Çocuk Hastalıkları Bebeğim inek sütü alerjisi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Vasoxen

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
16
0
6
İstanbul
Selam siteye yeni katıldım,oğlum 6.5 aylık ve inek sütü alerjisi var.ve sanırım çoklu alerjide var.2,5 aylıkken anladık ve teşhis koyuldu.ve çok zor günler geçirdik.allah daha kötü dert vermesin.cok şükür..ve şimdi ek gıdalara geçiyoruz ama cok sıkıntılı;((ben hep diyet yaptım.süt ürünleri et ürünleri,tavuk yumurta kuruyemiş ve katkılı hiçbirşey yemiyorum.emdiği için geçiyormuş onada.sağlık sektöründe olduğum için ve pimpirikli olduğumdan herşeyde takılıyorum.ve 2aylıkkenden beri beslenme reddi var.zorla emziriyorum hele önceden hiç emmek istemiyordu.ne günlerdi..eğer inek sütü alerjisi deneyimi olan varsa ve paylaşımda bulunursa sevinirim..teşekkürler

Selam siteye yeni katıldım,oğlum 6.5 aylık ve inek sütü alerjisi var.ve sanırım çoklu alerjide var.2,5 aylıkken anladık ve teşhis koyuldu.ve çok zor günler geçirdik.allah daha kötü dert vermesin.cok şükür..ve şimdi ek gıdalara geçiyoruz ama cok sıkıntılı;((ben hep diyet yaptım.süt ürünleri et ürünleri,tavuk yumurta kuruyemiş ve katkılı hiçbirşey yemiyorum.emdiği için geçiyormuş onada.sağlık sektöründe olduğum için ve pimpirikli olduğumdan herşeyde takılıyorum.ve 2aylıkkenden beri beslenme reddi var.zorla emziriyorum hele önceden hiç emmek istemiyordu.ne günlerdi..eğer inek sütü alerjisi deneyimi olan varsa ve paylaşımda bulunursa sevinirim..teşekkürler

benim arkadaşımın kızındada aynı problem var sürekli keçi sütü içiriyolar yoğurt felan yapıyolar ama marketteki keçi sütlerine güvenemedikleri için çatalcadan getirtiyolar

Bizde keçi sütü falanda yok.herşey yasak,bana bile!!işe başlayınca zor olacak şimdilik ücretsiz izindeyim.sonra oğlumun süt ihtiyacı nasıl olacak ve et yumurtada yasak:(((neyin dokunduğunu bile çözemiyorum bazen.çok zor

Bizde keçi sütü falanda yok.herşey yasak,bana bile!!işe başlayınca zor olacak şimdilik ücretsiz izindeyim.sonra oğlumun süt ihtiyacı nasıl olacak ve et yumurtada yasak:(((neyin dokunduğunu bile çözemiyorum bazen.çok zor

vasoxen bu konuda en yeni yazı senin lütfen bana cevap yaz.4,5 aylık oğlumda teşhis aşamasındayız.desteğe ihtiyacım var.karmakarışığım.bende hemşireyim ve detaycıyım.konuşursak çok sevinicem nasıl bi yol izkedin.bana yardım et

vasoxen bu konuda en yeni yazı senin lütfen bana cevap yaz.4,5 aylık oğlumda teşhis aşamasındayız.desteğe ihtiyacım var.karmakarışığım.bende hemşireyim ve detaycıyım.konuşursak çok sevinicem nasıl bi yol izkedin.bana yardım et

Yeni msj nı gördüm kusura bakma,seni çok iyi anlıyorum.bende çok sıkıntılı ve kötü günler yasadım.bizim 2.5aylıkken belli oldu.ben de kendim araştırırken buldum aslında.bende ilaç firmasındayım.ve dr çevrem de çok fazla,sakin ol diyeceğim ama olmuyor insan.sen aklındaki herşeyi sor bana ben deli gibi araştırdım bütün makaleleleri okudum.biz şimdi 9 aylık olduk.ek gıdaya geçince birazdaha rahatladık.ama hep gerginim yine heran bekliyosun.kakada mukus asla geçmemişti artık hiçbişey yemez hale gelmiştim,ondanmı bundanmı diye.sadece süte değilki birçok proteine var alerji hep denme yanılma ile buldum.üstüne bide beslenmek istemedi.günlerce aç kaldı.sorma piskolojim bozuldu ve kimse eşim dahi beni anlamadı:((bizde kakada mukus ve kandaki tahlilde çıktı.kanda çıkmayabiliyomuş bile bazen.dün kontrol için kan verdik yine süt yumurta için.bakalım nasıl çıkcak.bağırsakları geliştikce daha iyi oluyolar kakası katılastı ve biraz kilo almaya başladı.ama herkes gibi ek gıdaya geçemiyosun dikkatli özenli ve az az günler sürüyor geçiş.sen kafandakileri sor ben elimden geldiğince cvp veririm.bende arardım tanımadığım insanları ufacık bir şey öğrenmek için..çok geçmiş olsun

