Kürtaj mı düşük mü

3 farklı yere gittim sonuncu özel malesef atmıyor kalbi düşük bekle dedi diğer ikisi de farklı şekillerde böyle söyledi
Canım benim çok geçmiş olsun yani aynı şeyleri yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum ben de 3 farklı doktor ve 3 farklı ultrasona girdim yani Ufak da olsa bir umut aradım ama yoktu hepsi aynı şeyi söyledi ben de bebeğimi kaybettim dün sabah kürtaj oldum ben de genel anestezi altında hiçbir şey hatırlamadım her şey gayet güzel ilerledi sağ olsun doktorum da çok iyiydi ya birazdan taburcu olacağım işte Allah yardımcın olsun gerçekten inşallah Rabbim en yakın zamanda sağlıklı sıhhatle tekrar evlat verir bizlere

Ya çok geçmiş olsun gerçekten ben de dün oldum devlet hastanesinde anestezi aldım ama hani uyutularak ameliyathanede nasıl böyle bir şey yaptılar hani uyutmadan uyuşturmadan aklım almıyor ben kendi doktoruma söylemiştim zaten hiçbir anına şahit olmak istemiyorum diye o da zaten biz de uyutarak yapıyoruz için rahat olsun dedi çok şaşırdım ama çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim valla bilmiyorum hiçte bir bilgim olmadığı için sorma gereği duymadım bende uyuştururlar yada uyuturlar diye düşündüm ama ikiside olmadı çok kötü bir deneyimdi benm için mahvolmuş bir şekilde çıktım ordan zaten beni goren olduysa muhtemelen vazgeçmiştir genelde acıya dayanikliyimdr ama çok bagirdim o! Kadar kasildmki allah bi daha yasatmasin cimere yazacam sırf benm yaşadıklarımı başkalarıda yaşamasın diye

Ya çok geçmiş olsun gerçekten ben de dün oldum devlet hastanesinde anestezi aldım ama hani uyutularak ameliyathanede nasıl böyle bir şey yaptılar hani uyutmadan uyuşturmadan aklım almıyor ben kendi doktoruma söylemiştim zaten hiçbir anına şahit olmak istemiyorum diye o da zaten biz de uyutarak yapıyoruz için rahat olsun dedi çok şaşırdım ama çok geçmiş olsun
Bu arada sizede geçmiş olsun inşallah sağlıklı bir gebelik yaşarsın allah isteyen herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar

Çok teşekkür ederim valla bilmiyorum hiçte bir bilgim olmadığı için sorma gereği duymadım bende uyuştururlar yada uyuturlar diye düşündüm ama ikiside olmadı çok kötü bir deneyimdi benm için mahvolmuş bir şekilde çıktım ordan zaten beni goren olduysa muhtemelen vazgeçmiştir genelde acıya dayanikliyimdr ama çok bagirdim o! Kadar kasildmki allah bi daha yasatmasin cimere yazacam sırf benm yaşadıklarımı başkalarıda yaşamasın diye
Yazın evet haklısınız sonuna kadar çok geçmiş OLSUN tekrardn

Back
X