• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim idrar yolu enfeksiyonu oldu

Sadekefir

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2023
94
41
18
Kızlar bebeğim 8 ay 10 günlük kız dün idrar yolu enfeksiyonu oldugunu ögrendim enfeksiyonun yeni oldugu ortaya çıktı kaynanam yüzünden 8 aydır ilk defa altını aldı ben olmadıgın için onu da boklu bırakmıs enfeksiyon oldu, wbc 16 bac 49 leu 4, aranızda geçiren var mı tavsiyeniz yada ne kullanıp yaptınız ?

Kızlar bebeğim 8 ay 10 günlük kız dün idrar yolu enfeksiyonu oldugunu ögrendim enfeksiyonun yeni oldugu ortaya çıktı kaynanam yüzünden 8 aydır ilk defa altını aldı ben olmadıgın için onu da boklu bırakmıs enfeksiyon oldu, wbc 16 bac 49 leu 4, aranızda geçiren var mı tavsiyeniz yada ne kullanıp yaptınız ?
dr ılac vermedı mi? malesef dogal yontemler bebeklerde oyle ıc bunu karıstır sur falan onerılmez. allah muhafaza.

İlaç kullanın alternatif tıp kullanmayın sakın

Back
X