Bebegim Gel Artık Annene :...(

öncelikle Allah en hayırlı zamanda mucizenize kavuştursun sizi çok iyi anlıyorum benimde 3. yılım ve bizde hiç korunmadık o özlemi şimdi daha cok hissediyorum, neyse bir arkadaşımın ablasının 8 yıl çocugu olmamış bir cok doktor olmaz demiş o pes etmemiş tabi bütün rahmi iltihap kaplıymış. muhtemelen tüpleride tıkanmış olabilir doktorun birisi yoğun antibiyotik tedavisi uygulamış şimdi pırıl pırıl 2 kızı var 9 ve 6 yaşlarında, tedavi şekli önemli nasıl bir şey uygulanmalı iyi araştırmalısınız.

amın canım saolasın.Canım o kadar ıgne yedım kı popom süzgeçe döndü :1: antobıyotık desen ecza fırması acardım valla.Artık kılo alamıyorum 42 kıloya dustum vucudum dayanmıyor

öncelikle Allah en hayırlı zamanda mucizenize kavuştursun sizi çok iyi anlıyorum benimde 3. yılım ve bizde hiç korunmadık o özlemi şimdi daha cok hissediyorum, neyse bir arkadaşımın ablasının 8 yıl çocugu olmamış bir cok doktor olmaz demiş o pes etmemiş tabi bütün rahmi iltihap kaplıymış. muhtemelen tüpleride tıkanmış olabilir doktorun birisi yoğun antibiyotik tedavisi uygulamış şimdi pırıl pırıl 2 kızı var 9 ve 6 yaşlarında, tedavi şekli önemli nasıl bir şey uygulanmalı iyi araştırmalısınız.

canım vakti gelince olur merak etme hem önemli bi sorunda yok tek yapman dua etmek ve beklemek bizde öyle yapıyoruz ben artık bayramlagelsin istemiyorum akrabalarla bayramlaşırken hadi ama herkes doğurdu seneye çocuhumuzla gelin el öpmeye bu senedemi olmadı yani bayramlaşmıyoz sanki çocukta çocuk bunların içnde iyi niyetli söyleyenlerde var kötüleride var hatta en kötü niyetlisi eltim kyınvalidemler beni çok sever heryerde söyler eltim beni çok kıskanır allahtan ayrı şehirlerdeyiz hafta sonu onlara gitmemiz lazımdı gittik başımdan kaynar sular indi 38 yaşında 2 çocuhu var veee bana inat 1 tane yapcakmış neymiş aileye küçük bebek gelsin sevelim küçük bebek özledim neler neler işte o çok kötü niyetliydi allatan arkamda duran bi eşim var orda hiç belli etmedim ama eve geldim banyyoya girdim ve öyle bi ağlama geldiki içmden göz yaşlarım suyla beraber karıştı yani arkadaşım yanlız deyilsin bekliycez dua edicez

canım takma elalemi sen .bende cok agalrdım oncelerı.eltımın oglu oldu kıskanmadım ama esımın aılesının bana yaptıgı seylerı gorsen bogardın.dayandım rabbıme sarıldım .artık takmıyorum.oyle ınsanlar cocugu yaparlar ama vıtrın gosterısı gıbı ınsanın gozune sokarlar

canım takma elalemi sen .bende cok agalrdım oncelerı.eltımın oglu oldu kıskanmadım ama esımın aılesının bana yaptıgı seylerı gorsen bogardın.dayandım rabbıme sarıldım .artık takmıyorum.oyle ınsanlar cocugu yaparlar ama vıtrın gosterısı gıbı ınsanın gozune sokarlar
öyle oluyo canım zaten allahım hedrkesi bişeyle sınar olsun bekleriz sağlık olsunda bekleriz allahım bizede isteyen herkese versin hep dua ediyorum sizler içnde tez zamanda olursunuz inş hepimiz

ececım allah gonlune gore versın cnm hayırlısı olsun ınsallah ,inan bana canı gonulden ıstıyorum.Benımde eltım kaynanam herkez tepemde ama artık tınlamıyorum.bayramdada evden bıle cıkmıyorum. ben onlara cocuk dogurmak ıcın evlrnmedım ben makına degılım.herkez gormek ıstedıgı gozle bakıyor. kısırlık utanılacak bırsey degıl.ama evlat hasretı yakıyor ınsanı

amin canım hepimizin inş...takmamakla en iyisini yapıyosun canım.. herkes nasıl isterse öyle düşünsün... elbetteki utanılcak bişey degil ALLAHIN takdiri canım... sıkma canını tamam k.i.bak:16:

saolun kızlar ınsan bır an boşluga dusuyor,ne dusunecegını sasırıyor.Ne kadar yırtınsakta olmuyor rabbim dılemedıkce.gec olsun guc olmasın ,rabbım heppımıze hayırlı evlatlar nasıp etsin tez zamanda inş

