Bebeğim karnımda ölmüş:(

efya_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
384
19
48
İstanbul
arkadaşlar bugün konrtole doktora gittim dokto bebeğin 1 hafta önce öldüğünü söyledi. şaşkınlık ve üzüntünün yanı sıra kafama takılan doktor yarın gel kürtaj yapmalıyız dedi. sizce kürtaj ne kadar sağlıklı daha ilk hamilelğimdi, kürtajla ilgili iyi yorumlar almadım ilaçla çocuğu düşürme yöntemi varmış ama o da biraz ağrılıymış sizce ne yapmalıyım ? :(

Kürtaj hakkında bilgim yok ama üzüldüm :( yine olur ins..

Allah sabır versin canım eğer doktorun yöntemine güvenmiyorsan başka bi doktora git çünkü başarılı bi şekilde yapması gerekiyo daha sonra hamile kalman daha kolay Rabbim gönlüne göre versin

öncelikle geçmiş olsun arkadasım Rabbim sana ve eşine sağlık versin umarım ikinci gebeliğin sağlıkla geçer
kürtaj meselesine gelirsek kendimden örnek vereyim
şubatta kürtaj oldum 5 haftalık gebeydim. sonrasında rahim ağzı yarası rahimdeki iltihaplar enfeksiyonlar ve bir sürü dertle uğraştım. keşke o zaman bilseydim bende ilaçla düşürmek isterdim.
benden 2 ay sonra bir arkadasım 3 aylık bebeği öldüğü için doktor tarafından hastaneye yatırıldı ve ilaçla sonlandı gebeliği yani ne kürtaj oldu ne onun psikolojik ve fiziki acısını yaşadı. ve üstelik şuanda 2 aylık hamile.
ben ise daha geçen haftaya kadar iltihapları kurutup yaranın kapanması derdindeydim.
,yeterince açık olmuştur umarım.
seni hiçbişeye zorlamak istemem kafanıda karıştırmak istiyorum ama canlı örneğiyim ben bu konunun.
tekrar geçmiş olsun

Back
X