bebeğim hareket etmiyor :(

halime-halimee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
185
54
73
39
Kızlar ben 27+3 haftalık gebeyim bebeğim sürekli hareket eder tekmeler atardı kontrollerimde bile doktorlar çok hareketli bir bebek olduğunu hiç durmadan elini ayağını oynattığını söylerdi ama iki gündür hareketlerini hissetmiyorum yok denecek kadar azaldı öncesinde sürekli hissederdim hareketlerini sizce normal mi hemen doktora gitmeli miyim yoksa biraz daha bekleyim mi?? Gerçekten çok endişeleniyorum cevap verirseniz çok sevinirim

Kızlar ben 27+3 haftalık gebeyim bebeğim sürekli hareket eder tekmeler atardı kontrollerimde bile doktorlar çok hareketli bir bebek olduğunu hiç durmadan elini ayağını oynattığını söylerdi ama iki gündür hareketlerini hissetmiyorum yok denecek kadar azaldı öncesinde sürekli hissederdim hareketlerini sizce normal mi hemen doktora gitmeli miyim yoksa biraz daha bekleyim mi?? Gerçekten çok endişeleniyorum cevap verirseniz çok sevinirim

burda doktor var da bizim mi haberimiz yok ??? endişeleniyorsun ama buraya yazacak kadar endişelendin sanırım doktora gidecek kadar değil ???

Canım bende aynı durumdayım. 24 haftalık hamileyim. VE çok hareketliydi gün içerisinde aslında ama dün pek hareket etmedi. Ama bazen böyle olabiliyormuş. Bol su iç. Bide Sol yanına doğru uzan, sakin bir ortamda bekle bakalım nekadar hakeret edicek. Hee doktora gidersen burdan yaz bende bileyim, pek endişelenmemeye çalışıyorum ama işte elimden geldiğince..

Kızlar çok teşekkür ederim cvp verdiğiniz için eşim işte olduğu için gidemedim ondan başka arabayı kullanacak biri yok hastane çok yakın değil o yüzden otobüsle ya da dolmuşla gitmek istemedim malum çok sallıyorlar arabaları birazdan eşim gelecek ve ilk iş gideceğim çok telaşlandığım içinde belki başına gelen vardır diye buradan sormak istedim

Canım benim onları denedim zaten çok su içen biriyim gebe kaldığımdan bu yana da bir kez bile sağıma dönmedim hep sol tarafıma yatıyorum ama iki gündür çok az hareket ediyor bu sabah bir kez tekme attı başka da hareket etmedi birazdan gideceğiz doktora burdan yine yazar haber veririm sana inşallah kötü bir şey değildir gerçekten çoookk kaygılanıyorum :( :( :(

Canım benim onları denedim zaten çok su içen biriyim gebe kaldığımdan bu yana da bir kez bile sağıma dönmedim hep sol tarafıma yatıyorum ama iki gündür çok az hareket ediyor bu sabah bir kez tekme attı başka da hareket etmedi birazdan gideceğiz doktora burdan yine yazar haber veririm sana inşallah kötü bir şey değildir gerçekten çoookk kaygılanıyorum :KK43: :KK43: :KK43:
Ne dedi doktor canım

Ben de geçen hamileliğimde böyle bir durum yaşadım doktorum hemen NST istedi

Canım benim onları denedim zaten çok su içen biriyim gebe kaldığımdan bu yana da bir kez bile sağıma dönmedim hep sol tarafıma yatıyorum ama iki gündür çok az hareket ediyor bu sabah bir kez tekme attı başka da hareket etmedi birazdan gideceğiz doktora burdan yine yazar haber veririm sana inşallah kötü bir şey değildir gerçekten çoookk kaygılanıyorum :KK43: :KK43: :KK43:
Durum nedir acaba bende merak ettim. Cok gecmis olsun guzel haberlerle gelin insallah...

Çoookk teşekkür ederim kızlar cevap verdiğiniz için az önce doktordan geldik bebeğim gayet iyiymiş kalp atışları suyu ve kilosu normalmiş şükürler olsun bazen bebekler anne karnında rahat yeri bulunca tembellik edebiliyormuş bizimki de şu an çok rahat olduğu için fazla hareket etmiyormuş ayrıca doktor ultrasonla baktığında şimdi bile hareket ediyor ama hareketleri küçük olduğu için sen fazla hissetmiyorsun dedi ayrıca kan ve idrar istemedi nst ye de gerek yok her şey normal dedi gebelikte çok sık kan vermek iyi değilmiş kızlar kan oranını düşürüyormuş hepinize tekrar çok teşekkür ederim Rabbim hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Back
X