bebeğim gitti

canım çok ama çok geçmiş olsun inşallah bu son olsun umudunu sakın kaybetme her şeyde hayır vardır rabbim hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin bak bende 3 bebeğimi kaybettim çok acılar yaşadım ama isyan etmedim sende umudunu kaybetme dua et hayırlısını iste ben şimdi 4 aylık meleğimi bekliyorum darısı senin başına olur inşallah :teselli:

ÖYLE DÜŞÜNME Allahım yine verir sabır

canım benim yaa öncelikle geçmiş olsun,ayrıca başın saolsun ve canın sağ olsun..ne demek keşke bende ölseydim..sakın öyle isyan etme lütfen..veren de Allah alanda..hepimiz ona gidicez eninde sonunda...belki seni deniyodur isyan edicen mi diye..sakın yanılma ..dualarını esirgeme kendinden..öptüm canım benim..Rabbim tez zamanda hayırlısıyla tekrardan yüznü güldürsün inşallah..amiiinn..

canım benim çok üzüldüm allah tekrar bebek sahibi olmayı nasip etsin ümidini yitirme allah o kadar büyükki sana hiç ummadığın bi anda verir o güzel haberi moral çok önemli biliyorum çok üzgünsün kim olsa üzülür kolay değil ama moral çok önemli eğer ümidini yitirirsen mücadele etmezsen allahda sana kapılarını kapıtır o yüzden hergün dua et hergün yılmadan iste allahım elbet duyar sesini ve o güzel duyguyu tekrar yaşatır ama bu kez sonu mutlu olur o yüzden şükret genede haline hiç ama hiç gebelik yaşamayan insanlar var seninki gene bi şans tutmuş en azından eminim gene olucak ve tutucak bu kez hiç bırakmıcak seni allahım en kısa zamanda o müjdeli haberi verir ve sende bizimle paylaşırsın bak kabullenemiyorum dersen şikayet etmiş olursun onu veren allah gene verir neler var 20 sene sonra çocuk sahibi oluyo allah herkesi sınıyo senide sınamış olabilir sabrını denemiş olabilir daha ılımlı bak umudum yok deme sakın umutsuz hiç bişey olmuyo umut etmeden yaşayamazsın umut edeceksinki allahda vericek şikayet etme allah dua et sadece dua et o sana vericektir

canım çok geçmış ols..........elden ne gelır......canım kendını toparla inş kendılığınden olur ...........çok zor bır acı..........kolay değıl elbet unutman ama hayat ...insan herşeyı yaşıyor bazen .... rabbım sabır versın ve daha hayırlısını nasıp ets kısa zamanda.......inş canım .........

canım Allah sabırlar versin çok zor bir durum.bunu ancak yaşayan bilir.ben de ilk bebeğimi 12 haftalıkken kaybettim.herşey yolundayken doktora gittim minik meleğimin kalbi durmuştu o an dünyam yıkıldı.çok zor günlerdi.ama Rabbim kolaylığını verdi.atlattım o günleri.şimdi ikinci bebeğime hamileyim.7. ayımıza girdik.inşaallah sağ salim kavuşurum meleğime.sen de moralini yüksek tut canım.Allaha sığın o sabrını veriyor.İnşaallah tez zamanda meleğine kavuşursun..:Saruboceq:

hepinizede çok teşekkür edrim arkadaşlar.sizlerin desteği olmasa ne yapardım bilmiyorum beni o kadar teselli ettinizki.

hepinizede çok teşekkür edrim arkadaşlar.sizlerin desteği olmasa ne yapardım bilmiyorum beni o kadar teselli ettinizki.
rica ederiz canım seni teselli edebilmişsek ne mutlu bize...bu zor günleri tez zamanda atlatırsın inşaallah....

o zaman yelkenleri suya indirmek yok yola devam yılmadan yıkılmadan sabrederek allaha dua ederek inanarak yola devam etmelisin bak gör ben inanıyorum tekrar o güzel haberi vereceksin ve bu kez mutlu sonuçlarla geri döneceksin ama umudunu yitirmiceksin anlaştıkmı arkadaşım yerimseniben

başın sağolsun simayyy ama umudunu kaybetme sakın. bana da erken menapoza girecen demişti dr 7 yıllık bebek tedavisinden sonra yıkılmıştım.tüp bebek yaptırmıştım yumurta elde edilememişti.ben menapoza girdim sanırken hamile olduğumu öğrendim rabbimin mucizesi.şimdi 6,5 aylık bir oğlum var.inşallah rabbim sana da hayırlı bir evlat verir

canım benim çok zor bir durum :1no2: allah yardımcın olsun
ama umudunuda yitirme allah büyük inşallah tez zamanda yerini doldurur:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

başın sagolsun canım allah hayırlısıyla bir bebek nasip eder inşallah:Saruboceq:

başın sağolsun cnm.inşallah allah sana hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder.benimde bu aralar moralim çok bozuk.4 gün önce hamile olduğumu öğrendim.ama daha 20 günlük.kese gözükmediği için 2 gün snr yani bugun tekrar kan testi istedi doktor.ve değerlerde az bi artış olmuş.dış gebe olma ihtimalimin çok yüksek olduğunu ama çocuğun kesesi gözükene kadar kesin bişey söliyemiyceğini belirtti.cuma günü tekrar kontrole çağırdı ultrasonda görmeye çalışacak.eğer dış gebelikse alırlar hemen sanırım.o kadar üzgünümki.inşallah allah hayırlı haberler almayı nasip eder banada.senin nasıl anladı doktor.ultrasondamı tahlilller sonucundamı

canım benim ben de 2010 aralık annesi olamadım.ne yapalım,rabbim bunu hayırlı gördü bize...6 aylıktı benim oğlumda.erken doğumla kaybettim.ama güçlü olmalısın bırakma kendini...biliyosun hormonlar cok etkileniyo stresten...kendine zaman ver biraz...off sabah sabah dağıldım gene((

canım sağol rabbim sanada sabır versin.seni üzdüysem kusura bakma.şöyle bir baktımda eski konularıma 2009 kasımda doğacaktı bebeğim olmadı bari bu sefer kucağıma alabilseydim bebeğimi o da olmadı.üzülüyorum,ağlıyorum ama neye faydası var giden geri gelmiyor maalesef.rabbim kimseye yaşatmasın böyle acı inşallah

insan ilk başlarda herşeyin durduğunu,hayatın anlamsızlaştığını düşünüyor ama sonra böyle düşünmenin bir faydası olmadığını görüp kendine gelmeye çalışıyorsun.. ben ne yazıkki günümüzdeki dr'lara tam anlamıyla güvenemiyorum.. bebeğin yoksa direk tüp bebek,hamileysen direk sezeryan..herşeyin kolayına ve maddiyatına bakmaya başladılar.. bu yüzden dr'ların negatif söylemlerinden etkilenmemek lazım.. yeterki moralimizi yüksek tutalım.. 6 yıllık evliyim ikinci düşük yaşadım 10 gün önce.. ama şu an umutla bakıyorum yarınlara..çünkü Rabbime güveniyorum...o bana yeter..

bu yüzden üzülmeyin herşeyde bir hayır vardır deyip sabırla ve umutla beklemeye başlayalım.. görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…