bebegim hep agliyorr..

gzmslck

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
96
13
18
35
Kizlar bebegim surekli ağlıyor azicik uyanik kaliyo sonra yine feryat figan.. doktora goturduk buun testler yapildi bi sorun ok cok gazi vat uc ay olmamiza bir hafta kaldi ama sanki gittikce artiyo ne denediysem bosa.. artik dayanmak cok guc dermanim kalmiyo bende surekli agliyorum gecmicek bugunler diyorum artik hep boyle olcak diyorum ruhsal olarak tamamen coktum yardim edin boyle olan sonradan gecen varmi hersey biticekmi dertlesmek istiyorum birileriyle konusmak istiyorumm..

Gecer tabiki benim oglumda bu sekildeydi 3 ayini gecince sanki sihirli bir degnek degdi ve duzeldi.
cok sakin bi cocuk maşallah

Bizde oyleydik canim baslarda doymadigi için çok agladi sonra gaz için ama geciyor.. Rezene cayi bizde ise yaramisti denedin mi

Bizde oyleydik canim baslarda doymadigi için çok agladi sonra gaz için ama geciyor.. Rezene cayi bizde ise yaramisti denedin mi

Denedim canim rezeneler anasonlar neler neler ama hicbiri fayda etmedii.. valla insallah gecer tek duam bu cunku cok zor cok yipratici.. bebegimemi uzuleyim kendimemi esimemi cok zorr cokk..

Gecmicek bitmicek zannediyosun ama sonra gulerek hatirliyosun bende çok agladim simdi guluyorum o halime

Tabii ki geçecek bugünler..Hem de sanki hafızanızdan bir gün öncesi silinmiş gibi. Yalnız şunu belirtmeliyim. Bazen bebeklerdeki aşırı ağlama demir eksikliğinden kaynaklanabiliyor. Bebeğin yaşına göre bir çay bardağı ılık suya biraz kuru üzüm koyup, üzerini yine cam bir tabakla kapatıp bekletmek ve ertesi gün taneleri hariç sudan (bir nevi doğal hoşaf) bebeğe vermek demire iyi geliyor.

Tabii ki geçecek bugünler..Hem de sanki hafızanızdan bir gün öncesi silinmiş gibi. Yalnız şunu belirtmeliyim. Bazen bebeklerdeki aşırı ağlama demir eksikliğinden kaynaklanabiliyor. Bebeğin yaşına göre bir çay bardağı ılık suya biraz kuru üzüm koyup, üzerini yine cam bir tabakla kapatıp bekletmek ve ertesi gün taneleri hariç sudan (bir nevi doğal hoşaf) bebeğe vermek demire iyi geliyor.

Doktorumuzda suphelendi bakti butun değerlerine ama bi sorun yok diyo.. karnindan ultrason cekildi bolbol gaz varmis şiddetli kolikmiss.. valla ilk bebegim zaten lohusa psikolojisi falan zor oluyo biliyosunuzdur bide cok zor bi bebekle başlamak Sanki hic gecmicekmis gibi geliyo insana..

Doktorumuzda suphelendi bakti butun değerlerine ama bi sorun yok diyo.. karnindan ultrason cekildi bolbol gaz varmis şiddetli kolikmiss.. valla ilk bebegim zaten lohusa psikolojisi falan zor oluyo biliyosunuzdur bide cok zor bi bebekle başlamak Sanki hic gecmicekmis gibi geliyo insana..

canım benim kızımda aynıydı dr kolik 3 ayı doldurunca gecer dedi.gecmeyince idrar tahlili ıstedim drdan nitekim idrar yollarinda enfeksiyon cikti tedaviden sonra hersey düzeldi sükür

Geçecek ama ne kadar zor ve zahmetli günler olduğunu biliyorum. Annelik zor zanaat :)

canım benim kızımda aynıydı dr kolik 3 ayı doldurunca gecer dedi.gecmeyince idrar tahlili ıstedim drdan nitekim idrar yollarinda enfeksiyon cikti tedaviden sonra hersey düzeldi sükür

Bize iki kez yapti idrar tahlili ama temiz cikti cok sukur.. butun testlerini yapti dokyor icim rahat bi skinti yok diyo sadece siddetli kolik diyo.. bakalim okuyorum bazi bebeklerin bir yaslarina kadar surmus hep aglamislar insallah benimki oyle olmaz..

Geçecek ama ne kadar zor ve zahmetli günler olduğunu biliyorum. Annelik zor zanaat :)

Gercekten zormus helede boyle bi bebekle Allah imin sınavı diyorum ben benide bununla siniyo sabir diyorum surekli ama bazen oyle bi oluyoki insan artik gun yuzu gormem ben diyosun butun umutlar sabirlar tukeniyo..

Back
X