Çocuk Hastalıkları bebeğim karaciğer nakli olucak çok üzülüyorummm

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

muslime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2007
7
0
86
46
İstanbul
bebeğim doğuştan safra yolları tıkalıymış tabi bu şimdi yani 4.5 aylık olunca ortaya çıktı daha önce sürekli doktora götürdük ama tanı koyamamışlardı.cildi gözleri çok sarı ilerlemiş sarılık olmasından yada beslenme yetersizliğinin üzerinde duruldu hep.şimdi o kadar çaresizim ki o kadar korkuyorum ki dua istiyorum sizlerden.bu konu hakkında bilgisi olan varmı ben çok araştırdım doktorumuzada sürekli sorular sofruyorum ama işte anne yüreği hiç bi cevap yeterli gelmiyor..

geçmiş olsun canım...allahım acil şifalar versin...üzülme diyeceğim ama elinde değil biliyorum allahım dermansız dert vermesin yeterki inşallah en yakın zamanda iyileşir:Saruboceq:

bebeğim doğuştan safra yolları tıkalıymış tabi bu şimdi yani 4.5 aylık olunca ortaya çıktı daha önce sürekli doktora götürdük ama tanı koyamamışlardı.cildi gözleri çok sarı ilerlemiş sarılık olmasından yada beslenme yetersizliğinin üzerinde duruldu hep.şimdi o kadar çaresizim ki o kadar korkuyorum ki dua istiyorum sizlerden.bu konu hakkında bilgisi olan varmı ben çok araştırdım doktorumuzada sürekli sorular sofruyorum ama işte anne yüreği hiç bi cevap yeterli gelmiyor..

Ah canım benim Allah bebişleirmize sağlık versin gerisi boş gerçekten, bende çok üzgünüm çok bir türlü rahatlayanıyorum görmüşsündür belki anal fistül ile ilgili yazımı, çok korkuyorum bende bebeğime bişey olacak diye çok , inşallah düzelecekler elimizden gelen herşeyi yapacağız onlar için

kızlar üzülmemek elde dil tabiki biz ne kadarda teseli etmeye çalışsak anne yüreği dediğiniz gibi allah bebeklerinize acil şifalar versin dermansız dert vermesin .buda allahın taktiri buda sizin bebeğinizin imtihanı küçük yavrular şimdiden hayatla mücale ediyorlar .çok çok çok büyük geçmiş olsun dualarımız sizinle lütfen sonuçlardan bizide bilgilendirin

hepinize çok teşekkür ederim allah razı olsun ..bebeğimin o gülümseyen gözlerinin içine baktıkça canım yanıyo keşke elimden daha fazlası gelse ..bebeklerimiz önce ALLAH a sonra doktorlarımıza emanet.. hastanede yattığımız sürede öyle minik bebekler vardıki zor durumda olan nasıl küçük nasıl savunmasızlar ama çokta güçlüler.. ALLAH hepsinin bütün bebeklerimizin şifasını versin sabah akşam dua ediyorum benim bebeğimle birlikte bütün bebeklere şifa ver rabbim diye.

hemencecik iyileşirler inşallah kuzucuklar kıyamam ben onlara

çok geçmiş olsun inş en yakın zamanda iyileşir annesi dualarımız hem senin hemde hasta olan bütün bebeklerle rabbim onları her türlü hastalıktan kazadan beladan esirgesin hepimizin evlatlarını

Sevgili annemiz inşallah bebeğiniz ve diğer tüm bebekler en kısa zamanda sağlığına kavuşurlar. Dilerim yüce Rabbim kimseye dermansız dert vermesin. ınşallah bebeğinizin tedavi süreci çok rahat geçer çok geçmiş olsun. Dualarımız sizinle

Canım çok çok geçmiş olsun, umarım burdan en kısa sürede iyi haberlerini okuruz...dualarım seninle ve minik kuzunla, ayrıca duaya ihtiyacı olan tüm kuzucuklarla...

Çok once bebeğinizin karaciger nakli olacagini yazmissiniz. Nakli oldu mu simdi durumunuz nedir öğrenebilir miyim. Büyük geçmiş olsun

Back
X