Bebeğim karnımda öldü kürtaj öneriyorlar

Mervekulis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2016
74
14
3
33
arkadaşlar bebegım karnımda ölmüş olabilir? diyorlar 8 hafta olmasına ragmen 5 hafta diyorlar sanırım bende düşük yapıyorum2 gündür çok şiddetli sancım var ve kanamam da var dün hastaneye gittiğimde kürtaj dediler bugunde bir parça düşürdüm büyük değildi. kürtajdan çok korkuyorum lütfen yardım edin ne yapmam lazım

Şu durumda doktoru dinleyin. Benim kürtaj deneyimimim yok ama yani bilemiyorum gerekliyse olmanız demekki doktor böyle söylüyor. Sizi zehirleyebilir belki şu an.

Konuyu daha fazla kişi görsün diye yazıyorum. Birileri vardır muhakkak yardımcı olacak.

arkadaşlar bebegım karnımda ölmüş olabilir? diyorlar 8 hafta olmasına ragmen 5 hafta diyorlar sanırım bende düşük yapıyorum2 gündür çok şiddetli sancım var ve kanamam da var dün hastaneye gittiğimde kürtaj dediler bugunde bir parça düşürdüm büyük değildi. kürtajdan çok korkuyorum lütfen yardım edin ne yapmam lazım

Canım ben de aynı durumu yaşadım 20 gün önce. Regl sancısı ve kanamayla bebeğimi kaybettim. Ama benim kürtajsız kendiliğinden düştü. Sen de doktorunun tavsiyesine göre hareket edersin. Her zaman bebek kendi düşmüyor, o zaman anne için tehlikeli olabiliyor. Allah sabır versin.

Senin ki de buyuk ihtimal soyle gerceklesecek once bebek haftasina gore kucuk gorundu doktor hafta atti ardindan eve geldgnde kanama hafiften basladi sancilar basladi ve ardindan buyuk parcasi pihti seklinde dustu ve simdi doktora gitcrksin icinde kalan parcalari kurtjla alcaklar

Yarın gitsem sıkıntı olur mu 2 3 gündür sancılarım var bugün 2 minik parça düştü işte korkuyorum anestezi olmazsam çünkü panik bozukluğu olan biriyim kalp krizi geciririm

Yarın gitsem sıkıntı olur mu 2 3 gündür sancılarım var bugün 2 minik parça düştü işte korkuyorum anestezi olmazsam çünkü panik bozukluğu olan biriyim kalp krizi geciririm
Arkadasim minik 2 parca diosunnn belki bebegin yasiycakk acilee gitmen gerek 2 kucuk parca ve ya buyuk parca farkemetz buyuk ihtimal dusuuorusn bebegni ve doktora gidip icinde kalan parcalari almazlarsa sana zarar verir ve iş uzarr

benimkide 5 haftalıktık kapl atışı duyuldu bir hafta sonra gittik kalbi durmuştu , bende başka dr hiç gitmediğim için hala pişmanım ama benim hiç kanamam olmadı direk dr kürtaja aldı , çok geçmiş olsun
verende rabbim alan da sabır dile canım

geçmiş olsun canım.
bende 29 mayısta düşük yaptım bebeğim 12 haftalık olmasına rağmen 8.haftada kalbi durmuş doktor kürtaj dedi evdeyken kanamam başladı iki tane parça düştü sonrasında çok kanama ve sancıdan hastaneye gittik hemen kürtaja aldılar. seni anestezi veriyorlar zor bir işlem değil 15-20 dk bitiyor seni uyandırıyorlar.
Rabbim inşallah yeniden hayırlı sağlıklı bebek nasip etsin

benimkide 5 haftalıktık kapl atışı duyuldu bir hafta sonra gittik kalbi durmuştu , bende başka dr hiç gitmediğim için hala pişmanım ama benim hiç kanamam olmadı direk dr kürtaja aldı , çok geçmiş olsun
verende rabbim alan da sabır dile canım
ben 3 doktora gittim kalp atışını duyduktan sonra tekrar kalp atışı yoksa malesef sonuç değişmiyor

bu saatte olmaz sanmıyorum ama yarıs sanah gecikmeden git , yeniden çalışmalara başlarsın inşallah

geçmiş olsun canım.
bende 29 mayısta düşük yaptım bebeğim 12 haftalık olmasına rağmen 8.haftada kalbi durmuş doktor kürtaj dedi evdeyken kanamam başladı iki tane parça düştü sonrasında çok kanama ve sancıdan hastaneye gittik hemen kürtaja aldılar. seni anestezi veriyorlar zor bir işlem değil 15-20 dk bitiyor seni uyandırıyorlar.
Rabbim inşallah yeniden hayırlı sağlıklı bebek nasip etsin
Aynisi banada daha 1 hafta once oldu buyuk parcalar dusurdum haftahanede ve 20dk civarnda kurtajla icerde kalan parcalar alindi peki suandan sonra onerecegn var mi cocuk icin ne kdr beklemeliyiz bir bebisimiz olmasini cok istiyoruz

kızlar bugun erken gel dediler korktum gidemedim belki şimdi bi daha bakarlar ne dersınız :(

Aynisi banada daha 1 hafta once oldu buyuk parcalar dusurdum haftahanede ve 20dk civarnda kurtajla icerde kalan parcalar alindi peki suandan sonra onerecegn var mi cocuk icin ne kdr beklemeliyiz bir bebisimiz olmasini cok istiyoruz
canım ben bi kerede cocuk dusurdum 4 ay sonra hamıle kaldm

Yaparlar mi die bir sey yok doktorlara kalsa sabah yatsan ertesi sabaha yaparlar ama sert cikinca istedklerne 1 saatte her seyi hallediolar en azindan kendi sagligin icin gitmen gerrk ve de insallah daha cokk bebismz olur
bakalım cok korkuyorum daha anneme haber etmemiştim kalp atısı olunca soyleyecektık smdı kadında uzulmesın

Back
X