- 26 Ocak 2015
- 14
- 1
- 33
- Konu Sahibi korkusuzzkorkakk
Evet zayıflıyorm hemde bebeğim için ve başarıyorumda sadece biraz zaman alıyor okadar....başarıcağımı biliyorum korkusuzca savaşıyorum zayıflamak için ama bir yandan korkuyorumda zayıflayamamaktan değil zayıfladığımdada bebegimin olmamasından korkuyorum.. aralıkta doktora gittim ve artık bebek istiyorum dedim 4.5 yıllık evliydik ve artık zamanı gelmisti. Ama hem pcos olduğumu hemde zayıflamadan hamile kalamayacağımı söyledi dr. Diyetisyenin yolunu tuttum hemen diyetisyen klasik diyetimi yazdı kilom yuksek olduğu icin her ögune 5 dilim ekmek yazdı her 10 kiloda 1 dilim ekmek çıkarticakmisiz listeden oyle soyledi cunku bana 5 dilim ciddi anlamda cok gelmisti diyet icin.normalde gunde 8 ila 10 dilim yiyordum ve zaten kilo veremiyorken 12 dilim gunde tüketmek cok geldi. Dr uygula dedi tamam dedim 1 hafta boyunca diyeti tam anlamıyla uyguladim yürüyüş dahil herseyi ile ve kilo vermek yerine 1.5 kilo aldığımı gördüm. En sonunda kendi kendime basarabilirim diye dusundum tek yapmam gereken herzamankinden daha az yemekti ve daha fazla hareket. Oylede yaptim 1 0cakta basladim bu sekilde yasamaya 120 kilo ile basladim ve su anda 114.2 kiloyum ise yaradi artik zayıflama ya basladim artik sadece sabretmek kaldı.bu sürede buraya üye olup burdan siz değerli arkadaslarla yalnız olmadan sizlerinde desteğiyle yoluma devam etmek istiyorum. Kayıtlı kilo takibim şu şekilde
1 ocak.120
8 ocak . 118.3
14 ocak . 116.8
28 ocak . 114.2
1 şubat . 113.6 ______1.ay-6.4 kg
1 ocak.120
8 ocak . 118.3
14 ocak . 116.8
28 ocak . 114.2
1 şubat . 113.6 ______1.ay-6.4 kg
Son düzenleme: