• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegim icin zeka karti-seti onerileri

Bigaripyolcu

Baharım geldi, göz aydınlığım, her şeyim...
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2016
1.679
2.914
133
Merhabalar ben bebegim icin zeka kartlari ve setler arastiriyorum.daha kucuk diye bakmiyordum ama 0-12 yas setler gorunce artk alayim dedim.simdilik sadece zeka kartlari ve cd-vcdler var.aranizda alip da memnun kaldiginiz onerebileceginiz bi set var mi bebegim beşinci ayinda

Merhabalar ben bebegim icin zeka kartlari ve setler arastiriyorum.daha kucuk diye bakmiyordum ama 0-12 yas setler gorunce artk alayim dedim.simdilik sadece zeka kartlari ve cd-vcdler var.aranizda alip da memnun kaldiginiz onerebileceginiz bi set var mi bebegim beşinci ayinda
Kendim kullanmadım ama piapolya’nın setlerinden memnun olanlar çokmuş bakabilirsiniz.
Bir de cd demişsiniz ama küçük çocuklar için ekran önermiyorlar. Siyah beyaz kartlar en güzeli.
Bu arada ben a4’e çıktı alıp kesip göstermiştim. Aklınızda bulunsun.

Kendim kullanmadım ama piapolya’nın setlerinden memnun olanlar çokmuş bakabilirsiniz.
Bir de cd demişsiniz ama küçük çocuklar için ekran önermiyorlar. Siyah beyaz kartlar en güzeli.
Bu arada ben a4’e çıktı alıp kesip göstermiştim. Aklınızda bulunsun.

Tskler oneriniz icin arastiricam.setler uzun vadeli(ileriki aylar icin de) oldugu ve videolar bes on dk izletildigi icin sknti gormuyorum.bi yasinda hic tvye bakmayan cocuk yok su nesilde hatta elinde telefon tabletler goruyorum malesef hic hos olmasa da.en azindan egitici bi seyler izletmek isterim ileride.tekrar tskler cikti da iyi fikirmis;)

Tskler oneriniz icin arastiricam.setler uzun vadeli(ileriki aylar icin de) oldugu ve videolar bes on dk izletildigi icin sknti gormuyorum.bi yasinda hic tvye bakmayan cocuk yok su nesilde hatta elinde telefon tabletler goruyorum malesef hic hos olmasa da.en azindan egitici bi seyler izletmek isterim ileride.tekrar tskler cikti da iyi fikirmis:KK66:
Elimde bir adet 14 aylık ve toplamda televizyon açık görme süresi 1 saati geçmeyen bebek var, onda da dışarıda maruz kalmıştır. Mümkün yani. Şimdi ekranda izlerse ileride de başka şeyler izlemek isteyecektir, o yüzden ne kadar geç görse o kadar iyi ama tabi ki sizin kararınız.

İleride merak edip bakan olursa sevgili bebek'ten aldim kartlari.dort yasina kadar olan setin tamamini aldim daha indirimli oldugu icin kartlarim geldi siyah beyaz ve kirmizi siyah olanlar kullaniliyormus simdilik.bebegimin ilgi ve dikkat suresi uzayacak elbette bu sekilde daha verimli calismalar yapicaz.simdilik bazi zamanlar gözünü ayirmiyor bazen cani sıkılıyor bitirmiyorum kartlari birakiyorum.
Bebegime kutuphane de olusturmaya basliyorum benden miras.sekilli hayvanlar serisini aldim cook begendim bugun elime ulasti.hikaye boyama ve aktivite kitabi tum hayvanlari aldim
Bi ara da bebek koala serisini alicam smdilik aklimda o var

facede pia polya ile oyun adli sayfa var. orada guzel etkinlikler oluyor takip edebilirsiniz. evdeki malzemelerle yapilan etkinlikleride paylaşıyorlar fikir olur sizede

Back
X