bebeğim gidiyor ve elimden gelen hiç bişi yok :(((

ebru_kubra3587

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
5
0
36
İzmir
merhabalar arkadaşlar biri bana akıl verebilirmi ? bende pcos var ve tedavi görüodum 5.ayda beta hcg değerim adet günü 60.3 dü bir gün sonra 145 e yükseldi bir hafta sonra 671 oldu bu arada 3 kez doktor çağırdı ve alttan ultrasyonla baktı keseyi göremedi. bildiğim kadarıyla bukadar küçükken görülmezmiş zaten ne akla hizmet okadar çağırdıysa. birhafta sonra test yaptır ve gel dedi ve benim değerim 213e düşmüş. gittik doktora ve küçücük bebeğimin kesesini gördük ama düşük oluo dedi bekle 10 gün içinde kendiliğinden düşer dedi ( nekadar kolay bekle demek bebeğin ölüo ve hiç bişi yapamıosun sen bekle diolar ancak) 3 gün geçti ne ağrım nede kanamam var. ben bi türlü güvenemiyorum içimde hep bi şüphe var bana ilaç flanda vermedi kimilerine düşügü engellemek için ilaç veriolarmış. folik aside devam dedi sadece. bole bişi başına gelen vea duyan varmı başka bi doktora daha gitmelimiyim yoksa ne olur biri bişiler desin :(((

merhabalar arkadaşlar biri bana akıl verebilirmi ? bende pcos var ve tedavi görüodum 5.ayda beta hcg değerim adet günü 60.3 dü bir gün sonra 145 e yükseldi bir hafta sonra 671 oldu bu arada 3 kez doktor çağırdı ve alttan ultrasyonla baktı keseyi göremedi. bildiğim kadarıyla bukadar küçükken görülmezmiş zaten ne akla hizmet okadar çağırdıysa. birhafta sonra test yaptır ve gel dedi ve benim değerim 213e düşmüş. gittik doktora ve küçücük bebeğimin kesesini gördük ama düşük oluo dedi bekle 10 gün içinde kendiliğinden düşer dedi ( nekadar kolay bekle demek bebeğin ölüo ve hiç bişi yapamıosun sen bekle diolar ancak) 3 gün geçti ne ağrım nede kanamam var. ben bi türlü güvenemiyorum içimde hep bi şüphe var bana ilaç flanda vermedi kimilerine düşügü engellemek için ilaç veriolarmış. folik aside devam dedi sadece. bole bişi başına gelen vea duyan varmı başka bi doktora daha gitmelimiyim yoksa ne olur biri bişiler desin :(((

canım çok üzüldüm senin adına geçmiş olsun bi bilgim yok ama sana direk şunu söylerim hiç durma başka doktora git.böyle bişey hiç duymadım.bekle demesini de anlamadım.allah yardımcın olsun

canım çok üzüldüm senin adına geçmiş olsun bi bilgim yok ama sana direk şunu söylerim hiç durma başka doktora git.böyle bişey hiç duymadım.bekle demesini de anlamadım.allah yardımcın olsun

çok sağol çok kötü bişi bu kimseye vermesin allah. bebeğin gitsindie bekliosun ve doktorunda bişi yapmıo

herşey olacağına varır hiç sıkma canını dua et allahına
ve başka bir dr gitmelisin hemen..

herşeyin hayırlısı olsun eğer bu dünyada yiyecek ekmeği varsa kalır ama yoksa sen doktorlar ne yaparsanıı yapın gider zaten senin değerin baya düşmüş malesef üzülme tekrar hamile kalırsın bene 3 düşük yaptım ama şimdi hamileyim

herşeyin hayırlısı olsun eğer bu dünyada yiyecek ekmeği varsa kalır ama yoksa sen doktorlar ne yaparsanıı yapın gider zaten senin değerin baya düşmüş malesef üzülme tekrar hamile kalırsın bene 3 düşük yaptım ama şimdi hamileyim

peki bu beta hcg düştümü hiç yükselme ihtimali oluomu acaba hayırlısı tabi ama beklemek çok kötü

bu arada hayırlısı olsun bebişin inş sağlıkla kucagına alırsın

canım olumlu düşün.bendede buna benzer bir gelişme olmuştu.5.5 haftalıkken kanamam oldu.hastaneye gittim doktor kesenin içini göremiyorum dedi.bu akşam seni hastaneye yatılalım kürtaj ol dedi.ben hayır yinede beklemek istiyorum ne olursa olsun dedim.ve ertesi gün kendi doktoruma gittim.ultrasonda bebeğimin kalp atışlarını gördüğüm an sevinçten ağlamaya başladım.doktor bebek yaşıyor ama kanaman olmuş dinlemen gerek dedi.işten izin aldım ve bol bol dinlendim.çok şükür hamileliğim devam ediyor.iyiki o doktorun sözünü dinlememişim.sende hep olumlu düşün inş. bebeğin seni bırakmayacak.

malesef canım değer düşünce artık yükselmez bne yaşadığım için çok iyi biliyorum zaten çok küçükmüş senin içind edaha iyi oldu en azından kürtaj falan olmazsın adetle atarsın kimyasal gebelik yaşamışsın sen yine hamile kalırsın kimyasal gebelikten sonra korunmana bile gerek yok genelde hemen hamile kalınıyor

benim de 100 ken hafif kanama başlamıştı, 280 kadar çıktı gayet normal yükseliyordu 2-3 gün sonra ama kanama arttı ve sonra değer de düştü, yapılacak bişey yoktu,2 gün ağladım ve uyudum çünkü onu çok beklemiştim kahroldum yataktan çıkmadım, 7 gün sürdü kanamam adetten biraz daha fazla old, usg yle baktılar rahim içinde düzensizlik yoktu o yüzden kürtaja da gerek duyulmadı. mqalesef Rabbimizin bir bildiği vardır, hayırlısı böyledir deyip önümüzdeki günlere bakmaktan başka çare yok, çok araştırdım bu şekilde erken düşüklerde %90 bebekte dir anormallik oluyormuş, doğa sağlıksız olanların büyük bir kısmını kendiliğinden eliyormuş. herkesin başına gelebilecek birşeysen dr a tekrar git çnkü hala kanaman başlamadıysa senin için tehlikeli olabilir, düşüğü başlatmak için ilaç vermesi ya da kürtaj yapması gerekebilir.....Allah sabır versin.

canım üzülme.bende pkos lu idim.5ay boyunca glucophage kullandım(seker hapı).ve bir gün adetim bitmesine rağmen 2gün sonra tekrar kanamam basladı.doktorumu aradım.gebelik testi yapmamı söyledi.yaptım hemen pozitif çıktı.ardından kan testi yaptırdım.oda 150 çıktı.yani hamileyim.uzun zamandır çocuk istiyorduk.çook büyük süpriz oldu.
doktor ulturasonda baktı kese daha yoktu.kanamam çok fazla olduğundan düşük tehliken var dedi.progestan hap ve iğne verdi.kullandım.iki günde bir kan testi yaptırdım.ama düzenli artmıyordu.yani ikiye katlamıyordu.en son 290 çıktı.iki gün sonra tekrar yaptırdım 210 a düşmüş.hemen doktora gittim.düşüğümün olacağını söyledi doktor.10gün sonra tekrar test yap dedi.10gün boyunca kanamam oldu.afedersiniz parça parça kan geldi.lekelenmeye döndü sonra.iki gün önce değerim 39çıktı.kanamamda lekelenmemde bitti.bebeğimde gitti tabi.çook ağladım.toparlayamadım kendimi.ama alıştım sonra ne yapayım.hersey ALLAHTAN.verende alanda o.
bu arada değerimin düşmeye baslamasından hemen sonra progestan ilaçlarını alma dedi doktor.tekrar adet olmamı engelleyebileceğini söyledi.
üzülme demekki nasipse senin olur:58::58::58:.biz pkos lular zor hamile kalıyoruz seni çok iyi anlıyorum.

Back
X