Bebegim geriden geliyor

Hayatveyasam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
160
29
48
33
Mrb kızlar adet tarihime gore 29 haftaligim ama en başından beri bebegimin karın çevresi 10 gün geride bacak uzunluğu da geride hepsi farklı farklı doktorum gerilemedikce sorun yok dedi ama kilosu da 1132 bana mi az geldi dün ilk kez baya inceledi siz zayıf dagduysaniz size çekmiş olabilir dedi çalışıp calismadigimi ve sol tarafima yatmami söyledi kilosu iyi olduktan sonra erken doğmuş geç doğmuş sorun yok dedi ama doğumu sormamistim bile sizin başınıza geldimi bu fark kapanirmi ne yapmam lazim

Canım benimde geriden geliyor demekki zayıf bebek olacak haftaya sezeryan olacam.

Kaç haftaliksin şuan en başından beri mi geriden geliyordu yoksa bi andami oldu ?Allah yardimciniz olsun sagsalim kavusun bebeginize insallah
Bir anda oldu canım 32 haftalıkken çıktı şimdi 37+5 im haftaya Rabbim nasip ederse sezeryan olacağım

Bir anda oldu canım 32 haftalıkken çıktı şimdi 37+5 im haftaya Rabbim nasip ederse sezeryan olacağım
Ya benim başından beri geriden geliyor herşeyi yiyorum ama anlayamadım gerilemedikce sorun yok dedi doktorum ama benimle aynı haftada olanlarin kilosu baya yukarda

Ya benim başından beri geriden geliyor herşeyi yiyorum ama anlayamadım gerilemedikce sorun yok dedi doktorum ama benimle aynı haftada olanlarin kilosu baya yukarda
Canım bn profesör e gittim kan pıhtılaşma sı olabilir dedi. İkinciye gebe kalmadan testler yapalım dedi. Geç.döllenme olmuş olabilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…