Bebegim Gel Artık Annene :...(

BEKLENEN_BEBEK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2013
970
5
26
İstanbul
Meraba arkadaslar ,burda cogumuzun ortak derdı (bebek) dertte denmez ama o guzel mucızeye göbişte taşımadan insan anlamıyor işte.3 yıllık evlıyım 3 yıldır bırgun olsun korunmadım sorunda yok dedıler ıntıhap enfeksıyonum dısında ,neyse gecen ay bır gebelıgım oldu mucızem dusuk yaptım,yesıl cay ıcıyordum devamlı ama duzenlıde adet goruyordum bılmıyordum hamıle oldgumu bırden dusuk oldu yıkıldım.Doktor 3 ay korun dedı rahımın saglıgı ıcın ama dayanamıyorum cok yannızım allahım ne olur bır evladım olsun sana yalvarıyorum ne olur : ...(

Çok üzüldüm gerçekten..
Ablamda sizin gibiydi,her gün bunu düşünmeden uyuyamıyordu anne olmak istiyordu..
Ve sonunda öğrendik ki bebiş yerleşmiş bile :)
Şimdi 4 aylık bir erkek bekliyoruz nasipse sağlıkla kucağımıza alırız inşallah:16:
Emin ol Rabbim bir gün seninde anne olmanı uygun görecek. Belki zamanı vardır bir de öyle düşün:34:
Dualarım seninle olacak.:73:

hayırlısıyla olur canım inşallah..bak bi sorununuz da yokmuş ne güzel..demekki bi zamanı var onu beklemelisin Allah en iyi zamanı bilir sabret ..

tesekkur ederım ,ama tv yı acıyorsun anne bebek ,dısarı cıkıyorsun anne bebek ınsanın ıcıne yerlesıyor bunlar ve cok ıcım acıyor aıle olmak ıstıyorum artık.Ablanıza saglıklı dpgumlar dılerım

hayallerde kalsın ıstemıyorum bu duygular yasansın ıstıyorum ,o guzel haberı esıme vermek ıstıyorum.Cevre konussun ben takmam ama ıcımdekı özlemı sıgdırcak yerım yok artık bır yere sıgamıyorum :...(

ya canım bişey sorucam iltihap enfeksiyonu demişsin de aklıma takıldı..benimde ablamın var yeni çıktı daha yeni de evliler zaten..doktorlar kurutamıyor yenileniyor ve aşırı sancısı var..ve en son gittiği doktorda hemen hamile kalmalısın demiş yoksa iltihap tüpleri tıkayabilirmiş..
merak ettim de sendeki de mi böyle bişey?..çaresiz kaldık çok üzülüyoruz..

ya canım bişey sorucam iltihap enfeksiyonu demişsin de aklıma takıldı..benimde ablamın var yeni çıktı daha yeni de evliler zaten..doktorlar kurutamıyor yenileniyor ve aşırı sancısı var..ve en son gittiği doktorda hemen hamile kalmalısın demiş yoksa iltihap tüpleri tıkayabilirmiş..
merak ettim de sendeki de mi böyle bişey?..çaresiz kaldık çok üzülüyoruz..

evet canım bendekide gecmıyor malesef eger kurtulmassa cok ama cok zor gecer belkıde gecmez allah korusun.adetlerı cok sancılı olur akıntısı cok fazla olur .hamıle kalmayı cok zorlastırıyor olursada duşük olma ıhtımalı cok yuksek kendını sıcak tutsun ayaklar cok onemlı esınınde temız olması lazım devamlı.bnım gecmıyor sureklı tekrarlıyor ne ıgne kac kutu antıbıyotık yuttuysam gecmedı

evet canım bendekide gecmıyor malesef eger kurtulmassa cok ama cok zor gecer belkıde gecmez allah korusun.adetlerı cok sancılı olur akıntısı cok fazla olur .hamıle kalmayı cok zorlastırıyor olursada duşük olma ıhtımalı cok yuksek kendını sıcak tutsun ayaklar cok onemlı esınınde temız olması lazım devamlı.bnım gecmıyor sureklı tekrarlıyor ne ıgne kac kutu antıbıyotık yuttuysam gecmedı

offf canım ya hem ablama hemde sana çok üzüldüm şimdi..doktor zaten eşine de ilaç verdi belki birbirinize mikrop bulaştırıyosnz diye..
ama ayaklar konusunda çok haklsın hiç dikkat etmez..
Allah seninde şifanı versin canım..