Meraba arkadaslar ,burda cogumuzun ortak derdı (bebek) dertte denmez ama o guzel mucızeye göbişte taşımadan insan anlamıyor işte.3 yıllık evlıyım 3 yıldır bırgun olsun korunmadım sorunda yok dedıler ıntıhap enfeksıyonum dısında ,neyse gecen ay bır gebelıgım oldu mucızem dusuk yaptım,yesıl cay ıcıyordum devamlı ama duzenlıde adet goruyordum bılmıyordum hamıle oldgumu bırden dusuk oldu yıkıldım.Doktor 3 ay korun dedı rahımın saglıgı ıcın ama dayanamıyorum cok yannızım allahım ne olur bır evladım olsun sana yalvarıyorum ne olur : ...(

canım benım bende senın gıbıydım anne olmayı cok ıstıyorum RABBIM sana en kısa zamanda bır evlat nasıp eder ınsallah mutlu haberlerını beklıyorum

canım benım bende senın gıbıydım anne olmayı cok ıstıyorum RABBIM sana en kısa zamanda bır evlat nasıp eder ınsallah mutlu haberlerını beklıyorum

canım allah sanada sabır ve bır evlat versın inşallah gonlumden dılıyorum.kımseyı kapısında bu acıyla yapayannız bırakmasın mevlam.tesekkur ederım cnm guzel dıleklerınden dolayı amın cumlemıze inşallah

ben herhangi bir sorun yaşamadım sağlık açısından ve ilk denememizde hamile kaldım 10 aylık evliyken... 8+3 de kalp taışı olmadığı için kürtaj oldum.... Allah beterinden korusun ama bir kadının yaşayacağı en ağır şeylerin başında kürtaj..kendimi toplamak 2 ayımı aldım adetim hep düzenliyken kürtajdan sonra hormonlar düzelmediği için 57. günde adet oldum... yaa düzelmezse korkusu yedi bitirdi... ilaçlar vs. sonunda adet oldum...doktorum adetin 3. günü baktı hormonlara ve korunmayı bırak dedi 2. ayım bile dolmamıştı... hormonlarına baktırıp adetten sonra bırakabilirsin sende korunmayı,, 3 ay klişelemiş artık.....ben geçen ay deneme yapamadım malesef ama bu ayı sıkı tutacağım senin için de çok çook dua edeceğm Rabbim bir daha bizlere bu acıyı yaşatmasın sağlıkla geleceği zaman kucağıma alalım bebeklerimizi inşallah en kısa zamanda.......üzme kendini kafanı rahatlatacak birşeyler yapmaya çalış mutlaka...

ben herhangi bir sorun yaşamadım sağlık açısından ve ilk denememizde hamile kaldım 10 aylık evliyken... 8+3 de kalp taışı olmadığı için kürtaj oldum.... Allah beterinden korusun ama bir kadının yaşayacağı en ağır şeylerin başında kürtaj..kendimi toplamak 2 ayımı aldım adetim hep düzenliyken kürtajdan sonra hormonlar düzelmediği için 57. günde adet oldum... yaa düzelmezse korkusu yedi bitirdi... ilaçlar vs. sonunda adet oldum...doktorum adetin 3. günü baktı hormonlara ve korunmayı bırak dedi 2. ayım bile dolmamıştı... hormonlarına baktırıp adetten sonra bırakabilirsin sende korunmayı,, 3 ay klişelemiş artık.....ben geçen ay deneme yapamadım malesef ama bu ayı sıkı tutacağım senin için de çok çook dua edeceğm Rabbim bir daha bizlere bu acıyı yaşatmasın sağlıkla geleceği zaman kucağıma alalım bebeklerimizi inşallah en kısa zamanda.......üzme kendini kafanı rahatlatacak birşeyler yapmaya çalış mutlaka...

canım rabbım hayırlı bır evlat verır sana inşallah,dualarını esırgemedıgın ıcınde ayrıca tesekkur ederım.masallah cabuk hamile kalabılıyorsun,inşallah yakın zamanda guzel haberını alırız canım.canım adet olmadım daha doktorumda 3 ay mutlaka korun diger gebelık te sorun cıkmasın dedı.kaybın ıcın gecmiş olsun cnm uzulme

Son düzenleme:
Back
X