Gaz sancısı olmadığına emin misiniz kaka yaparken durumu nasıl ? Benim kızımda o aylarda hep ıkınır ses çıkarırdı uyurken rahat uyuyamazdı. 1 ay olmuş tekrar bi idrar testi ve idrar kültürü verin emin olun ondan dolayı olup olmadığına.Bebeğim idrarını yaparken çırpınıyor kıvranıyor ağlıyor . Doktora götürdüğümde acile idrar yolu enfeksiyonu için bakıldı ama yoktu bir sıkıntı erkek çocuğu olduğu için darlık olabileceğini söylediler çocuk cerrahisine yönlendirdiler gittik fakat herhangi darlık olduğunu söylemediler ama eve döndüğümüzde bu yana ortalama bir aydır çocuğumu idrarını yaparken ağlıyor kıvranıyor çırpınıyor bir de geceleri uyurken sürekli gözleri kapalı ama kıvranıyor yatağın içinde bebeğim üç buçuk aylık
Gâzi ortalama üç aylık olunca bitti o ikinmâlar falan şimdi tekrar başlamış sanki ama çıkarıyor rahat bir şekilde yine kıvranıyor bacakları hep havada altını falan acarken çırpınıyor gaz ilaci veriyorum tekrardan bir doktora rabdevu aldım baktiricam ama öncesinde böyle bir şey yoktuGaz sancısı olmadığına emin misiniz kaka yaparken durumu nasıl ? Benim kızımda o aylarda hep ıkınır ses çıkarırdı uyurken rahat uyuyamazdı. 1 ay olmuş tekrar bi idrar testi ve idrar kültürü verin emin olun ondan dolayı olup olmadığına.
Nasıl bebeğim yapıyor ama kâka vs sadece iserken zorlanıyorbağırsaklar kontrol edildi mi? bir yakınımızda aynısı vardı makatı darmış meğer, ameliyat oldu 6-7 aylıkken
Evet sorun yoktu iserken resmen poposunu kaldırıyor Ağrı mi ne anlamadimİdrar kültürü yapıldimu
bilmiyorum ki. bizim yakınınız kaka da yapamıyordu gerci. yaptığında da kan geliyordu. ama her seye de bakılmış idrar ile ilgiliNasıl bebeğim yapıyor ama kâka vs sadece iserken zorlanıyor
Anladım bizim öyle bir sorunumuz yok sadece idrar yaparken zorlanarak çırpınarak yapıyorbilmiyorum ki. bizim yakınınız kaka da yapamıyordu gerci. yaptığında da kan geliyordu. ama her seye de bakılmış idrar ile ilgili
Yalnız ben idrar testinden bahsetmiyorum idrar kültüründen bahsediyorumEvet sorun yoktu iserken resmen poposunu kaldırıyor Ağrı mi ne anlamadim
Onu bilmiyorum idrar istediler verdikİdrar kültürü yapıl
Yalnız ben idrar testinden bahsetmiyorum idrar kültüründen bahsediyorum
Sünnetli miBebeğim idrarını yaparken çırpınıyor kıvranıyor ağlıyor . Doktora götürdüğümde acile idrar yolu enfeksiyonu için bakıldı ama yoktu bir sıkıntı erkek çocuğu olduğu için darlık olabileceğini söylediler çocuk cerrahisine yönlendirdiler gittik fakat herhangi darlık olduğunu söylemediler ama eve döndüğümüzde bu yana ortalama bir aydır çocuğumu idrarını yaparken ağlıyor kıvranıyor çırpınıyor bir de geceleri uyurken sürekli gözleri kapalı ama kıvranıyor yatağın içinde bebeğim üç buçuk aylık
Hayır çok küçük dedi doktor yapamayiz sünnet beklesin bir yaşına kadar dediSünnetli mi
Onu bir daha düşünün derim başka cerraha gösterdiniz mi hiç küçük değşk neden böyle birşey dediHayır çok küçük dedi doktor yapamayiz sünnet beklesin bir yaşına kadar dedi
Çok küçük kesersek hiç kalmaz sonradan tekrar sünnet ihtiyacı duyar dedinOnu bir daha düşünün derim başka cerraha gösterdiniz mi hiç küçük değşk neden böyle birşey dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?