BEBEGIM HASTA VE SÜTÜM AZALIYOR :(

like59

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
6
0
1
3.5 aylık oğlum var. Şu zamana kadar çok güzel besleniyordu fakat iki gün önce doktor bronşiolit başlangıcı tanısı koyup macrol antibiyotik ve bricanyl verdi. Macrol yerine sık sık emzir dediler fakat şimdide sütüm gittikce azalıyor ve emzigi açmış gibi emiyor lütfen yardım :(

Canim endiseleenme duzelir ins.
Emzirmeye gayret et sutum vardir merak etme sicak suya limon sik oksurugu varsa ver bu sekilde ek gidaya da geecdiysen sik sik emzirmelisim ewet

Çok teşekkür ederim :) başka ne yapabilirim öksürüğü için sırtından dinleyince hırıltılı hafif ne yapmam gerektigi konusunda pek bilgim yok :(

Canim hakiki zeytin yagi sur karnina hafif ilit karnina sur iyice beline ayak uclarina ilik bez koy sonradadedigim gibi sical su icir azar azar bogazi yumusar ama xeytin yagiyla muhakkak yap

cok gecmis olsun insallah simdiye kadar duzelmistir bebeginiz.duzelmediyse sayet,bulundugu odayi nemli tutun yavrunun.kalorifer yandikca odanin havasi kurur,peteklere islak havlu veya bi kap su koyun,hatta mumkunse buhar makinesi alin odayi nemli tutar.
emzirmeye devam edin bebeginizi ama beslenmenize dikkat etmeniz gerek,kuru meyve gibi enerji veren seyler yiyin.bide kime neyin yaradigi da degisiyor.mesela ben kemik suyuna corba icince sutum cok artardi.bol su icin.eger cocugunuzun kilo alimi gelisiminde bi yavaslama varsa ozaman doktorunuza danisarak ek bebek sutu verebilirsiniz.

Süt iç bo bol, bulgur ye bol su ic, yemekten sonra sıcak sıcak duş yap, kesinlikle sütü artırıyor. Bir de inanmak çok önemli, kendine inan, stres yapma
benimde azdı ben boyle yendim. Anne sütü en değerli ilaç , insallah tekrar artacaktır canım. Bebeginede çok çok geçmiş olsun..

Çok teşekkür ederim canım :) iyileştik artık hayırlısı ile inşallah tekrarlamaz dediklerinizi deniycem inşallah sonuç alırım tekrar Sağol :)

cok gecmis olsun insallah simdiye kadar duzelmistir bebeginiz.duzelmediyse sayet,bulundugu odayi nemli tutun yavrunun.kalorifer yandikca odanin havasi kurur,peteklere islak havlu veya bi kap su koyun,hatta mumkunse buhar makinesi alin odayi nemli tutar.
emzirmeye devam edin bebeginizi ama beslenmenize dikkat etmeniz gerek,kuru meyve gibi enerji veren seyler yiyin.bide kime neyin yaradigi da degisiyor.mesela ben kemik suyuna corba icince sutum cok artardi.bol su icin.eger cocugunuzun kilo alimi gelisiminde bi yavaslama varsa ozaman doktorunuza danisarak ek bebek sutu verebilirsiniz.
Bende de kemik suyu etkili oldu ve sütün rengi bile değişti kalitesi artti tavsiyelerinizi uyguladım gerçekten ise yaradı çok teşekkür ederim :)

Bende de kemik suyu etkili oldu ve sütün rengi bile değişti kalitesi artti tavsiyelerinizi uyguladım gerçekten ise yaradı çok teşekkür ederim :)

rica ederim cok sevindim :KK68: saglikla buyutun evladinizi:KK46:

Back
X