Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba 4 gün önce kızımı kucağıma aldım.Fakat kızımın gece ışıksız uyumadığını,ışığı söndürünce ağlamaya başladığını farkettim.Sizce bu sorunu nasıl çözebilrim?
Merhaba 4 gün önce kızımı kucağıma aldım.Fakat kızımın gece ışıksız uyumadığını,ışığı söndürünce ağlamaya başladığını farkettim.Sizce bu sorunu nasıl çözebilrim?
ışığı açık bırak..şartmı karanlık odada uyuması..çocuk nasıl rahat edecekse öyle davran..yetişkin insanlarda bile aydınlık odada uyumk isteyenler oluyor..
Uyuduktan sonra isigi kapatmak bir çözüm olabilir , ama kesinlikle bütün gece ışık açıkta kalmasın. Bağışıklık sisteminin gelişmesinde etkili olan büyüme hormonları gece karanlıkta salgilaniyor, ışık acik kalınca kesintiye uğruyor. Büyük insanların bile kanserden korunmasi için karanlıkta uyumaları gerekiyor. Büyüme hormonları karanlıkta uyumak diye internette sorgulatirsaniz konuyla ilgili pek çok yazı göreceksiniz.