Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bı de birazdan gelecek mama ver uyusun , uyku egıtımı ver uyusun onerılerıne istinaden ; oyle olmuyor. Mucizevi bı yontem yok bu bebekleri gece boyu uyutan.Emzırerek uyutun bence bu sallama ısının sonu yok, onermıyor da doktorlar.
Bazı donemler boyle olur bazı donemler gece bir ıkı kez kalkarlar.
Oglum 16 aylık bazı geceler kalkıp bir kac saat oyun oynamak istiyor mesela
Haklısınız zor ama buyuyune kadar her gece boyle olmayacak merak etmeyin.
Hala emziriyor musunuz? Emzirerek uyutmaya alistirmak da sıkınti.Emzırerek uyutun bence bu sallama ısının sonu yok, onermıyor da doktorlar.
Bazı donemler boyle olur bazı donemler gece bir ıkı kez kalkarlar.
Oglum 16 aylık bazı geceler kalkıp bir kac saat oyun oynamak istiyor mesela
Haklısın zor ama buyuyune kadar her gece boyle olmayacak merak etmeyin.
Açlıktan uyumuyor bu kadar basitKızlar 3,5 aylık kızımın giderek uyku düzeni bozuldu. Ilk dogdugunda 3'saatte bir geceleri uyanırken sıklaşa sıklaşa 10 11 kez kalkar oldu. Bazen uyandığında kucağıma almamla geri dalıyor.Bazen ayak sesimle susuyor.. Ben artık dayanamıyorum. Sabahları çok başım ağrıyor ve depresifleşiyorum.. gündüz uykularını da sadece ayakta sallanarak uyuyor. Uyuduktan sonra ayağımdan indirirsem 10 dkya kalmıyor uyanıyor. Bu arada sadece anne sütü içiyor. Mama, biberon almıyor. Tecrübeli annelerden yol göstermelerini istiyorum..
Anne sütü çok cabuk hazmolur. Çabuk acıkır ve uyanması normal. Sadece gece mama verinKızlar 3,5 aylık kızımın giderek uyku düzeni bozuldu. Ilk dogdugunda 3'saatte bir geceleri uyanırken sıklaşa sıklaşa 10 11 kez kalkar oldu. Bazen uyandığında kucağıma almamla geri dalıyor.Bazen ayak sesimle susuyor.. Ben artık dayanamıyorum. Sabahları çok başım ağrıyor ve depresifleşiyorum.. gündüz uykularını da sadece ayakta sallanarak uyuyor. Uyuduktan sonra ayağımdan indirirsem 10 dkya kalmıyor uyanıyor. Bu arada sadece anne sütü içiyor. Mama, biberon almıyor. Tecrübeli annelerden yol göstermelerini istiyorum..
Açlıktan uyumuyor bu kadar basit
Bir an kv gordum o mama mesajinda. Dogar dogmaz mama verelim diye baslamisti. Kitaplarda okudum, emecek ki gelecek diyordum ama nafile. 2.gun hala damla damla geliyor ama veriyorum kizimin agzina. O ne yetecek diyor mama hazirliyordu. Benimki fiskirirdi bunlar emmedi diye anlatirdi. Arkadas aradi, bunlar cocuga mama dayiyor sutumu nasil artiracagim deyip agladim. Icecek yapti geldi, karismayin emzirmesi lazim dedi de cocugu emzirip cogaldi sutum. Hey gidi gunler! Her aradiginda emiyor mu diye sorardi. 18 aylik hala emiyor. Niyeyse artik sormuyor:)))Sütün yetmiyorcu teyze nerede diyordum ben de.
Belki alerjik bir bebek, alerji huysuzluk uykusuzluk falan yapar.
Hani sütü yetmemiş olsa, her ay tartılan doktor kontrolü yapılan çocukta mutlaka fark edilmez mi sizce? Emziren kadının psikolojisiyle tek cümlenizle böyle oynamaya hakkınız yok ya.
Konu sahibi, üzgünüm uyku eğitimi için küçük, idare et bir süre. Geçecek.
Bir an kv gordum o mama mesajinda. Dogar dogmaz mama verelim diye baslamisti. Kitaplarda okudum, emecek ki gelecek diyordum ama nafile. 2.gun hala damla damla geliyor ama veriyorum kizimin agzina. O ne yetecek diyor mama hazirliyordu. Benimki fiskirirdi bunlar emmedi diye anlatirdi. Arkadas aradi, bunlar cocuga mama dayiyor sutumu nasil artiracagim deyip agladim. Icecek yapti geldi, karismayin emzirmesi lazim dedi de cocugu emzirip cogaldi sutum. Hey gidi gunler! Her aradiginda emiyor mu diye sorardi. 18 aylik hala emiyor. Niyeyse artik sormuyor:)))
Dönmuyorlar normale. Onların normali bu:)) Hala arkadasin dedigi gb gece kalkiyor "annee buldum" diye yatagi.in yanina geliyor uykumun en guzel yerinde:)) kizim saklanmiyorum uyuyorum ben git uyu diyorum. Mamiş(meme) diyor. Tutuyor elimi odasina gidiyoruz. Yatagina uzaniyoruz. O mamisini yapiyor, ben uyuyorum:) 3-4kez tekrarliyoruz bu olayi sabaha kadar. Bu arada bir bucuk yasindaSadece anne sutu aliyorsa normal
6 aydan sonra ek gidaya gecince normale doner diye dusunuyrm
Evet hala emerek uyuyo. Yani sıkıntı diye gece sureklı sut ıcın uyanmasını diyorsanız, baska yontemle uyutunca da yine kalkıp sut talep ediyoHala emziriyor musunuz? Emzirerek uyutmaya alistirmak da sıkınti.
Bizde bu sorun 9 ay surdu. Sonra uykudan uyanma halleri azaldi. Suan 2 yaşinda, yatagina birakip cikiyorum odadan, sabaha kadar hic uyanmadan uyuyor.Kızlar 3,5 aylık kızımın giderek uyku düzeni bozuldu. Ilk dogdugunda 3'saatte bir geceleri uyanırken sıklaşa sıklaşa 10 11 kez kalkar oldu. Bazen uyandığında kucağıma almamla geri dalıyor.Bazen ayak sesimle susuyor.. Ben artık dayanamıyorum. Sabahları çok başım ağrıyor ve depresifleşiyorum.. gündüz uykularını da sadece ayakta sallanarak uyuyor. Uyuduktan sonra ayağımdan indirirsem 10 dkya kalmıyor uyanıyor. Bu arada sadece anne sütü içiyor. Mama, biberon almıyor. Tecrübeli annelerden yol göstermelerini istiyorum..