merhaba, benim bebeğim 30 ekim doğumlu olup, henüz eşyaları tutamıyor. eşyaları görüp heyecanlanıyor ama elleini ona uzatıp tutamıyor.. kuzenimin 1 aylık bebeği bu zamanda çoktan tutmayı öğrenmişti. benim bebeğim normal mi? yardım lütfen..
bebegin eminim cok sagliklidir, yalniz her bebek birbirinden farkli canim,kimisinin erkenden yapabildigi seyleri kimisi gec yapabiliyor.doktor kontrollerini yaptiriyormusun ? doktoru memnun mu gelisiminden? oyuncaklarini gösterdiginde heyecanlandigini söyledin,peki eline verdigin zaman elinde tutabiliyormu?
icini ferah tutmalisin , sonucta bir süre tutabiliyor esyalari.ayrica doktoruda hersey normal diyor.biz anneler biraz sabirsisizdir, hemen gülsün hemen emeklesin, hemen yürüsün filan,yok böyle birsey ama.2 cocuk annesi olarak sana tavsiyem bu güzel zamanlari öyle cabuk geciyor öyle cabuk büyüyorlar ki, yok sunu uzanmadi eli, yok tutmadi diyip zamani zehir etme kendine ve bebegine, onun yerine bu zamanin tadini cikarin .cok sev bebegini ve cok sevdiginide göster ona.anlamaz deme anlar,sev, öp, oksa.beraber uyu.ben cocuklarimi kucagimdan indirmezdim, simdi dana gibi oldular kucagima gelmiyorlar :))) cevreyede kulak asip kendi kendine stres yapma