- Konu Sahibi yusuf08042011
-
merhaba benim 2 aylık yaramaz bir oğlum var. geceleri bir türlü uyumuyor. uyusada her saat başı kalkıyor. hemen uykuya geçemiyor. uykuya geçmesi için emmesi gerekiyor. emdiği zaman hemen uyuyor ama birde gazının çıkması gerekiyor. gazını çıkartırken uyanıyor. tekrar sil baştan emiyor. ve bu saat 3-4 kadar devam ediyor. bende doğal olarak bunalıma giriyorum. oturup ağlıyorum eşime sinirleniyorum. anlayacağınız çok gergin zamanlar geçiriyorum. gündüz uykumuzda ise pek bir problem yok, gece uykusu için yapabileceğim bir şeyler varsa yardımcı olurmusunuz
benimde iki ay 12 günlük bi oğlum var ama durum bizde tam tersi ama rezene ver o hem rahatlatır hem uyutur ben baya veriyorum
ben okadar çok sıkıntı çektımkı bu konuda bızım halaa gecelerı sorun çıkarıyor bazen 2 yaşında...
gazı vardır büyük ihtımalle bende rezene kullandım gazını rahat çıkarsın dıye bırde papatya çayı aldım oda sakınleştırıcı uykusu için flan oda gaza ii gelıor ben milupanın bebek rezene çayıını almıştım üzerınde yazan tarıfe göre koyuyordum rezenesını ve suyunu dene ii gelıceğıne emınım ıkınızde rahatlarsınız en azından bebekte rahat uyur
bu arada benım bebişimin gazı çoktu belllı bır saatte başlıordu ağlamaya ölduruyordu benı bende artık sınırımden senın gıbı ağlamaya başlıordum bebiş bı taraftan ben bı taraftanhem gaz ılacı hem rezene ve paptya çayı ıle bıraz olsun rahatlamıştık biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?