Bebeğim geceleri uyumuyor önerisi olan varmı

Kızlar bebeğim 4,5 aylık geceleri 5 i görmeden uyumuyor ben hasta oldum uykusuzluktan Nasıl düzene sokabilirim bugün gündüz çok yatırmamaya çalıştım ana ger olunca çığlıklar atmaya başlıyor sesi kısıldı en son hali kalmadı öyle yattı önerisi olan varmı belli bir program uygulayan çar mı yardım ediin

Canım ninni açsan pc den..Ben kendim söyleyip uyutuyordum ve alışkanlık yapınca ninniyi duyar duymaz uyurdu...Papatya çayıda verebilirsin hem soğuk algınlığına da iyi geliyor (doktor önermişti) yatırmadan önce banyo sonra ninni düzenini oturttursan..Ama önemli bir aayrıntı kesinlikle her gece aynı saat olması gerekli. Benim bebeğim 4 aydan itibaren hep 8.30 da yatar şimdi 17 aylık oldu ve kendi kendine uyuyor..Bebekler kuralları sever ama senin kararlı olman gerek...

Kızlar bebeğim 4,5 aylık geceleri 5 i görmeden uyumuyor ben hasta oldum uykusuzluktan Nasıl düzene sokabilirim bugün gündüz çok yatırmamaya çalıştım ana ger olunca çığlıklar atmaya başlıyor sesi kısıldı en son hali kalmadı öyle yattı önerisi olan varmı belli bir program uygulayan çar mı yardım ediin

benim bi tanıdığım gece aynı saatlerde yıkayıp aynı uyku kıyafetini giydiriyordu, bebek akşam banyo yapınca uyku için secilen kıyafetide giyince uyuma zamanı olduğunu anlayıp daha rahat uyuyordu , ilk bikaç zaman uğraştırabilir ama siz pes etmeden devamn ederseniz belki sizinkide düzene girer.

Saçma gelebilir ama benimki hiç uyumazdi aglardi. En sonunda sac kurutma makinasini calistirinca uyudugunu ve hafif hafif bacaklarına karnına tuttugumda sakinlestigini farkedince nasıl rahatladım anlatamam. Dene bence

kızım sabahtan akşama uyur aksamdan sabaha uyanık kalirdı aç mı gaz mı bi yerimi agriyor diye herşeyi denedim.2 ay aynı sorunu yaşadım ve sonunda anladım ki gece gündüzü kariştirmiş.bi anda isigi kapatamadım ortaligi inletiyordu isigin dozunu yavas yavas azalttım akşam uyutacagimda 1 hafta icinde oturdu cok şükür

Benşm bebeğimde 5 aylık akşam 7.30 da uyur bu saatlerde de uyanır. Gecede iki üç kez emmek için uyanır. Akşam rutini oluşturun kendinize bir saat belirleyin. Önce banyo masaj beslenme ve uyutma gibi bir sıralama uygulayın. Bir kaç gün içinde bebeğiniz alışacaktır bu duruma.
Gece uyandığında konuşmayın bebeğinizle ve mğmkün mertebe altını değiştirmemeye çalışın.
Sizede yazık sabaha kadar oturuyormusunuz??
Evet az önce yatırdım çok zor muş

Allah yardim etsin cnm cok zor bilirim bnm oglum 10aylik surda bir aydir uyku duzeni duzeldi. Gunduzleri 2saaten fazla uyutmuyorum aksamda 7-7bucuk gibi yatiriyorum sabah 4e kadar 1saat oynuyur mama yiyor 5de geri yatiyor 7ye kadar. Bazen ne denesende olmuyor birkeresinde butun gun uyutmamistim oglumu ona ragmen gece uyumadi. Zamanla duzeliyor emin ol sabret biliyorum insan cildiriyor artik ama duzeliyor gercekten.
Ay Can'ım benim inşallah yakın Zaman'da düzelir kafayı yiyecek yoksa

Valla çözüm bulursan haber et cnım.kızım 3,5 yasında ve ben sırf bu yüzden dişlerimi sıkıyorum artık sinirden.dogdu gündem beri uyku yok piskolojım bozuldu doktorumuz çocuk piskologuna yönlendirdi bizi.piskolojık oldugunu söyledi.dogdugundn beri mi bu piskolojık sorun anlamadım valla.allah kolaylık versin inşallah düzelir
Anne karnında da olabiliyormuş aslınfa be hamileyke pek uyumazdım sen?

