Bebeğim gel artık

Eses07

Ne mutlu Türküm diyene!
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2013
70.438
53.834
698
Annem bebeğim çookk özledik seni,çookk bekledik nolur gel artık :43::43::43::43::43:

Annem bebeğim çookk özledik seni,çookk bekledik nolur gel artık :43::43::43::43::43:

Ya canim zaten moralim bozuk srnde boyle yazmissin basladim aglamaya.gelicekler inan.ama rabbimin bize imtihani bu.offf ben adini bile koydum simdiden.para biriktiriyorum.aman darda kalmayalim diye dusun daha neler neler.ama zaman.lutfen sabirli olalim.rabbim neylerse guzel eyler.

Kızlar morel bozmak yok Allah hayırlısı ne zamansa o zaman verır hepımıze bu bır serüven ve sonuc hepsimize guzel olurr inşallah ✌️

üzülmemek elde degil canımm..
rabbim tez zaamanda hayırlısından
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: nasip etsin
insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :31::31::31::31:

üzülmemek elde degil canımm..
rabbim tez zaamanda hayırlısından
nasip etsin
insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kızlar morel bozmak yok Allah hayırlısı ne zamansa o zaman verır hepımıze bu bır serüven ve sonuc hepsimize guzel olurr inşallah ✌️

dualarınızı esirgemeyin arkadaslar.sen kac yıllık evlisin ?

Kizlarrrr en önemli sey moral sakin unutmayın bende cikolata kistinden ameliyat olmstm gebe kalmam cok zor gibiydi gitmediim dr kalmadı en son cok ünlü bi dr gittik muayene ettik ten sonra olmaması icin hicbir sebep yok seninki psikolojik dedi benimle cok güzel konustu allah razı olsn sonra rahat biraktm kendimi sonra o ay hamile kaldim ve suan 1 aylık hamileyimm

Kûn Fe Yekûn.

' Ol der ve olur! '...
Sözün bittiği yerdir ve kalemler durur.
Azametinin tescilidir, satırlar kırılır, dökülür...

Kun...Sözün başladığı yerdir! Kalbimden geçenlerin kağıda vurduğu, kalemimin lafzın haykırışa başladığı yerdir.
' Ol der ve olur! ' ya her şey...Kelamıma 'ol' dediği yerdir...

Bütün yasakların yasak olduğu, lafzının kelimelere büründüğü, her şeyin O'nun olduğu yerdir Kun! 'Olma'nın sorumluluğunu taşımaya başladığım an...Var oluşumun sebeb-i ziyaretini tefekkür ettiğim zamandır...Ve uçsuz
bucaksız düşüncelerimi dizginleyemeye çalıştığım, gözümün yaşını kelamımla sildiğim, semanın güzelliğinde O'nu fark
edip de korkumu dindirdiğim yerdir Kun

' Ol der ve olur! ' ya, gem vurulamayan hissiyatın yaratılışı da vuku bulur! Kun...O'nun 'ol' busesi...Hazin namelerini
arza indirdiği vakit yaşlarımla yanaklarımdan öptüğü busesi...Benim yerimdir...Evvelim, ahirim, ezelim, ebedimdir...

Kun!...

(alıntıdır ..)

az önce ramazan duası okudum bütün bebek isteyenler için dua ettim. ama nedense kalbimden sen ayrıca gectin. inşallah tez zamanda hayırlısıyla bebeğin olur.

Allah razı olsun cnmm .. :16:
rabbim tüm isteyenlere ve bana nasip eder insallah .. :emir_bebek:

Back
X