Bebeğim gece uyumuyor yardım

Rengarenkkadin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2016
843
423
33
Arkadaşlar kızım 21 günlük. Gündüz çok güzel uyuyor ama gece uyutmak neredeyse mümkün değil. Saatlerimizi alıyo emdikten sonra uyuması. Neden böyle? Ne yapabilirim uyutabilmek için? Artık o kadar uykusuz kaldık ki ben de eşim de çok zorlanıyoruz kimse de yok yanımızda. Çok şükür bebeğimiz sağlıklı doktor herhangi bi rahatsızlığı yok dedi.

Canım benim kızım 11 aylık ..Uykusuzluk artık benim icin sıradanlaştı.Aylardır 4 saat kesintisiz uyudugum cok nadir olmuştur yada olmamistir.Geceleri de sürekli emme seanslarimiz uzun bir sekilde devam ediyor.Allah yardimcimiz olsun..uyumuyorlar ve uyutmuyorlar.

Sağlıklı ama huysuz bi bebek diyor doktorlar bizimki de çok ağliyo:D benim bebeğim de
44 günlük . gece gündüzü ayırt edememiş olabilir loş ışık olsun ve hiç konuşmayın belki yapiosunuz dur fakat ben yine de söylemek istedim

Uyku öyle bir rutin ki, her akşam aynı saatlerde aynı ortamda ve aynı loşlukta uykusu olsun olmasın uyutmaya çalışmak gerekiyor. Belli bir yerden sonra bebiş de alışıyor. Ama bunun için henüz çok erken. Şuanlık sadece o uyurken siz de uyuyun derim. Bizim o zamanlarda 2 gün tamamen uyuyup 1 gün sıfır uyku gibi saçma sapan bir düzeni vardı. Ben de o uyudukça uyuyor o uyanıkken uyanık oluyordum. Yani geceyi gündüzü anlayana kadar siz ona ayak uydurun derim ben. Uykuya geçişi kolaylaştırmak için de müzik, sallama ya da en son çare emzirme yapıyorum hala işe yarıyor :) 4.ay bitecek..

Canım benim kızım 11 aylık ..Uykusuzluk artık benim icin sıradanlaştı.Aylardır 4 saat kesintisiz uyudugum cok nadir olmuştur yada olmamistir.Geceleri de sürekli emme seanslarimiz uzun bir sekilde devam ediyor.Allah yardimcimiz olsun..uyumuyorlar ve uyutmuyorlar.
Kesinlikle öyle canım ya uyumuyorlar ve uyutmuyorlar. İki üç gündür çok şükür bi tık daha iyi. Seninkinin artık düzene girmesi gerekmez miydi canım baya büyümüş

Sağlıklı ama huysuz bi bebek diyor doktorlar bizimki de çok ağliyo:KK70: benim bebeğim de
44 günlük . gece gündüzü ayırt edememiş olabilir loş ışık olsun ve hiç konuşmayın belki yapiosunuz dur fakat ben yine de söylemek istedim
40ı çıkınca farketti mi biraz canım ya ben dört gözle onu bekliyorum çünkü

Uyku öyle bir rutin ki, her akşam aynı saatlerde aynı ortamda ve aynı loşlukta uykusu olsun olmasın uyutmaya çalışmak gerekiyor. Belli bir yerden sonra bebiş de alışıyor. Ama bunun için henüz çok erken. Şuanlık sadece o uyurken siz de uyuyun derim. Bizim o zamanlarda 2 gün tamamen uyuyup 1 gün sıfır uyku gibi saçma sapan bir düzeni vardı. Ben de o uyudukça uyuyor o uyanıkken uyanık oluyordum. Yani geceyi gündüzü anlayana kadar siz ona ayak uydurun derim ben. Uykuya geçişi kolaylaştırmak için de müzik, sallama ya da en son çare emzirme yapıyorum hala işe yarıyor :) 4.ay bitecek..
O uyuyunca uyumaya çalışıyorum canım evet yoksa hiç ayakta kalamam sanırım. İnşalalh biran önce ne de güzel uyuyo gece benim kızım diyebilirim :)

Kesinlikle öyle canım ya uyumuyorlar ve uyutmuyorlar. İki üç gündür çok şükür bi tık daha iyi. Seninkinin artık düzene girmesi gerekmez miydi canım baya büyümüş
Maalesef canim :( Tam düzene giriyoruz diyorum dis problemi basliyor..Yani anlayacağın uyku nedir unuttum...Tabi her bebek aynı degildir insallah sizin bebekleriniz bol uykulu olur tabi insallah bundan sonra benim kizimda bol uykulu olur :)

kolik bebekler icin muzikler var onlari deneyebilirsiniz. benim kizim kolik degildi ama acinca hemen uyuyordu:)

Back
X