Bebeğim halen daha dönmedi yaaa

azteki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
28
0
86
Diğer
Merhaba arkadaşlar,34+4 günlük olduk ama halen daha donmedi bebeğim.normal doğum istiyordum ama şimdi sezeryandan başka şansim kalmiyor heralde.sizin bebkleriniz kaçinci haftada döndü?dönermi sizce benim oğlan.

canım doktorunla konuşmadın mı bencede dönmeyince sezeryana alıyorlar sağlığı yerindeyse takma canım sezeryan daha ii dior herekes...

azteki bende 32. haftamdayım benim oğlan da dönmedi hala :( ama doktorumun söylediğine göre ve internette de okuduğuma göre 37. haftaya kadar vaktimiz varmış , 37. haftada belli olurmuş sezeryan olup olmayacağı.. bende normal doğum istiyorum adı üstünde "normal" doğum yani olması gereken inşallah sağlıkla dünyaya gelirler

bende 35.haftamdayım sanırım benimkide daha dönmedi ayın 7sinde kontrolümüz var ozaman belli olur ama benimkinin kafası yukarda gibi daha.dogum anında dönen bile oluyormuş canım inşallah herşey yolunda giderde normal dogum yaparız.

ben 37+2 günlüğüm benimki de daha dönmedi benimde çarşamba günü belli olur heralde normal mi sezeryan mı olacağı

slm
benimde oğluşum son kontrolde dönmemişti doktorumuz 37.haftaya kadar döner dedi bende normal doğum istiyorum inşallah dönerler.tabiki doğum anı herşeyden önemli gelmezlerse yapacağımız birşey yok ama dualarım hep normalden yana.yarın kontrolümüz var bakalım napmış bizimkisi:))

slm
benimde oğluşum son kontrolde dönmemişti doktorumuz 37.haftaya kadar döner dedi bende normal doğum istiyorum inşallah dönerler.tabiki doğum anı herşeyden önemli gelmezlerse yapacağımız birşey yok ama dualarım hep normalden yana.yarın kontrolümüz var bakalım napmış bizimkisi:))

zeynep nerde doğuracağına karar verdin mi? başka bir konuda ethica yada hizmet diyordun , benden 4 hafta ilerdesin senin deneyimlerinden yararlanıcam ben de inşallah :ecrin_bebek:

zeynep nerde doğuracağına karar verdin mi? başka bir konuda ethica yada hizmet diyordun , benden 4 hafta ilerdesin senin deneyimlerinden yararlanıcam ben de inşallah :ecrin_bebek:

slm canım
eğer aksi bir durum olmazsa ethica olacak doktorum önerdi ve ssk da geçiyormuş özel anlaşması varmış benimkisi dışarıdan gelecek çünkü bu durumda hiçbir hastanede böyle bir imkanım yoktu sadece burada varmış onun için %90 orası olacak herhalde.eşimle gezdik beğendik hastaneyi yenidoğan ünitesi var temiz bir yer.allah hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin hepimize.öpüyoruz sizide:1hug:

valla 37 haftaya kadar döner bebek benim bildigim
doktorarinizin hemen sezeryan demelerinede aldanmayin arkadaslar
valla türkiyede normal normalikten cikti artik normal dogum yapan cok nadir oldu
hepsimi mecbur valla doktorlarinza dikkat edin bence para kazanacaklar diye bicak altina yatiriyorlar
insallah hepínizin istedigi gibi normal dogum olur normal dogumu hic bisey tutmuyo :))

benim 7.ayı geçtikten sonra döndü.hem niye endişeleniyosun ki bebek son ana kadar dönebilirmiş.yani doğum anında bile.benimde bebeğim makat duruşundayken doktor öyle demişti.kayınvalidem de emekli hemşire o da öyle diyo.yani endişelenme.

neden bukadar panık yaptın ki?daha erken 37 haftadan sonra dondu benım.
tam doğum başlayacağı zaman donen bebeklerde var..heyecan yapacak bişi yok. donmezse de hayırlısı olsun de canım.. sezaryen olursun bişi olmaz.

neden bukadar panık yaptın ki?daha erken 37 haftadan sonra dondu benım.
tam doğum başlayacağı zaman donen bebeklerde var..heyecan yapacak bişi yok. donmezse de hayırlısı olsun de canım.. sezaryen olursun bişi olmaz.

