- 3 Aralık 2014
- 916
- 1.294
- 83
- 31
- Konu Sahibi seydaemrah
-
İnşallah canım çok gecmiş olsun sana da. Teşekkür ederim. Zaten başlayınca hemen kalınmıyo ki. Biz bu ay korunmadık olmadı. Kısmet. İnşallah sende bende bütün isteyenler de bi an önce kavuşur bebeklerine...canim cok cok gecmis olsun yasadiklarinin aynisi gecen hafta basima geldi 9 haftalik bebegim 6,5 haftalikken kalbi durmus oncesinde de kalp atislarini duymustuk ama olmamis 2 hafta sonra ogrendik doktorum patolojiye gonderdi sana soylenen sonuc cikti 2-3 ay sonra gebe kalabilirsin gayet sagliklisin dedi. birde bana dogum kontrol hapi verdi 1 ay kullan seni eski haline hemen dondurecek dedi ama folic asid daha once 4 ay kullandigim icin ara ver dedi bende senin gibi simdiden dusunuyorum iki ay sonra tekrar bebek dusunsem diye ama icimi ayni korkular sariyo ayni seyler olacakmis gibi ama bu psikoloji ile olmuyo iste bence oluruna birakin kafanda sartlama eminim rabbim hakkimizda hayirlisini bize verecektir
Ettim bu ay hüsrantakmamaya çalışcam bakalım...[/QUOTE
canim cok cok gecmis olsun yasadiklarinin aynisi gecen hafta basima geldi 9 haftalik bebegim 6,5 haftalikken kalbi durmus oncesinde de kalp atislarini duymustuk ama olmamis 2 hafta sonra ogrendik doktorum patolojiye gonderdi sana soylenen sonuc cikti 2-3 ay sonra gebe kalabilirsin gayet sagliklisin dedi. birde bana dogum kontrol hapi verdi 1 ay kullan seni eski haline hemen dondurecek dedi ama folic asid daha once 4 ay kullandigim icin ara ver dedi bende senin gibi simdiden dusunuyorum iki ay sonra tekrar bebek dusunsem diye ama icimi ayni korkular sariyo ayni seyler olacakmis gibi ama bu psikoloji ile olmuyo iste bence oluruna birakin kafanda sartlama eminim rabbim hakkimizda hayirlisini bize verecektir
İnsallahhhh amiiiinnnn...Canım sana da çok geçmiş olsun. Aynı dönemlerde aynı şeyi yaşamışız. Allah en yakın zaman da sağlıklı bi şekilde bebeklerimize kavuşturur inşallah bizleri...
İnşallah canım çok gecmiş olsun sana da. Teşekkür ederim. Zaten başlayınca hemen kalınmıyo ki. Biz bu ay korunmadık olmadı. Kısmet. İnşallah sende bende bütün isteyenler de bi an önce kavuşur bebeklerine...
cok tesekkur ederim umarim allah gonlumuze gore saglikli gebelikler ysatir bizeCanım sana da çok geçmiş olsun. Aynı dönemlerde aynı şeyi yaşamışız. Allah en yakın zaman da sağlıklı bi şekilde bebeklerimize kavuşturur inşallah bizleri...
Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin canım benimde ilki kimyasal ikincisinde gelişmedigi için düştü bebeklerin sağlıksız olduğunu ve benden beslenmediği için düştüğünü söylediler daha sonra 1 sene hamile kalamadim ve Tüp bebeğe karar verdik embriyolari da kromozom analizine gönderdik sağlıklı gelen bebeği koyduk ama yine gelişmedi sonuç yine aynı düştü şunu soracaktım canım sana normalde pıhtılaşma sorunun var mıydı doktor önlem için mi kullandirdi ilacı kusura bakma biraz uzun oldu ama bidaha aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorumgeçmiş olsun kendini tek olarak düşünme benimde 3 gebeliğimde missed abortus olarak kaybettim hepsini. ama bak 4. ye inşallah yavrumu kucağıma alıcam. 3. bebeğimi kaybettikten 1 ay sonra hamile kaldım şimdi 33 haftalık hamileyim. tabi bu süre zarfında çok fazla doktora gittim üni hastanesinde testlerimi yaptırdım 3 düşük olduğu için birşey çıkmadı tabi. hamile kaldıktan sonra riskli gebelik bölümüne gidiyorum ayrıca ilk hamile kaldığım andan itibaren kan sulandırıcı iğne, progestan(gebeliğimin 19. haftasına kadar kullandım),folik asit hala kullanıyorum. umarım sende biran önce hamile kalır ve sağ salim bu yolda ilerlersin.
Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin canım benimde ilki kimyasal ikincisinde gelişmedigi için düştü bebeklerin sağlıksız olduğunu ve benden beslenmediği için düştüğünü söylediler daha sonra 1 sene hamile kalamadim ve Tüp bebeğe karar verdik embriyolari da kromozom analizine gönderdik sağlıklı gelen bebeği koyduk ama yine gelişmedi sonuç yine aynı düştü şunu soracaktım canım sana normalde pıhtılaşma sorunun var mıydı doktor önlem için mi kullandirdi ilacı kusura bakma biraz uzun oldu ama bidaha aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
Bebeği koymadan önce 5 gün kullandım ben hapini canım sonra doktorum bıraktırdi benimde normalde böyle bi problemim yok bidahaki tedavide önlem amaçlı bi sakıncası yoksa kullanmak istediğimi söylucem ben biraz zor hamile kalıyorum canım eşimde Varikosel vardı ameliyat oldu ileri hızlı da ve morfolojik biraz problemler var bide 2 tane üst üste düşünce yaptırdık tüpü Marta kadar bekliyom olursa normal olur inş olmazsa yine hersey sil baştan donmuslarimda yokgeçmiş olsun canım ama bu korku herkeste var emin ol. malesef bu tüp bebek vs ile olacak birşey değil herşey allahtan. bak sen düzgün embriyo bile koydurmuşsun olmamış benimde aynı şekilde hep gelişmeleri durdu en son tüp bebek dedi doktor ama ben yine hamile kaldım bana ben hamile kaldığım andan itibaren bana doktor yazdı önlem amaçlı kan sulandırıcı iğne herhangi bir pıhtılaşma problemim yok ama şöyle birşey varmış 11 tane mi ne pıhtı testi varmış bizim burada sadece 2 3 tanesi yapılıyormuş artık ne kadar işe yarıyor bu iğneler bilemem. düşüklerin olduğu için herhangi bir kadın dopumcu hamile kaldığını anladığın an sana da verebilir iğne.
Seni çok iyi anlıyorum. Benimde ilkti... inşallah tekrar olucak bebişlerimiz.Merhabalar
Bende 9 aralil günü rutin kontrol icin doktoruma gittigimde bebegimin kalp atislarinin atmadigini ve kaybettigimi ogrendim.O an esim ve benim icin dunyanin sonuna gelmis gibiydik...ilk hamileligimdi aslinda ilk denemede hamile kalmistim ama buyuk hayal kirikligi yasadim..isyan etmiyorum ama icimden hiçbişey yapmak kimseyle konusmak gelmiyor...yeniden denemek icin gunlerin cabucak gecmesi icin dua ediyorum ve Allah tan hayirlisini diliyorum..ayni kaderi paylasanlarin acilarini anliyorum...buyuk umutsuzluga kapildim,kafamda soru işaretleri dolu
Merhaba ,arkadaşlar bebeklerinizi kacıncı haftada ve ne boyutta kaybettiniz? ben su an 6 hafta 5 günlük hamileyim dün baktı doktorum 1.02 cm dedi geç gelişiyor bi hafta daha bekleyelim yoksa kürtaj dedi hemşire akrabam gelişimi normal diyor kafam çok karışık
Aminnn cok Tesekkurler hakkimda hayırlısıGeçmiş olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin..
InsallahhhhSeni çok iyi anlıyorum. Benimde ilkti... inşallah tekrar olucak bebişlerimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?