Bebeğim gaz sorunu yüzünden çok rahatsız, uyuyamıyor acil yardım!!!!!

Biri30

Guru
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
28
3
288
Azerbaycan
Arkadaşlar 28 günlük bebeğim gaz sorunundan dolayı uyuyamıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Espumisan damla veriyorum, wind salbe ile masaj yapıyorum bazen rahat oluyor bazen de hiç etkisi olmuyor. sancıdan morarıyor bebek. Bazen de 2-3 gün arayla kakasını yapamıyor. Kimyon, rezene herşey denedim. Acaba doymuyor mu. Meme almadığı için sağarak veriyom 2,5-3 saatte bir 70-80 cc veriyorum. Ne kadar vermeliyim acaba? 1 aylık bebeğe rezene çayı ve ya papatya çayı ne kadar vere bilirim? Lütfen yardım edin. ceveplarınızı bekliyorum.

Arkadaşlar 28 günlük bebeğim gaz sorunundan dolayı uyuyamıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Espumisan damla veriyorum, wind salbe ile masaj yapıyorum bazen rahat oluyor bazen de hiç etkisi olmuyor. sancıdan morarıyor bebek. Bazen de 2-3 gün arayla kakasını yapamıyor. Kimyon, rezene herşey denedim. Acaba doymuyor mu. Meme almadığı için sağarak veriyom 2,5-3 saatte bir 70-80 cc veriyorum. Ne kadar vermeliyim acaba? 1 aylık bebeğe rezene çayı ve ya papatya çayı ne kadar vere bilirim? Lütfen yardım edin. ceveplarınızı bekliyorum.

İlk 2ay bende yasadım gaz sorunu gercekten sıkıntılı bir dönem ama milupanın rezene çayından ögleden sonra 50ml aksamda 21:00gibi yine 50ml veriyorum karşılığında 1cau kasığı cok iyi geliyor pırt pırt çıkarıyor 😄birde dizlerime yatırıyorum yüz üstü ve karnına saat yönünde masaj yapıyorum oda rahatlatıyor oğlum suanda 3aylık

Benim kızım 4,5 aylık,daha yeni yeni gaz sorunumuz bitti diyebilirim,yavrum az kıvranmadı gazdan,biz sab isimli damlayla bulduk çareyi,tavsiye ederim cnm

canım benim bebeğimde gaz yoktu 1sefer oldu sabaha kadar ağladı ağladıkça emmek istiyor oyüzde emzik aldım sakinleşmesi için çünkü göğsünü emdikçe gaz yapıyor ben acı elma yağı sürüyordum karnına ayaklarının altına ellerinin içine her akşam yapıyordum işe yarıyordu galiba ondan gazı olmuyordu
bence doyuyordur memenide vermeye çalış biberonla alışırsa sonra hiç emmez uyku arasında vermeye çalış memeni biraz sık sütün geldiginde hemen ver açken dene istemezse kucagında hazır beklet ağladıkça memeni ver ben kızıma öyle yaptım 4 5kere deniyordum en sonunda bir sinirle emiyordu

offf offff bunun bir ilacı yok maalesef:( zamanla geçiyor. benim kızım 3,5 aylık 2 hafta önce bitti diyebilirim. bize biogaia damla cok ıyi geldi. hergün aynı saatte vermek gerekiyor....beklemek başka ilacı yok:(

Teşekkür ederim arkadaşlar. Ben herşeyi denedim hiçbir şey fayda etmedi. Uykusuz kalıyor bebek ona üzülüyorum en çok. bide 2 gündür kabızlık ve burun tıkanıklığı var bebeğimde. Hiç huzur bulamadı. bugun annem dedi ki, biz kaç tane bebek büyüttük yok o olmaz bu olmaz. Burnuna azcık tereyağ koydu, tıkanıklığı geçti. Merak ettim siz bebeğinize ılık su verdiniz mi hiç? Eskiden veriyorlarmış bebek kabız olmasın diye. Ben doktora sormuştum verme demişti. Ama şimdi teyzem, annem su ver diyorlar. Kafam karıştı.

Teşekkür ederim arkadaşlar. Ben herşeyi denedim hiçbir şey fayda etmedi. Uykusuz kalıyor bebek ona üzülüyorum en çok. bide 2 gündür kabızlık ve burun tıkanıklığı var bebeğimde. Hiç huzur bulamadı. bugun annem dedi ki, biz kaç tane bebek büyüttük yok o olmaz bu olmaz. Burnuna azcık tereyağ koydu, tıkanıklığı geçti. Merak ettim siz bebeğinize ılık su verdiniz mi hiç? Eskiden veriyorlarmış bebek kabız olmasın diye. Ben doktora sormuştum verme demişti. Ama şimdi teyzem, annem su ver diyorlar. Kafam karıştı.

bağırsakları düzenli çalışmadığı için sudan mikrop kapar diye verme diyo doktorlar illa ki vericeksen kaynat soğut. bir de her bebeğe her ilaç fayda vermiyor. kim ne dediyse aldım en sonunda sab simplexi kullandım ama saati saatine verdim. 1 saat şaşarsam o gün huzursuz oluyordu. günde 5e kadar verebiliyorsun 5-6 damla bende 4 kere 7 damla verdim bebeğine göre ayarlarsın. çok şükür iyi simdi inşallah bebeğin için de yararı olur.

bağırsakları düzenli çalışmadığı için sudan mikrop kapar diye verme diyo doktorlar illa ki vericeksen kaynat soğut. bir de her bebeğe her ilaç fayda vermiyor. kim ne dediyse aldım en sonunda sab simplexi kullandım ama saati saatine verdim. 1 saat şaşarsam o gün huzursuz oluyordu. günde 5e kadar verebiliyorsun 5-6 damla bende 4 kere 7 damla verdim bebeğine göre ayarlarsın. çok şükür iyi simdi inşallah bebeğin için de yararı olur.

Onu da denerim. İnşallah benim bebişime de yararı olur canım. Mecburen herşeyi yapacagız, yeter ki bebeklerimiz iyi olsun.

Hamakta uyutmayı deneyebilirsiniz.6 ay sürdü gaz sancılarımız bir sürü ilaç denedik fayda etmedi.Hamakta uyudu çoğu zaman sırt üstü uyutamadım benim yatağımda yüzüstü yatardı onun dışında ayağına sıcak su torbası veya karnına kiraz çekirdeği yastığı koyardım.

Canım benim bebeğimde 2 aylık gaz sorunu var ama ben bıogaıa veriyorum gece 11 de ve saatıne çok dikkat ediyorum 5 damla veriyorum benım kurtarıcım bu oldu birde rezene kımyon çayı humana markasının bi tatlı kaşığı verıyorum gündüzleri Allahıma şükürler olsun rahat ediyo birde gece uykusunuda düzenledi bu ilaç tavsiye ederim canım Rabbim yardımcımız olsun bu cimcimelere bakmak çok zor ama çok güzel...

Benimde iki aylik bebegim var ayni gaz sikintisini bizde cekiyoz gerci gazi olmasa bile uyumuyo sallanara uyuyo uyaniyo biogaia bende kullaniyorum ikinci gun bugun sabah veriyorum ac karnina bide muskatta cok iyiymis havanda dovup yiyorum onu dene bunu dene derken geciyor zaman ilk kizimda cok gazliydi insan unutuyor daha sonra yasadiklarini

bende çok çektim gazdan
sabah 7 lere kadar oturduk
metsil,rezene ve baby salbe bubchen kremle çözümü bulduk

Back
X