Bebegim hastanenin ihmali sonucu havale geçirdi.Ne yapmalıyım.

uzumbugusu

Siyah İnci'm...
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2008
2.850
3.710
698
Kilis
Avukat arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz.

.Oglum C.tesi sabahı 5.5 ta ateşlendi. acile götürdüm kakasını yapınca tahlile getirmem istendi .7.30 gibi yapınca hemen götürdüm..

Doktor tahlil sonucuna dogru düzgün bakmadan önce bişeyi yok dedi sonrada aaa iltihap varmış dedi..Dogru düzgün igilenmeden ewe yolladı ve 5 dk.içinde oglum havale geçirdi..

Tekrar aynı hastaneye götürdük müdahale edildi..Ama hemen kendilerini savunmaya geçtiler..Ordan alıp z.kamile götürdük ve hastalığının rota virüsü oldugunu hemen söylediler tahlil sonucundan..

Ben şimdi bu hastaneyi şikayet etmek maddi manevi tazminat davası açmak istiyorum..Bunun için avukat tutmam gerekrmi..İzleyecegim yollar nelerdir.Yardımcı olurmusunuz..

Avukat arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz.

.Oglum C.tesi sabahı 5.5 ta ateşlendi. acile götürdüm kakasını yapınca tahlile getirmem istendi .7.30 gibi yapınca hemen götürdüm..

Doktor tahlil sonucuna dogru düzgün bakmadan önce bişeyi yok dedi sonrada aaa iltihap varmış dedi..Dogru düzgün igilenmeden ewe yolladı ve 5 dk.içinde oglum havale geçirdi..

Tekrar aynı hastaneye götürdük müdahale edildi..Ama hemen kendilerini savunmaya geçtiler..Ordan alıp z.kamile götürdük ve hastalığının rota virüsü oldugunu hemen söylediler tahlil sonucundan..

Ben şimdi bu hastaneyi şikayet etmek maddi manevi tazminat davası açmak istiyorum..Bunun için avukat tutmam gerekrmi..İzleyecegim yollar nelerdir.Yardımcı olurmusunuz..

dava açmak için avukat tutmak zorunlu değildir
herkes her türlü davayı kendi adına açabilir
ancak herkesin her konuyu bilmesi mümkün olmadığı için ufak bir kelime hatası bile hak kaybına yol açacağından avukatla temsil edilmekte yarar vardır
davayı açarken en önemli husus ise sahip olunan delillerdir
hastanenin yanlış teşhis koyduğunu ve bu nedenle zarara uğradığınızı ispatlayamazsanız davanız red edilir bu da yok yere mahkeme masrafları ve karşı tarafa avukatlık ücreti ödemeniz anlamına gelir

Back