Aret Kamar da tedavi görüp başarı elde eden 40 yaş üstü var mı 😞 artık ümidim kalmadı

Dilemmma

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2025
76
43
3
43
43 yaş, pgt li 5.gün embriyosu transferi 8. Hafta da kalbi durdu. İlaçlar miyomları büyüttü. Aret hoca az ilaç veriyor dendi.. Ona tedavi olan var mı tavsiye eder misiniz?

43 yaş, pgt li 5.gün embriyosu transferi 8. Hafta da kalbi durdu. İlaçlar miyomları büyüttü. Aret hoca az ilaç veriyor dendi.. Ona tedavi olan var mı tavsiye eder misiniz?
Ben Aret hocada tedavi gördüm ama yoğunluğundan dolayı bırakmıştım.
Aynı klinikte Emre bey i tavsiye ederim.

Sonuç ne oldu acaba.. Benim den43 maalesef.. Zaman azlığı strese sokuyor beni.. İğneler yüzden büyüyen miyomlar kürtaj sonrası küçüldü. Doktor bir daha toplama yapmak sonra miyom ameliyatı deyince ilaçsız fikri bana daha uygun geldi... 😞 Allah ım yaaa gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum..

Çok geçmiş olsun Rabbim kolaylıkla atlatabilmenizi nasip etsin inşallah 🙏 Nedeniyle ilgili bir bilgi veriliyor mu ?

Hiç bir bilgi yok açıkçası bende anlamadım. Bütün testleri se yaptırdık.. Sebep yok..

Ben Aret hocada tedavi görüyordum bıraktım.Uzaklıktan dolayı mı nedir hem çok yorucu oldu hem de tedavi devam ederken iletişim problemi oldu.Klomen kullandırttı.Miyomum vardı ilaçlar büyüttü.Klomen kist yaptı.Bir sonraki ay adetin ikinci günü e2 değerim 268 çıktı.Yumurta toplayalım dedi.Halbuki adetin ikinci günü 50 nin altında olması lazım.Kist oluşmuş meğer ondan yüksek çıkmış.Bu durumda da tedaviye devam edilemez.Bunlarla ilgili hiç bilgi vermedi.Başka bir doktora gittim o söyledi.

Hiç bir bilgi yok açıkçası bende anlamadım. Bütün testleri se yaptırdık.. Sebep yok..
Rabbim emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin hayırlısıyla,çok zor bir durum, bu işte o kadar çok değişken var ki bilemiyoruz da.... İnşallah gün gelir sizin de ve bizlerin de yani hepimizin yüzü güler 🙏

Back
X