Bebek Beslenmesi bebegim kilo almamis/konu tekrarı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Canım o konuda bi bilgim yok ama 2 saatte bir emzirmiyomusun ?? Doktora neden sormadın sebebi ne olabilir diye.. Uyusa bile uyandırıp emzir diyor burdaki annelerden öğrendim bende

sütün az mı geldi acaba hiç mi kilo almamış en az 600 gr alması lazım ki o en az miktari, 6 aylık desen anlarım 6 aydan sonra yavaşlar. dr gittin mi kesinlikle mama takviyesi verir.

2 aylık bebek mama yemez süt yeterli değilse devam sütü alır benim oğlumda da sanıyorum 4.ayda olmuştu kilo almamıştı

Tatlım hiç canını sıkma olabilir tabiki sadece anne sütü yetmetebiluyor bende SMA aldım takviye daha doğar doğmaz söyle düşün mama ise bile sonuçta anne sütü de alıyor. Hemen toparlar inşallah. Tabi doktorun daha ii bilir

ilk 6 ay bebekler hizli kilo alir.saatle filan emzirmeyin ne o oyle 2 saat 3 saat..gak dedi mi meme guk dedi mi meme vermek lazim bebege..ona ragmen kilo almiyorsa emzirmeye devam edin fakat devam sutu kullanin doktorunuza danisarak..

Ne kadar doğdu şimdi nasıl? Devam sütü için Dr a danışmadan birsey vermeyin belki az emziriyorsunuz belki sütünüz yeterli gelmiyor. Araştırmak gerek.

Canım ne kadar aralıklarla emziriyorsun bebeğini? Zaman dilimlerini indir 2 saatte 1 veya saatte 1 yap mesela. Devam sütü verirsen onun sindirimi anne sütüne göre ağır geliyor ve sindirmesi uzun sürüyor böylece anne sütünden mahrum kalıyor. Sütün az mı ? En son çare mama aslında. İLK 6 AY ANNE SÜTÜ ŞART!

Benim oğlumda 8 kilo 10 aylık olacak 9 gün sonra ısrarla emziriyorum varsın zayıf olsun sağlıklı Allaha şükür, ek gıdadan daha düşkün memeye

Her istediginde emzirmen ssart ihmal etme mutlaka..Sıvı gıdalar al bol bol sutu artirir gecmis olsun

Ikinci ayda kilo almamasi hic normal degil.yanlis ya da eksik yapilan birseyler var,sutun az ise yiyip ictiklerine daha da onem vermelisin.emzirme araliklarini kisaltmalisin.gece asla uzun ukyuya izin vermemeli iki saatte bir emzirmelisin.herseyi denedin baktin ki bebek hic toplayamiyor mamaya yani 1 numarali devam sutu vermelisin.bence iyi bir doktora da goster bebegini.
Su anda tum dunyan bebegin olmali.gezmeden misafirden felan uzaklas,evinde bebeginle ilgilen.

Har ay en az 600gr alması gerekir canım. Bir çocuk doktoruna götür vakit kaybetmeden. Mamaya başlayabilir. Eğer ki mama verirse doktor sakın kendini kötü hissetme olur mu? Emzirmeye devam :)

X