çok panik yapmıyorum ama umudum azalmaya başladı.doktorda sezeryan deyip duruyo.bakalım sağlık olsunda artık ondanda geçtim.kısmet donerse haber veririm.normal doğumu çok istiyorum

çok panik yapmıyorum ama umudum azalmaya başladı.doktorda sezeryan deyip duruyo.bakalım sağlık olsunda artık ondanda geçtim.kısmet donerse haber veririm.normal doğumu çok istiyorum

canım senin doktor fazla sezeryan yanlısı geldi bana , benim oğluş da ters ama doktorum gayet rahattı , merak etme daha çok vakit var döner sen sakın kafana takma , sezeryan ancak günü geldiğinde düşünülecek şey dedi , sen hala normal doğummuş gibi düşünmeye devam et dedi.. o yüzden çok takmıyorum kafaya gerçi bide geçen gün çok komik bişey oldu , evde koltukta uzanıyordum birden oğlan hareketlendi hatta karşı koltuktan kociş de fark etti ayağa kalkıp izlemeye başladı , önce karnımda dalgalanmalar oldu sonra kollar bacaklar resmen dışarı çıktı derim iyice gerildi , yaklaşık 15 dakika boyunca bu dalgalanmalar devam etti :)))) sonra duruldu hareketler bitti.. ve o günden beri hiç kasıklarıma tekme atmıyor acaba diyorum döndü mü ? o günden önce sürekli kasıklarıma vuruyordu resmen acıdan hopluyordum ama o günden beri hiç acı yok :1shok:

ben de 32. haftamdayım..
benim ki de dönmedi hala..
daha döner diyorlar yaa bakalım bekliyoruz artık..

Bence o kadar dert etmeyin. Benim ilk doğumumda da 34.haftalarda falan makat gelişi dendi ve bana ultrason için gün verdiler. Ultrason gününden bir gün önce doğum sancım başladı. Hastaneye gittiğimde ilk sorduğum şey bebek dönmüşmü demek oldu. Dönmüştü ve ben sorunsuz bir şekilde normal doğum yaptım. Yani son güne kadar dönebiliyo...

canım senin doktor fazla sezeryan yanlısı geldi bana , benim oğluş da ters ama doktorum gayet rahattı , merak etme daha çok vakit var döner sen sakın kafana takma , sezeryan ancak günü geldiğinde düşünülecek şey dedi , sen hala normal doğummuş gibi düşünmeye devam et dedi.. o yüzden çok takmıyorum kafaya gerçi bide geçen gün çok komik bişey oldu , evde koltukta uzanıyordum birden oğlan hareketlendi hatta karşı koltuktan kociş de fark etti ayağa kalkıp izlemeye başladı , önce karnımda dalgalanmalar oldu sonra kollar bacaklar resmen dışarı çıktı derim iyice gerildi , yaklaşık 15 dakika boyunca bu dalgalanmalar devam etti :)))) sonra duruldu hareketler bitti.. ve o günden beri hiç kasıklarıma tekme atmıyor acaba diyorum döndü mü ? o günden önce sürekli kasıklarıma vuruyordu resmen acıdan hopluyordum ama o günden beri hiç acı yok :1shok:

bendede oluyor aynı şeyler bazen ama diyorum ha dondu ama bide bakıyorum
kafa yukarıda gene avucuma geliyor.çok tatlılar yaa heralde biraz da ters ve aksi olacaklar :roflol:

kafa yukarıda gene avucuma geliyor.çok tatlılar yaa heralde biraz da ters ve aksi olacaklar :roflol:

sorma canım ben oğlumun karakterini şimdiden biliyorum zaten :ecrin_bebek: inatçı mı inatçı olucak , anasına düşkün olucak kuzummmmm , bide duygusal olcakkkk:roflol: sağlıkla dünyaya gelsinler de sabırsızlıkla bekliyorum 28 kasımı :lepi:

benim kızım yirmisekiz haftalıkken dönmüştü... ben de normal doğum istiyorum..ilk doğumumu da normal yapmıştım..

ayyyy canım yaaa ikimizde aynıyız sanırım benim dün kontrolüm vardı ve dönmemişti oğlum.bir sol kaburgamın altında bir sağ kaburgamda.doktor 37.hafta son döneceği hafta diyor çünkü kendine yer yapmasi lazımmışki çıkabilsin diyor.ne biliyim valla dönsede gerçi herşey doğum anında belli oluyor çatı darsa yine çıkamıyolarki hakkımızda hayırlısı canım ne diyelim:sm_confused:

Back
X