- 15 Ocak 2019
- 957
- 1.711
- 33
- 32
- Konu Sahibi Papatyagibisin70
-
Bunu bende bilmiyordum faydalanıcam çok mersiKonu eşle mi ilgili yani? Bebek diyerek diğer konuyu alta mı itmeye çalıştınız?
Konularınızın görünmemesini sağlayabilirsiniz, ayarlar kısmından. Böyle uğraşmanıza gerek yok. Eşinize yakalanacağınızı düşünüyorsanız, nickinizi-şifrenizi değiştirip konularınızın görünürlüğünü kapatın.
Nasıl kapatacağım ayarlardanKonu eşle mi ilgili yani? Bebek diyerek diğer konuyu alta mı itmeye çalıştınız?
Konularınızın görünmemesini sağlayabilirsiniz, ayarlar kısmından. Böyle uğraşmanıza gerek yok. Eşinize yakalanacağınızı düşünüyorsanız, nickinizi-şifrenizi değiştirip konularınızın görünürlüğünü kapatın.
Nasıl kapatacağım ayarlardan
Hangisini seçmeliyim peki?"Gizlilik" ayarları kısmından, "Kullanıcı izinleri"ni düzenleyin.
Hangisini seçeceğim peki?
Konu sahibesi bdvye içeriği belli belirsiz bir konu açmayın, siz anlatmayınca üyeler bir şey anlamıyor ve konu geyiğe dönüyor.Nasıl kapatacağım ayarlardan
Bugün değil cnm Cuma gündüz kalacak öğlen gidecek akşama kadar
Canım açtığı konudada cuma yazamazsam cumartesi haber verecem demiştiCuma demiştiniz cumartesi oldu yarın yazıcam bekleyin diyordunuz anlamadım bende
Evet dediginizi okumuştum ama bu konunun başlarında da cumartesi öğlen gidecek tabi belki kadının işi çıkabilir yazmış o yüzden anlamadım.hem bugün girdi ve bu konuyu açtı mesaj yazdı zaten.Canım açtığı konudada cuma yazamazsam cumartesi haber verecem demişti
Canım açtığı konudada cuma yazamazsam cumartesi haber verecem demişti
Cuma değil c.tesi kalmayacak zaten öğlen gidip akşam çıkacak
Cuma olduğundan eminim yazdığı mesaj alttaCanım açtığı konudada cuma yazamazsam cumartesi haber verecem demişti
Bugün değil cnm Cuma gündüz kalacak öğlen gidecek akşama kadar
Bende eminim cuma dedigine.Cuma haber veremezsem, cumartesi haber veririm dedi sadece.Cuma olduğundan eminim yazdığı mesaj altta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?