bebeğim geceleri çok inliyor.Siz de de böyle bir sorun var mı?

Baharcan16

MİNİK KUZUM
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2008
1.215
0
116
Diğer
Kızlar kızım gece emmek için uyandıktan sonra hemen geri uyuyo ama sabaha kadar ıh ıh ıh deyip duruyo gözü kapalı olduğu halde. Uyanana kadar güzel uyuyo 4 saat kadar sonrası hep inleme ıhlama eğer emziğini vermez pışpışlamazsam ağlamaya dönüyo.doymuyomu diye gece mama vermeyi denedim yine aynı yatmadan önce rezenede veriyorum yani gaz olduğunu düşünmüyorum.düzenli olarak sabah akşam kakada yapıyor.sizce problem ne olabilir.?sizdede aynı sorunu yaşayan varmı?ne yapmamı önerirsiniz?.

bizde de aynı durum söz konusu gece 4-5 ' ten sonra inleyerek uyuyor kızım.. ben kaka yapma sıkıntısı diyorum.. çünkü sabaha karşı ya da öğlene doğru ilk kakasını yapınca rahat bir uyku çekiyor. bilmem sizde de aynı mı?

canim ilk ay benim kuzumda oyle inliyordu.doktor gaz sancisindan dolayi dedi..bir kac zaman sonra kendi kendine kesildi inlemeler .ins. senin kizinda atlatir..

benımde aynı suan oyle oldu eğer kakasını saat 5 te uayndgında rrahatça yaparsa iyi yoksa bugun 7 ye kadar inledi drudu gözler yumuk saat 7 de basladı ağlamaya bi 5 dk sonrada kakasaını yaptıı emdi uyuyo şimdi:)

bizde de aynı durum söz konusu gece 4-5 ' ten sonra inleyerek uyuyor kızım.. ben kaka yapma sıkıntısı diyorum.. çünkü sabaha karşı ya da öğlene doğru ilk kakasını yapınca rahat bir uyku çekiyor. bilmem sizde de aynı mı?

canim ilk ay benim kuzumda oyle inliyordu.doktor gaz sancisindan dolayi dedi..bir kac zaman sonra kendi kendine kesildi inlemeler .ins. senin kizinda atlatir..

benımde aynı suan oyle oldu eğer kakasını saat 5 te uayndgında rrahatça yaparsa iyi yoksa bugun 7 ye kadar inledi drudu gözler yumuk saat 7 de basladı ağlamaya bi 5 dk sonrada kakasaını yaptıı emdi uyuyo şimdi:)

kızlar cevaplar için teşekkürler..ancak ben kaka yada gaz sıkıntısı diye düşünmüyorum açıkcası çünkü kızım her gece yatmadan önce kakasını yapıyo 12 gibi..yapmadıysa zaten gece uyanıyo hiç uyumuyo yapana kadar .gazı var desem rezene veriyorum yatmadan 30 cc yani rezeneden sonra 1 kere beni emiyo..yani 6 saat tesir etmesi lazım rezenenin haksızmıyım..acaba diyorum şimdi kızım 3 aylık 15 saat uyuması gereiyomuş gündüz çok uyuyoda ondanmı yapıyo ama gözleri kapalı..off çözemedim bi türlü..CADIARZU

benimkide aynı durumda inliyor sürekli gündüzleri uyutmıyayım dyorum ama saatlerine alıştı uyumak istiyor 1 er saat uyyup uyanıyor ama sanırım gece uykusu kalmıyor bu yüzden

benim oğlum aylarca inlemişti sabaha kadar beşiğini sallıyodum uyanmasın diye. gerçi 14 aylık sallanması hala aynı da:) ciddi bişey olduğunu zannetmem bizimki çok gazlı bi bebek ondan olabilir ama alışmışta olabilir.

ahhh o gazzz yokkmuuuu benim kızım da kolik di allaha çok şükür artık azalıyo. ama hala geceleri ıhhh ıhhh yapmasından ben stres olup uyku tutmuyo geçicek inşalah sabır

kızlar benim kızımda 3 aylık oldu ama önceleri yoktu böyle bişey son 15 gündür var ..peki gazdansa ne yapmak lazım ..bide size sorum var ilk doğduğunda dr zinco vermişti..bir iki kereden sonra kullanmadım şimdi kullansam olurmu yani üzerindeki son kullanma tarihine daha çok var ama açıldı ya bi kere 3 ay önce bişey olurmuki(oda sıcaklığında duruyodu)..yada bu gaz sorunu için öneriniz varmı..

