Bebeğim ishal yardım. ...

Secil88unal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
34
2
86
37
Bebeğim iki aylık oldu sadece anne sütü alıyor yediklerime dikkatte ediyorum usutmedigimede eminim fakat isali geçmiyor başta sarı gelio kakasi ama sonra yeşil suluya dönüyor gün içinde neden olabilir fikri deneyimi olan varmı ateş yada kusma yok çok şükür. Birde yalancı kabızlık var kendi yapmıyor kakasini ben yaptiriyorum makatini uyararak arada kendi yapıyor ne zaman kendi yapmaya baslarki hiç memnun değilim bu durumdanda

anne sutu alan bebek hergun kaka yapmaz,bazen 10 gunde bile kaka yapabilir,neden cocugun makatini uyariyorsunuz?ilerde ek gidaya gectiginde ve buyudugunde makattan uyarma yapamazsiniz,yapmamalisiniz.birakin kendi kendine yapsin kakasini.
belki bu kadar uyardiginiz icin yesil akinti geliyor bebekten.
en azindan bi cocuk doktoruna goturun,yesil kaka iyi degildir ama lutfen bebegi makattan uyarmayin

Günde kaç kez kaka yapıyor, ishal olsa uyarmaya gerek kalmaz. Demek ki ishal değil. Normal Bebek kakası tarif ediyorsunuz. Bir doktora gitmenizde fayda var.

Benim bebeğinde o dönemler yapmıyordu kalmasını bende ağlayıp huysuz olduğu zaman uyariyordum ama baktım kendi iki uç gunde de olsa yapıyı bıraktım alismasin diye belki mikrop kapmıştır ama yeşil kaka genelde usutunce oluyor belki bebeğin uutmustur doğru bide ishal olsa günde 5 ten fazla yapar

Bende bekliyorum ama 5 gun sonunda yaptırmak zorunda kalıyorum çok ağliyor yarın gidecez inşallah dra ishali pek kalmadı ama yapmıyor hala bu şekilde sorun yasayan bi çok anne var araştırdım evet uzun süre böyle giderse alışkanlık olabiliyormus ama genel olarak 3-4 aydan sonra kendileri yapmaya başlamışlar biraz daha rahat içim bide geçen yaptı kendi :) bakalım drumuz ne diyecek teşekkür ederim.

Valla seni çok iyi anlıyorum kaka yapmasına sevinirdim resmen yapmayınca acı cekio diye aglsrdim

2.5 aylık şuan. Sorma ağlıyor acı acı mahvoluyorum.drumuz 5 güne kadar bekleyin öyle yaptırın yapmazsa dedi birde kabızlık ilacı verdi böyle oluncada kabiz kabul edelirmis duzelene kadar kullanin dedi birde d vitaminimizi degistirdi. Bakalım artık bekliyorum ama yok yapmıyor inşallah ileride bizimde düzene girer.

İştahı nasıl bebisin hanı az yiyorsa kaka yapmaması normal olabilir sıkma canını gazı cokmu canım ondan agliyo olabilir bide anne sutumu mama mi alıyor

Maşallah iştahı yerinde anne sütü alıyor. evet gazimizda çok. gaz içinde damla kullanıyoruz ( biogaia) ben yedimlerime çok dikkat ediyorum ama oluyor malesef gerçi çok şükür ilk zamanlar sabahliyorduk kolikle şimdilerde daha iyiyiz . bu sorunda zamanla geçecek inşallah

size çok iyi bir ilaç söyliycem eğer ateşi yoksa 1 çorba kaşığı kekik suyu içirin sabah akşam günde 2 defa olabilir 1 günde kızımın ishali kesildi.doktora götürdüğümde antibiyotik ağrı kesici bi sürü ilaç verdi eve geldim dedim bunlarla bağışıklığı güçlenmeyecek dahada çökecek.
ateşsiz ishalde kekik suyu..... doğal olmasına dikkat edin.
yanıklarda soğan suyu..... yanan yere soğanı elinizle kırıp sarın yanık yere 1 saat sonra hiçbişey kalmadığını göreceksiniz.
kuru öksürükte bal limon su karışımı.....yarım limon 1 tatlı kaşığı bal yarım çay bardağı su.
herşey için çocuklara ilaç yüklemeyin basit şeyleri evde hallediyorum ben.
kızım 1,5 yaşında ve daha hiç antibiyotik kullanmadı.sadece diş çıkardığı dönemde arada ağrı kesici şurup verdim o kadar.
sizede tavsiye ederim.
kolay gelsin.
birde karnını viks ve zeyinyağıyla yağlayıp sıcak havlu sardım. buda iyi geliyor.ateşi varsa ama ilaç kullanmanız gerekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…