Bebegim hala donemiyor...

Cok gecmis olsun canım,ama herseyin bir cözümü var ve bu kadar erken teshis tabiiki tedaviyi kolaylastırır.Artık cözümsüz hastalık yok,hele ki senin gibi ilgili bir annesi varsa bebisin kısa sürede toparlayacaktır.Bu sürecte sana sabır diliyorum,bebisini öpüyorum..

canım üzülme tıp o kadar ileri ki her şeyin bir çaresi var. Allah dermansız dert vermesin.
Sen güçlü ol ki bebişine güç ver.
Geçmiş olsun, Allah yardımcın olsun.

ay canim bilemezsin nasi üzüldümm
allah yardimcin olsun .. off ya
allah beterinden saklasin diyelim .

dönememesiyle bir alakasi varmiymis peki?
benimkide dönemiyo .. korktum simdi (
bi an önce cevap yazarsan sevinirim canim. yoksa bende dr a götürcem.
yani dönememesiyle alakali olmaz bence ama ne bilim gelisimi gecikiyorsa die ..öf

canim saol inan ben hala soktayim,ama atlaticaz insallah biraz sabir ve zaman...donmemesiyle bi alakasi yok canim merak etme bizimki kafasini tam olarak tutamiyodu oturturdugumda hemen kafasi one dusuyodu ,doktora goturdugumde doktor anladi zaten testler vss ... bide bakislar zayifti ,elle birseyi yakalama zayifti bunlar epilepsiden dolayiymis,,, allahtan erken teshis insaallah iyilesicek..allah butun bebislerimize sifa saglik versin

erken teşhis her zaman önemli. inşallah canım atlatırsınız bu durumu. geçmiş olsun
Allahım acil şifalar versin. kıyamam ben minicik bebişlerimize.

saolun arkadaslar ilac tedavisine baslandi insallah ilac ise yaramaya baslarsa bebegim ilac tedavisiyle iyilesicek.. dualarinizi eksik etmeyin.. allah tum bebislerimize saglik versin..

Merhaba, oncelikle cok gecmis olsun diyorum, ins Allahim sifasini verir.
En iyi yasayan anlar diyerek cumlelerime baslamak istiyorum ama, bebeginizin problemini forumda paylastiginizin uzerinden, epey uzunca bir sure gecmis,
tekrar buralara ugrayip online oluyormusunuz bilmiyorum ama ben yine de yazmak istedim, umarim okuma imkani bulursunuz.

Bebeginiz simdi artik kocaman olmustur, 2007 senesinde yazmissiniz.
Az once yazdim ya, en iyi yasayan anlar diye, buna istinaden;
benim bebegimde de ani goz dalmalari ve sicramalar ve de inanilmaz huzursuzluk surekli bir aglama hali vardi.
Gelisim geriligi de cabasi tabi, 6 aylikti ama hala donemiyor, emekleyeemiyor ve de oturmak icin herhangi bir caba da bulunmuyordu.
Suphelerim uzerine doktora gittigimizde epilepsi'den suphelendi.
EEG'ler vs vs.. derken kensinlikle epilepsi oldugu ispatlandi.

Suan 10 aylik ama hala oturamiyor, surekli kafasi one dusuyor, nobetler geciriyor, ilac tedavisine baslatildi.
Sisesini bile gormeye dayanamiyorum o lanet ilacin, yavrum henuz 10 aylik bir melek, ne boyle bir hastaligi ne de o ilaci kullanmasini yakistiramiyorum, konduramiyorum.

Benim merak ettigim, bebeginizin algi problemi de var miydi?
Mesela benim bebegim 10 aylik olmasina ragmen hala herhangi bir oyuncagi eline alipta oynamiyor,
tepkileri 10 aylik bir bebek gibi degil, gecirdigi nobetler az da olsa beyin de hasar birakiyormus, bu nedenle gelisme geriligi de oluyormus.

Bebeginiz demiyorum artik, cocugunuz suan itibari ile ne durumda?
Yasitlarini yakalayabildi mi?

Aslinda daha cok sorularim var ama dedigim gibi bu mesaji gorup okuyacaginizdan emin olmadigim icin simdilik bukadar.

Temenni ediyorum ki, cevap alabileyim..

.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…