Bebegim icin dua edin lutfen...

kizimda 3 ayindan sonra gitmistim doktora
keske bundan da oyle yapsaydim diyorum
belki kizimda da boyle olmustu da sonra duzelmisti diyorum
yine de girmicektim usg ye doktorum israr etti
bi taraftan da belki de Allah istedi usg ye girmemi bu sorunu gormem icin diyorum

Kizlar 7+6 haftalik hamileyim
ikinci bebegim bu bi tane kizim var 2 yasinda
bu gun doktora gittim kalp atislarini duyamadi doktor
almamiz gerekiyo dedi ama ben vazgecemedim bebegimden:14:
israrlarim uzerine 1 hafta daha bekleyelim dedi
cumartesi tekrar giricem usg ye o zaman da duyulmazsa bebegimi aldirmak zorunda kalicam:14:
kizlar anne karnindaki bebek icin okuna bilecek dualar hangileri bilenler yaza bilir mi
cumartesine kadar bol bol dua etmek istiyorum
lutfen mumkunse siz de okuyun benim icin cok sevindirirsiniz beni lutfen:14::14::14:

Kuzum benim dualarim seninle,yavrunu sana bagislasin Rabbim insAllah...
Yeni gordum topigini.. Cok uzuldum canim dua ediyorum butun kalbimle..

Kuzum benim dualarim seninle,yavrunu sana bagislasin Rabbim insAllah...
Yeni gordum topigini.. Cok uzuldum canim dua ediyorum butun kalbimle..

cok tesekkur ederim canim siz namaz kiliyosunuz lutfen namazinizda bi kere de benim icin dua edermisiniz:14:
ben de yavrum icin namaz kilmak istiyorum ama Allahin gucune gider diye korkuyorum
benim icin kilmiyo da bebegi icin kiliyo diye

Canım allah diger evladını sana bagışlasın üzülme benim bildigim meryem suresi var bol bol bu sureyi oku bide hz.zekariye efendimizin duası var onları oku canım ne gelirse allahtandır umudunu yitirme rabbine sıgın ve hakkında hayırlı olanı iste canım rabbim gönlüne göre versin inş.güzel haberlerini alırız allah yar ve yardımcın olsun bebegini sana bagışlasın amin.

kizimda 3 ayindan sonra gitmistim doktora
keske bundan da oyle yapsaydim diyorum
belki kizimda da boyle olmustu da sonra duzelmisti diyorum
yine de girmicektim usg ye doktorum israr etti
bi taraftan da belki de Allah istedi usg ye girmemi bu sorunu gormem icin diyorum

kesinlikle öyle cnm
eğer gitmeseydin belki de en kötüsü bebek seni zehirleyebilirdi
gittiğin iyi olmuş cnm
hakkında hayırlısı ne ise o olsun

cok tesekkur ederim canim siz namaz kiliyosunuz lutfen namazinizda bi kere de benim icin dua edermisiniz:14:
ben de yavrum icin namaz kilmak istiyorum ama Allahin gucune gider diye korkuyorum

sen de bu vesileyle başlamış olursun azim :16:

Tabiki ederim bitanem,su an hastayim ama yarin yasin okurum bebegin icin insAllah...
Bak boyle dusunmen guzel sadece istekler icin namaza baslanmayacagini dusunuyorsun, ama bu sebeple baslayip devamli kilmani cok isterim..
Derdimizden buyuk rabbimiz var unutma.. Icini ferah tut tatlim..

Canım allah diger evladını sana bagışlasın üzülme benim bildigim meryem suresi var bol bol bu sureyi oku bide hz.zekariye efendimizin duası var onları oku canım ne gelirse allahtandır umudunu yitirme rabbine sıgın ve hakkında hayırlı olanı iste canım rabbim gönlüne göre versin inş.güzel haberlerini alırız allah yar ve yardımcın olsun bebegini sana bagışlasın amin.
cok tesekkur ederim canim
evet hayirlisi neyse oyle olsun insallah
kizimi ogle uykusuna yatirir yatirmaz okicam sureleri tesekkurler tekrar
kesinlikle öyle cnm
eğer gitmeseydin belki de en kötüsü bebek seni zehirleyebilirdi
gittiğin iyi olmuş cnm
hakkında hayırlısı ne ise o olsun

evet canim onu da dusunuyorum iyi ki usg ye girmisim de diyorum ama iste keskeler yiyip bitiriyo beni:14:

sen de bu vesileyle başlamış olursun azim :16:

Tabiki ederim bitanem,su an hastayim ama yarin yasin okurum bebegin icin insAllah...
Bak boyle dusunmen guzel sadece istekler icin namaza baslanmayacagini dusunuyorsun, ama bu sebeple baslayip devamli kilmani cok isterim..
Derdimizden buyuk rabbimiz var unutma.. Icini ferah tut tatlim..

eger namaza baslarsam sonuna kadar kilmam gerekiyo yarida birakmaktansa hic baslamamak daha iyi bunu yapa bilicekmiyim bilmiyorum

cok tesekkur ederim canim okicam meryem suresini hemen

cok tesekkur ederim evet Allahtan umit kesilmez ben hala bebegimin yasadigini dusunuyorum

evet oyle nasil tip okuyo bu doktorlar ben israr etmesem alacakti bebegi
meger 1 hafta bekleye biliyosun neden onceden soylemiyosun da en kolayini seciyosun

tesekkur ederim vilin
dua edin benim icin lutfen

canim ben Turkiyede degilim Azerbaycanda yasiyorum

cok tesekkur ederim canim her gun 99 kere okurum ben

bana alttan da bakti ama malesef duyamadi
ama burdaki cihazlar 1D yani en zayif olanlar
o yuzden Bakuye doppler e gidicem insallah o zaman duyarim

boyle yazdiklarinizi okudukca umutlaniyorum
ya yasiyosa ya canli bebegi aldirirsam diye korkmuyor degilim
ama doktorun dedigi de korkutuyo beni
eger gec kalirsak almaya daha zor olucaktir almak ve rahime zarar vere bilir
korkuyorum ya sonra bi daha anne olamazsam bu yolla aldirirsam

Bilmiyorunm doktorun dedikleri ne kadar doğru bebeği karnında ölüp 8. 9. haftalarda kürtaj olan bir sürü kadın gördüm rahimlerine bi şey olmadı.Size özel bi durum var mı onu bilemem ama.

Back
X