Çocuk Hastalıkları bebeğim kakasını çıkaramıyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Neden sinirleniyorsunuz hanimefendi sadece tepki gostermek sizinmi hakkiniz buraya neden soruyorsn diyenlere tepki gosteriyorsun atar yapiyorsun...bende size tepki gosteriyorum ayhhhh gece gece ....dimi falan demeler:)) neyse konu sahibi yazilanlari tek tek uygulayip bebegine en etkili yolu bulsun madem bizde alintilasmayip iyi geceler..
Ne sinirlenmesi yaa:) gece gece ontopic gitcekseniz yazin yoksa yazmayin..ben postumun icinde solemistim milletin kulp takmasini.. suanda sadece milletin kulp takmasi uzerine konusuyoruz -ki bana gore gereksiz bi muhabbet

merhaba hanımlar 9 aylık bebeğim kakasını çıkaramıyor makatında çatlak ve kanamalar var kakasını ne ile yumuşata bilirim fitil işe yaramıyor koyduğum gibi ıkınıp çıkarıyor yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler
Benzer sorun bizde de vardi .Prof bir doktora gittik .Laksatif ve probiyotik verdi . Sutune katabilirsiniz.Catlaklar icin de krem. Biraz ise yariyor sanirim . Bir de cani acidigi icin kakasini yapmak istemiyordur .

Bir anda duzelmez malesef :( ama ilacla ya da lavmanla bi şekilde yaptıktan sonra bi düzen kurmaya çalışın. Şeftali, salatalik, kavun, kabak iyi gelir. Mesela kavunu kati meyve sikacaginda sıkıp verebilirsiniz. Her yemeğine mutlaka zeytinyağı katin. Seviyorsa zeytin de iyi gelir. Bol sıvı da cok önemli. Bunları düzenli kullanmaya çalışırsanız birikmeden devam eder

Peki siz yediklerinize dikkat etseniz, bebek de rahatlar mı acaba? Belki glüten alerjisi vardır, birazcık glüten diyeti yapın, bence faydasını göreceksiniz...

Sivi gliserini siringa ile makatina enjekte edin. 1 ml falan. Cunku ustten ne verirseniz verin orada olan kaka yumusamaz. Bos yere daha da zorlarsiniz once kati olanin cikmasi lazim. Fitili direk cikardigindan ise yaramiyordur ama sivi olunca ise yarar.

Bir anda duzelmez malesef :KK43: ama ilacla ya da lavmanla bi şekilde yaptıktan sonra bi düzen kurmaya çalışın. Şeftali, salatalik, kavun, kabak iyi gelir. Mesela kavunu kati meyve sikacaginda sıkıp verebilirsiniz. Her yemeğine mutlaka zeytinyağı katin. Seviyorsa zeytin de iyi gelir. Bol sıvı da cok önemli. Bunları düzenli kullanmaya çalışırsanız birikmeden devam eder
Şeftali kabız yapar diye biliyorum. Kayısı iyi geliyor.

yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim hanımlar dolcasoft ilaç kullandım iki defa direkt kakayı yumusattı ertesi güne rahatladık elhamdulillah :)

yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim hanımlar dolcasoft ilaç kullandım iki defa direkt kakayı yumusattı ertesi güne rahatladık elhamdulillah :)

yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim hanımlar dolcasoft ilaç kullandım iki defa direkt kakayı yumusattı ertesi güne rahatladık elhamdulillah :) ve tabiki hipp in erik püresini kullandım oda işe yaradı

yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim hanımlar dolcasoft ilaç kullandım iki defa direkt kakayı yumusattı ertesi güne rahatladık elhamdulillah :) ve tabiki hipp in erik püresini kullandım oda işe yaradı

merhaba hanımlar 9 aylık bebeğim kakasını çıkaramıyor makatında çatlak ve kanamalar var kakasını ne ile yumuşata bilirim fitil işe yaramıyor koyduğum gibi ıkınıp çıkarıyor yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler
Activanin minik probiyotik yogurtlari var. Bagirsak calistirir. Ya onu difek yedirin yada onunla yogurt mayalayin. Birde kuru kayisiyi aksamdan islatin. Cok az su ile haslayin rondadan gecirin direk onu yedirin seker atmayin ama.

Back
X