MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki bir bucuk yasinda dediginiz gb emerek uyuyor ve her uyandiginda emmek istiyor. Dun ayagimda sallayip uyuttum sabaha kadar uyanmadi. Bakicisi oyle uyutuyor, sallasam olur mu dedim, yatti ayagima uyumayi bekledi yavrum :)) gunduz su icmeyince sut az oluyor ve emerek uyuyamiyor.Evet hala emerek uyuyo. Yani sıkıntı diye gece sureklı sut ıcın uyanmasını diyorsanız, baska yontemle uyutunca da yine kalkıp sut talep ediyo
Bu tablo bizde hep tutuyir. Arkadas soyleyince yuklemek istedim.
El kadar bebe uyumadan ne yapar? Benim bir bucuk yasindaki sıpa hala gunduz iki uykuya ihtiyaç duyuyor.Konu sahibi 3 gün sık dişini gündüz uyutma. Gündüz uyumayinca gece uyur. Sadece çocuğun uyku düzeni bozulmuş.
Gece unutmadan önce güzelce doyur, uyur ve daha az uyanır.
Konu sahibi 3 gün sık dişini gündüz uyutma. Gündüz uyumayinca gece uyur. Sadece çocuğun uyku düzeni bozulmuş.
Gece unutmadan önce güzelce doyur, uyur ve daha az uyanır.
Gündüz 10 defa unutmayacak . Zaten uyuyunca da hemen uyaniyormus. Bebek sürekli uyumaz ki. Gündüz uykusu kisalirda gece uyur3 buçuk aylık bebeği mi uyutmasın?
Ne yapacak etkinlik mi yapacaklar, parkta mı oynayacaklar el kadar bebeyle :)))
Aynen. Geçen çıldırdı benim kız. Geceleri uyumama, sürekli ağlama, huysuzluk, huzursuzluk. Noluyor dedim bir baktım, atak. Günü gününe. Bir gün sekmiyor kızım atağıBu tablo bizde hep tutuyir. Arkadas soyleyince yuklemek istedim.
Ay masallah. Ben de alternatif bir yol gelıstırmelıyım tabi uyutmak ıcın bır kac ay sonra sızın bebıs gıbı daha ısbırlıkcı ve anlayıslı olur belki oglum da :)Benimki bir bucuk yasinda dediginiz gb emerek uyuyor ve her uyandiginda emmek istiyor. Dun ayagimda sallayip uyuttum sabaha kadar uyanmadi. Bakicisi oyle uyutuyor, sallasam olur mu dedim, yatti ayagima uyumayi bekledi yavrum :)) gunduz su icmeyince sut az oluyor ve emerek uyuyamiyor.
Gündüz 10 defa unutmayacak . Zaten uyuyunca da hemen uyaniyormus. Bebek sürekli uyumaz ki. Gündüz uykusu kisalirda gece uyur
Doğruyu söyledim benSütün yetmiyorcu teyze nerede diyordum ben de.
Belki alerjik bir bebek, alerji huysuzluk uykusuzluk falan yapar.
Hani sütü yetmemiş olsa, her ay tartılan doktor kontrolü yapılan çocukta mutlaka fark edilmez mi sizce? Emziren kadının psikolojisiyle tek cümlenizle böyle oynamaya hakkınız yok ya.
Konu sahibi, üzgünüm uyku eğitimi için küçük, idare et bir süre. Geçecek.
Birincisi ben teyze değilim ama çok yakın tanıdığım biri çocuk doktoru ve bebekler mama daha çok tok ttuttugu için gece iyi uyur. Gündüz sırf anne sütü. Gece 1 kereye mahsusSütün yetmiyorcu teyze nerede diyordum ben de.
Belki alerjik bir bebek, alerji huysuzluk uykusuzluk falan yapar.
Hani sütü yetmemiş olsa, her ay tartılan doktor kontrolü yapılan çocukta mutlaka fark edilmez mi sizce? Emziren kadının psikolojisiyle tek cümlenizle böyle oynamaya hakkınız yok ya.
Konu sahibi, üzgünüm uyku eğitimi için küçük, idare et bir süre. Geçecek.
Ne amaçla?Doğruyu söyledim ben
Bende emzirirken nel
Birincisi ben teyze değilim ama çok yakın tanıdığım biri çocuk doktoru ve bebekler mama daha çok tok ttuttugu için gece iyi uyur. Gündüz sırf anne sütü. Gece 1 kereye mahsus
Mama verilebilir.
Görümcemin bebeği sarılık olmuştu mama verdi. Satılık da aç kalmaya gevmiyor. Ne yapabilirdiNe amaçla?
1 kez mama vermek aşırı anlamsız ayrıca da biberon filan kullanırsa gelsin meme reddi.
Bol bol emzirmek.Görümcemin bebeği sarılık olmuştu mama verdi. Satılık da aç kalmaya gevmiyor. Ne yapabilirdi