bebeğim 6 aylığı bitirmek üzere 27+4 gebeyim bugun sabahtan beri bebeğim az hareket ediyor her zamanki hareketleri yapıyorum yatıyorum oturuyorum niçin olabilir acaba bir fikri olabilir mi
bebeğim 6 aylığı bitirmek üzere 27+4 gebeyim bugun sabahtan beri bebeğim az hareket ediyor her zamanki hareketleri yapıyorum yatıyorum oturuyorum niçin olabilir acaba bir fikri olabilir mi
doru çikolata hızlandırdı hareket etmeye başladı ama ediyo hareket ama önceden günbür günbür dönerdi acırdı yani artık şişerdi böle şimdi normal geziyo az az .
Günden güne büyüyo yeri daralıyo, hareketleride degişiyor. Yedigin içtigin şeylerde etkili. O yüzden az veya çok hareket etmesi öonemli degil. Hareketlerini takip et. Ben hep öyle yapmıştım. Hareket etmezse eger sorun olabilir.
bence hiç takma az hareket ediyomus falan benim bebeğim de öyleydi günde 2-3 defa ederdi bende öyleydim amcamın kızıda hamıleydi durmadan hareket edip duruyordu benmki de etmiyordu ama simdi 9 aylık kızım var durduramıyorum zor tutuyorum çok hareketli