amın canım tesekkur ederım .bırsey merak ettım ablanda basenlerınde soguk ısınmama gıbı bır durum varmı acaba?

evet canım var olmaz mı hiç ısıtamiyoruz onu..evi çok sıcak oluyor yine de üşüyor hep..ayakları özellikle hep soğuktur..dün bu iltihap olayı yüzünden hastanedeyidk orda bile hep soğuk soğuk dedi ki hastaneleri bilirsin sıcaktır..
sende de varsa demekki bu hastalıkta ortak bir durum..

evet canım var olmaz mı hiç ısıtamiyoruz onu..evi çok sıcak oluyor yine de üşüyor hep..ayakları özellikle hep soğuktur..dün bu iltihap olayı yüzünden hastanedeyidk orda bile hep soğuk soğuk dedi ki hastaneleri bilirsin sıcaktır..
sende de varsa demekki bu hastalıkta ortak bir durum..

canım ozellıkle basenlerım buzdolabı hıc ama hıcmı ısınamaz bır ınsan ya.sureklı ıc camaşır degıstrme ,kıyafetten cok ıc camasırım var.dedıgım gıbı ayaklar .bel. basen bunlar cok onemlı o ıstemessede enıstene tembıhle gıydırsın zorlada olsa yoksa cok ceker bnm gıbı

canım ozellıkle basenlerım buzdolabı hıc ama hıcmı ısınamaz bır ınsan ya.sureklı ıc camaşır degıstrme ,kıyafetten cok ıc camasırım var.dedıgım gıbı ayaklar .bel. basen bunlar cok onemlı o ıstemessede enıstene tembıhle gıydırsın zorlada olsa yoksa cok ceker bnm gıbı

çok sağol canım yaa diyoruz eniştem de çok anlayışlı sağolsn dikkat eder çok ama Allahın işi işte..
çok üzüldüm şuan ya inş oda bebek konusunda sıkıntı çekmez çok zor çünkü..
Allah derdi vermiş dermanını da verecektir size inşallah..sana çifter çifter bebekler nasip etsin inş Allahım..

inş ablanınkı gecer cnm sıkıntı cekmez cunku cok zor beklemek gun gelıyor allah bılır dıyorum gun geliyor ıcım kan aglıyor oluyorum.rabbım onu bekletmesın inş dularım onunla .amın cnm

Meraba arkadaslar ,burda cogumuzun ortak derdı (bebek) dertte denmez ama o guzel mucızeye göbişte taşımadan insan anlamıyor işte.3 yıllık evlıyım 3 yıldır bırgun olsun korunmadım sorunda yok dedıler ıntıhap enfeksıyonum dısında ,neyse gecen ay bır gebelıgım oldu mucızem dusuk yaptım,yesıl cay ıcıyordum devamlı ama duzenlıde adet goruyordum bılmıyordum hamıle oldgumu bırden dusuk oldu yıkıldım.Doktor 3 ay korun dedı rahımın saglıgı ıcın ama dayanamıyorum cok yannızım allahım ne olur bır evladım olsun sana yalvarıyorum ne olur : ...(

inş olur ALLAHIM canım hayırlı saglıklı evlat versin inş.. ne güzel dogal yollarla hamile kalmışsın yine kalırsın merak etme.. bende 2 yıldır ugraşıyorum bizdede bi sorun yok.. iltihapta yok olmayınca olmuyor.. AŞILAMA yaptırdım 13. günüm beklemedeyim şuan.. bu çevre baskısı yüzünden sıkıyoruz canımızı aslında, ALLAH sabır versin ve yardımcımız olsun canım..:16:

