0
36
İstanbul
kızlar 15+5 haftalık hamileyim dun kontrole gıttım içime kız doğuyordu ama bebeğim erkekmiş bi oğlum olucak inşallah bana erkek ismi konusunda yardımcı olurmusunuz modern ve fazla bulunmayan bi isim düşünüyorum sizce ne olsun?

bende 25 haftalık hamileyim benim bebgim de erkek olucak bizim ilgimizi çeken isimler görkem,bartu,sefa,ataberk ama karasısız

arda
çınar
kayra
yiğit
talha
bu isimleri beğeniyorum
büyük oğlumun adı talha
küçük oğlumun ise yiğit arda
allah kucağına almayı nasip etsin canım

benim de oğlum var ismi eymen doruk çok beğenerek koyduk ve beğenerek kullanıyoruz ailece..eymen için çok fazla var suyu çıktı falan diyolar ama inanın insanlar soruyo söyleyince aa hiç duymadık anlamı ne çok hoş falan diyolar suyu çıkmış olsa insanların tepkileri böylemi olmalı en azından ali yiğit mert vb kadar suyu çıkmamıştır..ayrıca eymen ismi kurandada geçiyo .. oğluma isim koyarken kararsız kaldığım isimler var
kayra * uras* rüzgar* aras* özgür* eren* umut*
şimdilik bunlar var

atilla,alper

bide bi arkadaş yeni doğum yaptı.oğlununun ismini türkhun koymuş.ben çok beğendim.Tabi değişik gelebilir size....

Back
X