Bebek Beslenmesi bebeğim gazdan uyuyamıyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

daisy83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
385
1
96
43
İstanbul
Çok ilginç bir olay değil bebeklerin gazdan uyuyamaması ama bizimki biraz ilginç. 3-3,5 ay yoğun gaz sıkıntısı yaşadık. Oğlum ıkına ıkına uyurdu ama uyurdu. 1 ayını doldurduktan sonra gece 1 ya da 2 defa uyanmaya başlamıştı hatta uzun zaman uyanmayınca ben emzirirdim. 4 ayını doldurunca gaz sıkıntımız hemen hemen hiç kalmadı, günler rahat geçmeye başladı. Ama şimdi (4,5 aylık) bütün gece hemen hemen her saat başı ıkına ıkına uyanıyor. Sonra kendi kendine yine uykuya dalıyor 2 dk sonra yine ıkınarak açıyor gözlerini. Bütün gece böyle. Bazen sabaha kaşı gaz çıkarıyor ve kakasını yapıyor sonra biraz uyuyor. Kabız da değil günde 2-3 defa yapıyor kakasını. Noldu bizim güzel bol uykulu gecelere anlamadım. Bu arada ilk dişlerimiz de yakında çıkacak galiba.

diş o diş hayatım...4 ay yoğun bir kolik dönemi atlattıktan sonra 2 ay mutlu bir uyku dönemimiz oldu.yine uyanıyordu ama hemen dalıyordu.6.ayında saat başı 10 dk da bir falan uyanıp ağlamaya başladı.1 ay kadar sürdü.o ara da diş çıkardı zaten.şimdi 8 aylık dişe devam ama eski edepsizliği kalmadı geceleri.uyansa da eskisi gibi emziğini falan verince hemen uyuyor.

canim dişleri belli sıkıştırıyor bebeişini
ama inan benim kızım 14aylık hala gazlı bir bebek
ki ben gaz sorunu fazla yaşamadim
uyku meselesine gelince hiç hayal kurmayın dişlerden uyku düzeni alt üt oluyor
en gec 2 yaşına kadar normal uyumasini beklemyin derim
allahtan biizm az kaldi 2 yaşına
şu sırlar çok güzel uyuyoır ama azı dişlerimiz geliyor sabahakadar dönüp duruyor

Back
X