Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızımda 2,5 aylık mide asidi ağzına geldiği için doktorumuz gaviscon verdi ama içmiyor boğuluyor gibi oluyor tutmuyor ağzından dışarı atıyor süt ile denedim ama baya kustu başka nasıl verebilirim
Benim kızımda reflü var. Başta gaviscon verdiler dediğin gibi kullanımı zordu sulandırıp enjektörle az az ağzına sıkarak veriyordum. Sonra doktor değiştirince sorunu anlattım doktor gaviscondansa toz anti reflü verdi mamanın içine filan katıp vermeye başladım onu anlamıyorda kolay oldu
Benim kızımda reflü var. Başta gaviscon verdiler dediğin gibi kullanımı zordu sulandırıp enjektörle az az ağzına sıkarak veriyordum. Sonra doktor değiştirince sorunu anlattım doktor gaviscondansa toz anti reflü verdi mamanın içine filan katıp vermeye başladım onu anlamıyorda kolay oldu