canım rezeneyi çok verme, hatta bi gün vermedden dene... bağırsaındağında sorun yoksa bebiş boş yere bağırsak sancısı çeker.. ben ilk zaman çok rezene içtim bebiş çok gazlı diye... sütümden bebişede geçiyor diye.. bi gün rezeneleri içemedim o gün bebiş daha az sancı çektiğini görünce araştırdım devamlı vermek uygun değimiş. sorun yoksa ya da azsa yok yere bağırsak hareketlenmesi çekip sancılanıyorlar..

canım rezeneyi çok verme, hatta bi gün vermedden dene... bağırsaındağında sorun yoksa bebiş boş yere bağırsak sancısı çeker.. ben ilk zaman çok rezene içtim bebiş çok gazlı diye... sütümden bebişede geçiyor diye.. bi gün rezeneleri içemedim o gün bebiş daha az sancı çektiğini görünce araştırdım devamlı vermek uygun değimiş. sorun yoksa ya da azsa yok yere bağırsak hareketlenmesi çekip sancılanıyorlar..

Saol canım bunu söylediğin iyi oldu ben her gece veriyodum belki ondan oluyodur..teşekkürler bu gece vermiyim bakalım nolucak ..inan çok yoruldum..uykusuzluktan sütüm bile iyice azaldı..bi büyüselerdi..:bbo:

ya benimkide uyurken kiprasip duruyor bi sorunu var ama niye öyle yapiyor anlamadim. 3-4 dakkada bir cirpiniyor siziyor uyanmadan sürekli böyle. gaz olabilir belkide ama her gün bu böyle

benimde ayni ozellikle geceleri gunduz uyurken boyle bir sorunu yok bende gaz oldugunu dusunmuyorum zaten geceleri kaka yapmiyor sadece gunduzleri yapiyor gazi oldugu zaman sorun olmadan kendisi cikariyor zaten hic utanma denen bisey yok kaydirigubbakcemile3

Allah Allah çok ilginç. Ben de bi tek bizim oğlanda var sanıyodum .
Benim oğlum da aynı gazı var gibi de değil. ılk aylarda çok gazlı olduğu halde böyle bişey yoktu gece uykusu rahattı. Şimdi gece uyanıp emdikten sonra hem uykusu var gözünü açamıyo hemde inleyip duruyo. Yalnız benim oğlum normalde emdikten hemen sonra uyuyamıyor. En az yarım saat geçmesi gerekiyor. Gece uyanmadan emdiği için uykuya devam etmeye çalışıyor. Acaba hazım sıkıntısı mı oluyo. Hani biz de yemek yiyip uyuyunca rhat edemeyiz ya yatakta öyle bişiy mi acaba.

bnmkıde bu aralar cok ınlıyo dun gece 3 e kadar uğrastım gecen bıtkısel damla aldım zinco dıye ii gelıyor gazına ama hala tuvaletını yapmakta zorlanıyor son gunlerde neden acaba ya.zeytınyağ verdım dun hemen yaptı ama sureklı de vermek ıstemıyom napcam bn ya dr a mı gıtsek :(

bnmkıde bu aralar cok ınlıyo dun gece 3 e kadar uğrastım gecen bıtkısel damla aldım zinco dıye ii gelıyor gazına ama hala tuvaletını yapmakta zorlanıyor son gunlerde neden acaba ya.zeytınyağ verdım dun hemen yaptı ama sureklı de vermek ıstemıyom napcam bn ya dr a mı gıtsek :(

canım kaka sorunu olduğunu düşünüyosan eğer yani kabızsa fitil kullan zaten dr da fitil verecektir benim kızımda bi ara hiç kendi kaka yapamıyodu ben kulak çubuğuyla yaptırıyodum. dr fitil daha sağlıklı dedi bi kaç gün kullandım şimdi kakası düzene girdi çok şükür..

benim olusum da geceleri cok inliyor ve bu aralar uykusunda sürekli kıpırkıpır eller ayaklar hiç durmuyor ıkınıyor sıkınıyor geceleri hep yapıyor sancı sanırım ama ağlamıyor sadece kıpranıyor anlamadım niye

benim olusum da geceleri cok inliyor ve bu aralar uykusunda sürekli kıpırkıpır eller ayaklar hiç durmuyor ıkınıyor sıkınıyor geceleri hep yapıyor sancı sanırım ama ağlamıyor sadece kıpranıyor anlamadım niye

canım ben kollarını sarıyorum penye battaniyeyle..yoksa o kıpırdanmalara uyanıp duruyo ama yinede inliyo..

Konuyu açtığım iyi olmuş kızlar demekki bi çoğumuzda bu sıkıntı var..bence hepimiz doktora gidince soralım bakalım ne dicekler sonrada burda paylaşalım.bizim bu çarsamba kontrolümüz var.hemen paylaşıcam sizinlede.

Back
X