Bebeğim gece 10 kez uyanıyor

Bu tablo bizde hep tutuyir. Arkadas soyleyince yuklemek istedim.

Eklentiler

• Screenshot_20181231-180410_Gallery.webp
    Screenshot_20181231-180410_Gallery.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 212
Konu sahibi 3 gün sık dişini gündüz uyutma. Gündüz uyumayinca gece uyur. Sadece çocuğun uyku düzeni bozulmuş.
Gece unutmadan önce güzelce doyur, uyur ve daha az uyanır.

Evet hala emerek uyuyo. Yani sıkıntı diye gece sureklı sut ıcın uyanmasını diyorsanız, baska yontemle uyutunca da yine kalkıp sut talep ediyo
Benimki bir bucuk yasinda dediginiz gb emerek uyuyor ve her uyandiginda emmek istiyor. Dun ayagimda sallayip uyuttum sabaha kadar uyanmadi. Bakicisi oyle uyutuyor, sallasam olur mu dedim, yatti ayagima uyumayi bekledi yavrum :)) gunduz su icmeyince sut az oluyor ve emerek uyuyamiyor.

Konu sahibi 3 gün sık dişini gündüz uyutma. Gündüz uyumayinca gece uyur. Sadece çocuğun uyku düzeni bozulmuş.
El kadar bebe uyumadan ne yapar? Benim bir bucuk yasindaki sıpa hala gunduz iki uykuya ihtiyaç duyuyor.

Bu arada moral bozmak gibi olmasın ama seni neyin beklediğini bilmen açısından yazıyorum.
Oğlum orta segment bir bebek olduğu halde ilk deliksiz uykum 18 aylıkken oldu :)
29 aylık ama hala gece uyanıp yanımıza gelir. Tek tesellim kalkıp oyun oynamak istememesi :))

Uykusuzluğa alışıyorsun merak etme. Hatta o kadar alışıyorsun ki "hazır alışmışken ikinciyi de aradan çıkarsam mı?" diye çılgınca ve mazoşistçe düşünürken buluyorsun kendini :))

3 buçuk aylık bebeği mi uyutmasın?
Ne yapacak etkinlik mi yapacaklar, parkta mı oynayacaklar el kadar bebeyle :)))

3 buçuk aylık bebeği mi uyutmasın?
Ne yapacak etkinlik mi yapacaklar, parkta mı oynayacaklar el kadar bebeyle :)))
Gündüz 10 defa unutmayacak . Zaten uyuyunca da hemen uyaniyormus. Bebek sürekli uyumaz ki. Gündüz uykusu kisalirda gece uyur

19 aylık.4.5 aylıkken iyice abarttı giderek çıldırma noktasına geldi.Gece sürekli ağlıyor,emmek istiyor.Birini emiyor öbürüyle oynuyor.

Dün sabah 9.50de kalktı.Gündüz uyumadı.22.30da hüngür hüngür ağladım .

Uyu aa uyu aa diyor.En son babanesi aldı-babası münbiçte-.23.30 da güç bela uyumuş.2 de emmek için kalktı.Yanında olsam en çok 45 dk ye kalkardı

Şimdiki aklım olsa yanıma yatırıp emzirmezdim.Kolay geldi herhalde bi de sık uyandığı için kaldır koy yapamadım.Emziği de çabuk bıraktı.Depresypndayom galiba

Son düzenleme:
Bu tablo bizde hep tutuyir. Arkadas soyleyince yuklemek istedim.
Aynen. Geçen çıldırdı benim kız. Geceleri uyumama, sürekli ağlama, huysuzluk, huzursuzluk. Noluyor dedim bir baktım, atak. Günü gününe. Bir gün sekmiyor kızım atağı :D atak artı diş, cinnet geçirtiyor bana her gece

Benim kızım da artık çok uyanıyor. Ilk 3 ay sadece bir kere uyanırdı gece boyunca. Ilk uykusu 6 saat sürerdi. Şimdi 6 aylık oldu ve 4. Ayından beri diş çıkarıyor. Şu an 4 dişimiz var ve yan dişler de geliyor. Çok zorlanıyor uyku denen birşey kalmadı tabi. 3. Aydan sonra değişti düzenimiz. Dişler çıkınca düzene girer diye umuyorum.

Benimki bir bucuk yasinda dediginiz gb emerek uyuyor ve her uyandiginda emmek istiyor. Dun ayagimda sallayip uyuttum sabaha kadar uyanmadi. Bakicisi oyle uyutuyor, sallasam olur mu dedim, yatti ayagima uyumayi bekledi yavrum :)) gunduz su icmeyince sut az oluyor ve emerek uyuyamiyor.
Ay masallah. Ben de alternatif bir yol gelıstırmelıyım tabi uyutmak ıcın bır kac ay sonra sızın bebıs gıbı daha ısbırlıkcı ve anlayıslı olur belki oglum da :)

Gündüz 10 defa unutmayacak . Zaten uyuyunca da hemen uyaniyormus. Bebek sürekli uyumaz ki. Gündüz uykusu kisalirda gece uyur

Yok öyle bir şey. Asıl düzenli uyuyan bebek rahat uyur. Yorgunluktan uyuyamamak diye bir şey var.

Uyku uykunun mayasıdır. Uyumayan bebek huzursuz olur. Zaten o kadarcık bebek uyutmadan oyalanamaz..

Sütün yetmiyorcu teyze nerede diyordum ben de.
Belki alerjik bir bebek, alerji huysuzluk uykusuzluk falan yapar.
Hani sütü yetmemiş olsa, her ay tartılan doktor kontrolü yapılan çocukta mutlaka fark edilmez mi sizce? Emziren kadının psikolojisiyle tek cümlenizle böyle oynamaya hakkınız yok ya.

Konu sahibi, üzgünüm uyku eğitimi için küçük, idare et bir süre. Geçecek.
Doğruyu söyledim ben
Bende emzirirken nel
Sütün yetmiyorcu teyze nerede diyordum ben de.
Belki alerjik bir bebek, alerji huysuzluk uykusuzluk falan yapar.
Hani sütü yetmemiş olsa, her ay tartılan doktor kontrolü yapılan çocukta mutlaka fark edilmez mi sizce? Emziren kadının psikolojisiyle tek cümlenizle böyle oynamaya hakkınız yok ya.

Konu sahibi, üzgünüm uyku eğitimi için küçük, idare et bir süre. Geçecek.
Birincisi ben teyze değilim ama çok yakın tanıdığım biri çocuk doktoru ve bebekler mama daha çok tok ttuttugu için gece iyi uyur. Gündüz sırf anne sütü. Gece 1 kereye mahsus
Mama verilebilir.

Son düzenleme:
Doğruyu söyledim ben
Bende emzirirken nel

Birincisi ben teyze değilim ama çok yakın tanıdığım biri çocuk doktoru ve bebekler mama daha çok tok ttuttugu için gece iyi uyur. Gündüz sırf anne sütü. Gece 1 kereye mahsus
Mama verilebilir.
Ne amaçla?
1 kez mama vermek aşırı anlamsız ayrıca da biberon filan kullanırsa gelsin meme reddi.

Back
X