çıkcak.bağırsakları geliştikce daha iyi oluyolar kakası katılastı ve biraz kilo almaya başladı.ama herkes gibi ek gıdaya geçemiyosun dikkatli özenli ve az az günler sürüyor geçiş.sen kafandakileri sor ben elimden geldiğince cvp veririm.bende arardım tanımadığım insanları ufacık bir şey öğrenmek için..çok geçmiş olsun[/QUOTE]

cevabın için çok sağol.günlerdir neti açmadım.canım çok sıkkındı.bugün tüm sonuçları aldık çapaya gastroya gittik.tüm kaka mikrobiyoloji pataloji kültürleri temiz.kanda ıg sonuçları normal. dışkıda kalprotektin 272 ve yağ +++ çıktı.bir prof vardı testi tekrarlayalım ciddi bir bağırsak iltihabı durumu olabilir dedi.chron ülseratif kolitte vs kalprotektin yüksek çıkıyomuş.yağ bağırsak emilim bozukluğunda...tabi bunları netten öğrendim.hoca bişey demiyo ki.1 aydır düt ve ürünleri ile etine diyetteyim. kaka aynı.sayısı azaldı ama içerik aynı.maillesebilirmiyiz.eklermisin beni. butterfly2454@hotmail.com çok korkuyorum.şaşkınım yarın özele hocaya gidiyoruz.

kızlar çok üzgünüm benim kızımda da inek sütü alerjisi çıktı ne yapıcamı bilmiyorum kızım 4 aylık bu ay kilo alımı az olunca mamaya başladık mamayı hiç sevmedi ve mamanın değdği yerler kızarıp kabarmaya başladı. neocate verdi doktorumuz ama kızım onuda yemiyor :( doktorumuz pirinç unu veya kaşık mamasıyla birlikte vr dedi ne yapıcamı şaşırdım çok üzülüyorum :(

selam. siz yazalı çok olmuş ama bu konuda yardıma ihtiyacım var ve hiç bir bilgi alma şansını kaçırmak istemiyorum. oğluma 1,5 aylıkken kalprotektin testi yapıldı. kusma aşırı gaz ve deride sivilcemsi kızarıklıklar vardı. dr süt alerjisi dedi. bütün süt ürünlerini kestim. o sivilceler geçti ama gaz ve kusma devam ediyor. siz başka doktorlara göründünüz mü? bir de oğlumda kilo kaybı falan olmadı hiç Allah a şükür. kalprotektin denen testle süt alerjisi teşhis edilir mi ki acaba.siz nasıl emin olmuştunuz. oğlum şu an 2,5 aylık . cevap verebilirseniz çok sevinirim

Yeni msj nı gördüm kusura bakma,seni çok iyi anlıyorum.bende çok sıkıntılı ve kötü günler yasadım.bizim 2.5aylıkken belli oldu.ben de kendim araştırırken buldum aslında.bende ilaç firmasındayım.ve dr çevrem de çok fazla,sakin ol diyeceğim ama olmuyor insan.sen aklındaki herşeyi sor bana ben deli gibi araştırdım bütün makaleleleri okudum.biz şimdi 9 aylık olduk.ek gıdaya geçince birazdaha rahatladık.ama hep gerginim yine heran bekliyosun.kakada mukus asla geçmemişti artık hiçbişey yemez hale gelmiştim,ondanmı bundanmı diye.sadece süte değilki birçok proteine var alerji hep denme yanılma ile buldum.üstüne bide beslenmek istemedi.günlerce aç kaldı.sorma piskolojim bozuldu ve kimse eşim dahi beni anlamadı:KK43:(bizde kakada mukus ve kandaki tahlilde çıktı.kanda çıkmayabiliyomuş bile bazen.dün kontrol için kan verdik yine süt yumurta için.bakalım nasıl çıkcak.bağırsakları geliştikce daha iyi oluyolar kakası katılastı ve biraz kilo almaya başladı.ama herkes gibi ek gıdaya geçemiyosun dikkatli özenli ve az az günler sürüyor geçiş.sen kafandakileri sor ben elimden geldiğince cvp veririm.bende arardım tanımadığım insanları ufacık bir şey öğrenmek için..çok geçmiş olsun[/QUOTE]
merhaba
siz yazalı çok olmuş 4 aylık kızım var kalprotektin yüksek çıktı. süt alerjisi ise negatif . siz ne yaptınız bu konuda. ben internette araştırdım çok kötü şeyler yazıyor . çocuk doktoru gastroentoloğa götürün dedi. hala buralardaysanız tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olucam

Back
X