Çocuk Hastalıkları bebeğim hiç uyumuyor. depresyona girdim lütfen yardımmmm acillll

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

eyican78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
56
1
46
Ankara
bebeğim 1 aylık gün içinde toplam 3-4 saat uyumuyor. gecede dahil. kafayı yicem artık. kakasını düzenli yapıyor. gazınıda çıkartıyorum. açda değil. doğduğundan beri doğru düzgün uykusu yok. geceleri 5-6 saat uyuyordu şimdi oda yok. gündüz sadece bölük pörçük 1 saat uyuyor. ne yapacağımı şaşırdım. valahi bulsam uyku ilacı verecem. benim gibi olan varmı. doğmadan ne planlarım vardı. özenle hazırladığım odasında bir saat yatmadı.nerde gözü kapanırsa orada bırakıyorum. büyük adam gibi. bunaldım çokkk.

panik yok.. rezene çayı vermeyi denedin mi bi kaç çay kaşığı kadar? benim bebeğimde uyumadığı zamanlar oluyordu.. bende işe yaradı.. bu dönemler sıkıntılı dönemler bir de.. olmadı bi doktora götür derim..

doktora götürdüm. birşeyi yok yani bazı bebekler böyle olur dedi. rezene filanda bir işe yaramıyor cnm ya

Benim bebegimde oyleydi simdi 7 aylik hala ayni devam ediyoruz.. Once 1-2 saat uyurdu gunduz simdi en fazla 15 dakka gunduz uykusu gecede yok denecek kadar az insallah seninki duzelir.. Uykusuzluk cok kotu birsey

Merhaba benim oglumda 5 aylik dogdugundan beri uyku duzeni hic yok gunduz 2 saat uyur sonrada gece cok zor uyur bence bebeklerin huylari boyle ama gaz sikintisidanda uyuyamaz bebekler 4 aya kadar ayni duzelir merak etme...

Bizim kızımızında uyku sorunu var 5.ayına girdi fakat hala aynı durum devam ediyor,bi arkadaşımın önerisi ile anason çayı kullandım işe yaradı fakat sadece anason çayı verdikten yaklaşık bir saat sonra uykusu geliyor,vermezsem yatmıyor..:emir_bebek:

Son düzenleme:
canım panik yapma zamanla herşey düzene girer sana doğal tavsiyelerim olacak rezene çayı ya da humana iyi geceler çayı hayatım...bunları dene

Benim kizimda 6. Ayina girdi ama hic uyumuyor sallarsak uyuyor sadece bu durum beni fazlasiyla yordu ne yapacağımı bilmiyorum:KK43:?

Back
X