Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba 14+5 haftalık hamileyken plesentamın aşağı yerleşime eğilimli ve kanama olduğunu öğrendim bi kaç gündür sadece yatıyorum . Bugün karın ağrım ve bel ağrım var çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye aynı durumu yaşayanlar var mı acaba![]()
İlk bebeğim çok endişeleniyordum içime su serptiniz . Plesenta da çok az kanamam varmış ama vajinal bi kanamam hiç yok inşallah plesenta yukarı çıkar bi an önce ne kadar bir süreç bu bilmiyorum amaKarın ve bel ağrıları normal şeyler. Kanamanız olmadığı sürece korkmayın. Plesanta previa olup, kanama yaşayan ve sağlıklı doğum (sezaryen) yapan çok kadın var.
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah![]()
İlk bebeğim çok endişeleniyordum içime su serptiniz . Plesenta da çok az kanamam varmış ama vajinal bi kanamam hiç yok inşallah plesenta yukarı çıkar bi an önce ne kadar bir süreç bu bilmiyorum ama
Pronatal verdi günde üç kez kullanıyorum beni endişelendiren bu hafta çok kritik düşebilir dedi doktor o yüzdem biraz korkuyorum . 3 aydan sonra karnımda büyüme daha çok oluyor galiba o yüzden ağrıyordur heralde değil miEndişenizi anlıyorum ancak şuan daha erken dönemdesiniz, değişme ihtimali var. Değişmese bile dediğim gibi illa bebeğinize bir şey olacak anlamına gelmiyor bu. Sadece normal doğum yapamazsınız, doktorunuz sezaryen kararı almak zorunda kalır. İçinizi ferah tutun, kontrollerinizi aksatmayın, gerek olursa ilaç ve fitil veriliyor onlara dikkat edin yeterli.
Amin kardeşim güzel duan İçin çok sağol rabbim herkesin bebeğine sağlık versin çok zormuş kaç gündür gece gündüz lavoya taşındım kanamam varmı diyeGönlünü ferah tut arkadaşım.
Allahım güç kuvvet versin inşallah.
Rica ederim.Amin kardeşim güzel duan İçin çok sağol rabbim herkesin bebeğine sağlık versin çok zormuş kaç gündür gece gündüz lavoya taşındım kanamam varmı diye
Ayy allh razı olsın çok sağol kardeşimRica ederim.
Amin inşallah.
Korkma arkadaşım.
Bol bol dua et.
Ben de dua ederim sana.
Biliyorum kolay değil.
Güzel beslen, bol dua,sürekli dinlen, tabii ki stresten uzak dur lütfen.
Pronatal verdi günde üç kez kullanıyorum beni endişelendiren bu hafta çok kritik düşebilir dedi doktor o yüzdem biraz korkuyorum . 3 aydan sonra karnımda büyüme daha çok oluyor galiba o yüzden ağrıyordur heralde değil mi
Amin inşallah.Ayy allh razı olsın çok sağol kardeşim![]()
içim biraz hafifledi çok teşekkür ederimDoktorunuz fazla evham yapmış. Büyüme ağrıları yaşamanız çok normal. Belirli dönemlerde azalıyor sonra yine başlıyor. Kimi insanda çok hafif ağrılar olur kimisinde daha şiddetlidir. Güzel düşünün sonu güzel olsun