Gece ile gündüz ayrımını yapmalısınız. 5 den sonra uyutmayın artık bebeğinizi. Şöyle bir rutin uygulamaya çalışın. Sabah uyandı beslediniz,altını temizlediniz 1 saat oyun oynayın onunla konuşun,evi gezdirin vs. Uykusu gelince uyutun. Uyanınca yine aynı rutin saat 2-3 gibi uyutun tekrar ama en geç 5de uyanmış olsun. 5den sonra uyutmayın 7.30-8'e kadar. Uyutmadan önce güzel bir banyo yaptırıp yorun,sonra biraz masaj ses tonunuz sakin olsun,enerjik olmayın,ortamda loş olunca uyudu diyelim,gece kalkarsa oyun oynamayın,besleyin,altını degiştirip uyutun. Emziriyorsanız yanınızda yatırabilirsiniz,böylece yataktan çıkmadan uykuya devam edebilirsiniz. Emzirirken bir yandan pışpışlayabilirsiniz,genelde işe yarar,benim kızimda o dönem uyuyup gece kalkardı 2 gibi,ben yanımda yatırdım,emzirdim,loş ışıkta değiştirdim altını ama yataktan çıkarmadım hiç,1 saat oynadı,2 saat oynadı,sonra yatakta kalınması gerektiğini anladı ve bıraktı uyanmayı,emdi uykuya devam etti.
Sizde zamanla,sabırla halledersiniz. Gece uykusu ikiniz ićinde önemli,kolaylıklar dilerim. Sağlıkla büyütün bebeginizi.
Âmin Can'ım sabah kaçta uyandırayım saatte yazar MSI'ın yardımı olur bana sağol canım

Diş flnmı diycem
Herhalde diş ağrısı olsa belirtirdiniz.
Gece gündüz ayrımını öğretmeniz lazım
Gece o ışık acılmamalı ben gece lambasına dahi alıştırmadım kızımı diş cıkardığı dönemler hariç hiç gece huzursuzlanmadı.
Yeri geldi gece 1 den 5 e kadar oturduğumuz zamanlar oldu genede ışık acıp oyun oynama yapmadım sen istikrarlı olmazsan yavrucakda istikrarlı olmaz.
Buarada gündü az uyutmaya karşıyım gündü ne kadar güzel uyursa bebekler gece o kadar huzurlu yatarlar.
Henuz cok kücük 1 yaşından sonra gündüz tek uykuya indir.
Akşam 9 da gir bebek odasına karanlıkta uyutmaya calış bi kaç gün zorlana bilirsin ama sonrası rahat olcaktır.
Geceleride emzirmeye muhakkak kalkmalısınhergün aynı saatte emzirki bebek ağlamadan sen gidip emzirmiş ol.
Allah kolaylıklar versin
Eline birşey verdiğimde hemen ağzına götürüyor diş mi anlamadım açıkçası dıpduğundan beri böyle çünkü gündüz uykusunu alırsa gece yatamaz diye biliyorum

Ben oglum 20 aylik neredeyse iki aydir duzene oturdu uykusu tabi dis cikardigi icin hala uyumadgimiz gecler oluyor ben ne yaptiysam duzlmedi doktora gotrduk yapisi oyle uykusu sevmiyor yapacak bisey yok dedi tabi hic bir sorun olmadigi icin bence ilk aylarda ogrenemezlerse oyle kaliyor oglum 3 ay gaz,sancisi yasadi o yuzden ogrenemedi halada tam duzlms degil bence bir neden yoksa huy haline getiriyolar ne yaptysam duzeltemedm kendiliginden duzeldi iste biraz Allah yardim etsin cok zor yasayan bilir.
Ah Can'ım inşallah alışkanlık olmamıştır

Âmin Can'ım sabah kaçta uyandırayım saatte yazar MSI'ın yardımı olur bana sağol canım
Günde kaç kez uyuyor? Ona göre ayarlamanız gerek. 3 kere öğle uykusu uyuyacaksa,5de uyutmayacağınız ićin 8de uyandırmak gerek,ama 2 uyku uyuyorsa 10da kaldırabilirsiniz uykudan. 10da kalktı 12de uyur,2de uyanır en geć, 4e doğru tekrar uyutup 5de uyandırırsınız,bir daha aksama kadar uyutmazsınız.
Siz gece uyuduğu saatide dikkate alarak uyandırın derim,zaten rutine dönene kadar bir kaç gün siz uyandırırsinız,sonra kurulu saat gibi uyanmaya başlar hep aynı saatlerde.

bebeğiniz gündüz uykusunu da alsın mutlaka. Belli bir düzende gidin. Ve akşam ne olursa olsun. 8 den geç yatırmaın. Yavrucak uyukusuzluktan ve yorgunluktan uyumuyodur bence

Back
X