inş olur ALLAHIM canım hayırlı saglıklı evlat versin inş.. ne güzel dogal yollarla hamile kalmışsın yine kalırsın merak etme.. bende 2 yıldır ugraşıyorum bizdede bi sorun yok.. iltihapta yok olmayınca olmuyor.. AŞILAMA yaptırdım 13. günüm beklemedeyim şuan.. bu çevre baskısı yüzünden sıkıyoruz canımızı aslında, ALLAH sabır versin ve yardımcımız olsun canım..:16:

ecoşum burdada buldum seni inan senin için dua ediyorum inş olmuştur dye olmasada üzelmek yok yola devam benim tanıdıhım hiç bisorun yok 3 yıl olmadı 2 aşılama yaptı olmadı şimdi hamile allah nasip ederse olur hem sorununuz yok çok şükür rabbim kalbinin güzellihini versin sana

ecoşum burdada buldum seni inan senin için dua ediyorum inş olmuştur dye olmasada üzelmek yok yola devam benim tanıdıhım hiç bisorun yok 3 yıl olmadı 2 aşılama yaptı olmadı şimdi hamile allah nasip ederse olur hem sorununuz yok çok şükür rabbim kalbinin güzellihini versin sana

:52::52:sagol bitanem bende ediyorum sizin için emin ol..olmasada ikinciye tam gaz devam edicez canım..çok şükür sorunumuz yok.. ALLAH dualarımızı kabul eder inş canım benim..duygusala bagladım yine:43:

canım vakti gelince olur merak etme hem önemli bi sorunda yok tek yapman dua etmek ve beklemek bizde öyle yapıyoruz ben artık bayramlagelsin istemiyorum akrabalarla bayramlaşırken hadi ama herkes doğurdu seneye çocuhumuzla gelin el öpmeye bu senedemi olmadı yani bayramlaşmıyoz sanki çocukta çocuk bunların içnde iyi niyetli söyleyenlerde var kötüleride var hatta en kötü niyetlisi eltim kyınvalidemler beni çok sever heryerde söyler eltim beni çok kıskanır allahtan ayrı şehirlerdeyiz hafta sonu onlara gitmemiz lazımdı gittik başımdan kaynar sular indi 38 yaşında 2 çocuhu var veee bana inat 1 tane yapcakmış neymiş aileye küçük bebek gelsin sevelim küçük bebek özledim neler neler işte o çok kötü niyetliydi allatan arkamda duran bi eşim var orda hiç belli etmedim ama eve geldim banyyoya girdim ve öyle bi ağlama geldiki içmden göz yaşlarım suyla beraber karıştı yani arkadaşım yanlız deyilsin bekliycez dua edicez

öncelikle Allah en hayırlı zamanda mucizenize kavuştursun sizi çok iyi anlıyorum benimde 3. yılım ve bizde hiç korunmadık o özlemi şimdi daha cok hissediyorum, neyse bir arkadaşımın ablasının 8 yıl çocugu olmamış bir cok doktor olmaz demiş o pes etmemiş tabi bütün rahmi iltihap kaplıymış. muhtemelen tüpleride tıkanmış olabilir doktorun birisi yoğun antibiyotik tedavisi uygulamış şimdi pırıl pırıl 2 kızı var 9 ve 6 yaşlarında, tedavi şekli önemli nasıl bir şey uygulanmalı iyi araştırmalısınız.

inş ablanınkı gecer cnm sıkıntı cekmez cunku cok zor beklemek gun gelıyor allah bılır dıyorum gun geliyor ıcım kan aglıyor oluyorum.rabbım onu bekletmesın inş dularım onunla .amın cnm

inşallah canım sağolsasın..Allah sana da sabır, şifa versin..bir an evvel hayırlı haberler alman dileğiyle :)

ececım allah gonlune gore versın cnm hayırlısı olsun ınsallah ,inan bana canı gonulden ıstıyorum.Benımde eltım kaynanam herkez tepemde ama artık tınlamıyorum.bayramdada evden bıle cıkmıyorum. ben onlara cocuk dogurmak ıcın evlrnmedım ben makına degılım.herkez gormek ıstedıgı gozle bakıyor. kısırlık utanılacak bırsey degıl.ama evlat hasretı yakıyor ınsanı

Back
X