bebeğim için zayıflıyorum..

korkusuzzkorkakk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
14
1
33
Evet zayıflıyorm hemde bebeğim için ve başarıyorumda sadece biraz zaman alıyor okadar....başarıcağımı biliyorum korkusuzca savaşıyorum zayıflamak için ama bir yandan korkuyorumda zayıflayamamaktan değil zayıfladığımdada bebegimin olmamasından korkuyorum.. aralıkta doktora gittim ve artık bebek istiyorum dedim 4.5 yıllık evliydik ve artık zamanı gelmisti. Ama hem pcos olduğumu hemde zayıflamadan hamile kalamayacağımı söyledi dr. Diyetisyenin yolunu tuttum hemen diyetisyen klasik diyetimi yazdı kilom yuksek olduğu icin her ögune 5 dilim ekmek yazdı her 10 kiloda 1 dilim ekmek çıkarticakmisiz listeden oyle soyledi cunku bana 5 dilim ciddi anlamda cok gelmisti diyet icin.normalde gunde 8 ila 10 dilim yiyordum ve zaten kilo veremiyorken 12 dilim gunde tüketmek cok geldi. Dr uygula dedi tamam dedim 1 hafta boyunca diyeti tam anlamıyla uyguladim yürüyüş dahil herseyi ile ve kilo vermek yerine 1.5 kilo aldığımı gördüm. En sonunda kendi kendime basarabilirim diye dusundum tek yapmam gereken herzamankinden daha az yemekti ve daha fazla hareket. Oylede yaptim 1 0cakta basladim bu sekilde yasamaya 120 kilo ile basladim ve su anda 114.2 kiloyum ise yaradi artik zayıflama ya basladim artik sadece sabretmek kaldı.bu sürede buraya üye olup burdan siz değerli arkadaslarla yalnız olmadan sizlerinde desteğiyle yoluma devam etmek istiyorum. Kayıtlı kilo takibim şu şekilde
1 ocak.120
8 ocak . 118.3
14 ocak . 116.8
28 ocak . 114.2
1 şubat . 113.6 ______1.ay-6.4 kg

Son düzenleme:
Spor olarak genelde 1 saat yuruyus yapıyorum ve evde iş yokken dahil kendime iş çıkartiyorum 3 5 gunde bir cam siliyorum mesela veya her hafta mutfak dolaplarını indiriyorum. Yani genelde gunde 2 saat hizli bir şekilde temizlik yapıyorum hem evim tertemiz oluyor hemde kalori yakmıs oluyorum yani ortalama 500 kaloriyi bu sekilde yakiyorum bide uzerine sporda eklenince ortalama gunluk 1000 kalori kadar yakıyorum bunun cok etkisini gordum diyebilirim

Bugunume gelirsek
sabah
diyet pizza evde kendim yapiyorum ortalama 300 kalori
Ara
bir nescafe
ogle
1kase corba 200 kalori
Ara
1 elma
aksam
1 pors. Kabak yemegi
1pors. Yogurt
100 gr haşlanmış tavuk
1 dilim ekmek yiyecegim menum bu sekilde
spor olarakta 3 saat ev temizligi dip kose :) ondada yaklasik 750 kal yaktim :))))

Hayırlısı olsun öncelikle.Güzel bir karar almışsın devamını dilerim.Çokta güzel yol alıyorsun.Umarım sonucu da yüzünü güldürür ve bebeğinde bu güzel hikayenin bir parçası olur.Tebriklerr.

Eveeet bugünü hemen özet geçelim
sabah
1 haşlanmış yumurta
1 br çay 1 çay kaşığı şekerle birlikte
2 dilim ekmek

ara
nescafe

ogle
2 sigara boregi
1 br ayran

aksam
1 pors yogurtlu havuç kavurması

Bugun yine guzel bir gun gecirdim
sabah
canım bisey istemedi sade nescafe ictim
Ögle
1 pors.yumurtalı patates

aksam
3 mujver
1 pors yogurt
1 bardak ice tea
Spor
2 saat hızlı ev isi cam falan sildim geneee hem evim pırıl pırıl oluyor hemde zayıflıyorum :)
30 dk kosu bandı 5 km hızla
30 dk bisiklet
15 dk ısınma soguma hateketleri

X