Lütfen öyle umutsuz düşünme bende şuanda 5 haftalık bebeğimi kaybediyorum çoktüm resmen bunu öğreneli ama yapacak bişey yok. Allah büyük İnşallah tekrar verecek üzülerek moral bozukluğuyla daha çok zor olacak herşey lütfen hemen umutsuzluğa kapılma.
selam arkadaşlar bebeğimi kaybettim okadar üzgünümki anlatamam.hamile olduğumu ilk sizle paylaşmıştım benimle birlikte hepiniz sevinmiştiniz.çok üzgünüm keşke bende onunla birlikte ölseydim diyorum bazen kabullenemiyorum 8 yıl bekledim ben onu.o beni 5 haftada bırakıp gitti.kontrole gitmiştim doktora dış gebelik olduğunu söyledi acil ameliyata aldı beni ve gitti bebeğim.kendimi okadar umutsuz,yorgun bezgin hissediyorumki nasıl atlatacağım bilmiyorum.bir an aklımdan çıkmıyor.
rica ederiz canım seni teselli edebilmişsek ne mutlu bize...bu zor günleri tez zamanda atlatırsın inşaallah....hepinizede çok teşekkür edrim arkadaşlar.sizlerin desteği olmasa ne yapardım bilmiyorum beni o kadar teselli ettinizki.
hepinizede çok teşekkür edrim arkadaşlar.sizlerin desteği olmasa ne yapardım bilmiyorum beni o kadar teselli ettinizki.
selam arkadaşlar bebeğimi kaybettim okadar üzgünümki anlatamam.hamile olduğumu ilk sizle paylaşmıştım benimle birlikte hepiniz sevinmiştiniz.çok üzgünüm keşke bende onunla birlikte ölseydim diyorum bazen kabullenemiyorum 8 yıl bekledim ben onu.o beni 5 haftada bırakıp gitti.kontrole gitmiştim doktora dış gebelik olduğunu söyledi acil ameliyata aldı beni ve gitti bebeğim.kendimi okadar umutsuz,yorgun bezgin hissediyorumki nasıl atlatacağım bilmiyorum.bir an aklımdan çıkmıyor.
ne 2009 kasım annesi olabildim,ne 2011 mart annesi.
canım benim ben de 2010 aralık annesi olamadım.ne yapalım,rabbim bunu hayırlı gördü bize...6 aylıktı benim oğlumda.erken doğumla kaybettim.ama güçlü olmalısın bırakma kendini...biliyosun hormonlar cok etkileniyo stresten...kendine zaman ver biraz...off sabah sabah dağıldım gene((
canım sağol rabbim sanada sabır versin.seni üzdüysem kusura bakma.şöyle bir baktımda eski konularıma 2009 kasımda doğacaktı bebeğim olmadı bari bu sefer kucağıma alabilseydim bebeğimi o da olmadı.üzülüyorum,ağlıyorum ama neye faydası var giden geri gelmiyor maalesef.rabbim kimseye yaşatmasın böyle acı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?