Çocuk Hastalıkları Bebeğim geceleri uyumuyor. Ne yapmalıyım?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

yusuf08042011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2011
26
1
36
Ankara
merhaba benim 2 aylık yaramaz bir oğlum var. geceleri bir türlü uyumuyor. uyusada her saat başı kalkıyor. hemen uykuya geçemiyor. uykuya geçmesi için emmesi gerekiyor. emdiği zaman hemen uyuyor ama birde gazının çıkması gerekiyor. gazını çıkartırken uyanıyor. tekrar sil baştan emiyor. ve bu saat 3-4 kadar devam ediyor. bende doğal olarak bunalıma giriyorum. oturup ağlıyorum eşime sinirleniyorum. anlayacağınız çok gergin zamanlar geçiriyorum. gündüz uykumuzda ise pek bir problem yok, gece uykusu için yapabileceğim bir şeyler varsa yardımcı olurmusunuz

ben okadar çok sıkıntı çektımkı bu konuda bızım halaa gecelerı sorun çıkarıyor bazen 2 yaşında...
gazı vardır büyük ihtımalle bende rezene kullandım gazını rahat çıkarsın dıye bırde papatya çayı aldım oda sakınleştırıcı uykusu için flan oda gaza ii gelıor ben milupanın bebek rezene çayıını almıştım üzerınde yazan tarıfe göre koyuyordum rezenesını ve suyunu dene ii gelıceğıne emınım ıkınızde rahatlarsınız en azından bebekte rahat uyur
bu arada benım bebişimin gazı çoktu belllı bır saatte başlıordu ağlamaya ölduruyordu benı bende artık sınırımden senın gıbı ağlamaya başlıordum bebiş bı taraftan ben bı taraftan:66::66::66::66:hem gaz ılacı hem rezene ve paptya çayı ıle bıraz olsun rahatlamıştık biz

üzülmeyin erkek çocuklarının özellikle ilk 3 ay çok gazı oluyor ve gece çok sık uyanıyor..ben de rezene denedim, iyi gelebiliyor..ama asıl az süreniz kalmış inşallah..3 aydan sonra daha çok düzeliyor.. allah yardımcınız olsun..gündüz uyurdum ben de ilk 3 ay..

dr um bana 2 aylıkken yarım çay bardağı kadar verebilirsin demişti abartmadan ağır gelir yazık midesi boş dolmasın dikkat et süt içmeyide kesmesin dr beni böyle uyarmıştı ben haftada 1 verdim kısa bir süre sonra kestim bebeğin böyle olması normal daha yeni doğan hala düzelir merak etme gündüz sende uyu ve sende 2-3 bardak rezene iç bebek emince onada geçer rahatlar sanada süt yapar

merhaba benim 2 aylık yaramaz bir oğlum var. geceleri bir türlü uyumuyor. uyusada her saat başı kalkıyor. hemen uykuya geçemiyor. uykuya geçmesi için emmesi gerekiyor. emdiği zaman hemen uyuyor ama birde gazının çıkması gerekiyor. gazını çıkartırken uyanıyor. tekrar sil baştan emiyor. ve bu saat 3-4 kadar devam ediyor. bende doğal olarak bunalıma giriyorum. oturup ağlıyorum eşime sinirleniyorum. anlayacağınız çok gergin zamanlar geçiriyorum. gündüz uykumuzda ise pek bir problem yok, gece uykusu için yapabileceğim bir şeyler varsa yardımcı olurmusunuz

gazı vardır belki

bizimki de bu gece uytumadı babasıyla sabaha kadar nöbetleşe kalktık hiç böle olmamıştı 6 aylık son günlerde geceleri sürekli böle uyanıyor normalde 10-11 gibi uyur bi daha sabah 4-5 gibi uyanır mamasını yer tekrar uyurdu.gaz problemimiz yok allahtan doğduğundan beri ama diş çıkarıcak zanndersem başka bişi bulamıyorum karnı tok altı temiz. ama bi türlü uykuya dalamıyor gözlerini karıştırıyor bazen ağlayarak uyanıyor.sabah namazdan sonra 1,5 saat uyuyabildik anca .bu gün nasıl akşam olucak ayh

Son düzenleme:
bizimde durum aynı daha 25 günlük gecelerı 1 saat uyuyup uyanıyor emıyo yatıyo
gündüzlerı uykusu acılınca kaç saat uyumuyo deli ediyo beni

çok normal annesi... sabır, sabır bol sabır...... henüz o kadar minicik ki... yeni yeni adapte olmaya çalışıyor bilmediği bu koca dünyaya... rezeneyi bize dr '' hayır'' demişti... bu durumu dışarıdan müdahale olarak adlandırmıştı.. yani bebeğiniz sağlığı herşeyi yerindeyse bırakın kendi kendine sistemini kursun... anne sütü emen her bebek sıklıkla gece uyanır... kokunuzu ister... dediğim gibi sabır, sabır hep sabır.... benimkisi 3 yaşına dayandı gece yanında bei bulamayınca hortluyor... bebeğinize hep sarılmanız bolca sevgi sözcükleri fısıldamanız dileğiyle sevgiler..................

bende bu annelere sasiyorum yok uyumuyor yok sinirleniyorum yok esime kiziyorum.iki aylik daha olacak o kadar bizim 4 ay bitti gaz problemi gitti ama simdi 9.5 ayligiz geceleri cok sik uyanir emer yatar biraradan sonra tekrar uyanir emer yatar hicte sinirlenmiyorum onun huyu oyle kabullendim.saglikli olsunlarda ben uykumdan olayim.uzme kendini sabret az bi zamandan sonra sana gulucukler atinca herseye degecek.

ben okadar çok sıkıntı çektımkı bu konuda bızım halaa gecelerı sorun çıkarıyor bazen 2 yaşında...
gazı vardır büyük ihtımalle bende rezene kullandım gazını rahat çıkarsın dıye bırde papatya çayı aldım oda sakınleştırıcı uykusu için flan oda gaza ii gelıor ben milupanın bebek rezene çayıını almıştım üzerınde yazan tarıfe göre koyuyordum rezenesını ve suyunu dene ii gelıceğıne emınım ıkınızde rahatlarsınız en azından bebekte rahat uyur
bu arada benım bebişimin gazı çoktu belllı bır saatte başlıordu ağlamaya ölduruyordu benı bende artık sınırımden senın gıbı ağlamaya başlıordum bebiş bı taraftan ben bı taraftan:KK66::KK66::KK66::KK66:hem gaz ılacı hem rezene ve paptya çayı ıle bıraz olsun rahatlamıştık biz

canım biraz geç oldu ama acaba uyku düzeni nezaman oturdu yada ne yaptını benim kızım 1 yaşında doğduğunda beri geceleri her saat başı kallkıyo denemediğim şey kalmadı

Bnm oğlumda 2 aylık gündüz uyur gece saat başı uyanır bn rezeneyi ona vermek yerine kendim içiyrm sütte yapıyr çok sancısı oluncada çörek otu kaynatıp suyunu veriyrm belki sennkinnde gazi var ondn

Back
X