Bebeğim kilo almiyooor

bende 3200 falan doğmuşum. 3 ay emmişim.kızımda 3300 doğdu. zorla 4 ay emzire bildim.
bizimki sadece devam sütü içicek nerdeyse. internette araştırmama göre sütü vermeyin aç kalınca mecburen yemek yiyecek yazıyor. fakat bizimki yemiyor.

sırf yesin diye kahvaltı tabağı hazırladım ama nerde yediği sadece 2 tane zeytin

Eklentiler

• 20151229_112103.webp
    13 KB · Görüntüleme: 80
Aynen malesef yemiyor kendi haline bırakıcam artık. ne yemek isterse onu yesin

Arkadaşım,

Diş çıkarma esnasında çok zahmetleri olduğu için yemekten kesiliyorlar. Ne mama ne meme ne de başka birşey isityorlar. Suyunu eksik etme yalnız. Diş etlerinde acı olduğu için devamlı hararetı olur çocuğun. Diş etlerine biraz pırasa yada yeşil soğan sür. Bunlar biraz rahatlatır. Biz 4 aylığız; ağzından akan suyu görsen üstüne su döküyor sanarsın. Saat başı önlük değiştiriyoruz.

Bir de diş etlerini rahatlatmaya yarayan jeller var; onu da doktoruna sorup kullanabilirsin.

evet canım benim kızımda küçükken diş çıkaracağı zaman musluk tan akar gibi salya akardı. acaba ne zaman önlükten kurtulucaz derdim. şükür o kdr akmıyor salya. benim kızım normalde de az yiyor. bence genetik ya bende küçükken pek yemezmişim..

idrar enf. çok küçükken geçirdi şimdi bir sıkıntısı yok

benim de oğlum yedi buçuk aylık. Ben de çok zorlandım. Dört aylıkken emmeyi bıraktı. Mecbur mamaya başladım ama bu sefer de iştahsızlık baş gösterdii kilo alımı nerdeyse durdu. sürekli dikkatini başka yöne vermesini sağlayarak bir şeyler verdim. Hatta iki ay sadece uyku da besledim uyuyunca mamasını veriyordum. Yavaş yavaş normole döndü üç saat ara ile bir şeyler yedirebiliyorum artık ama malesef kilo almıyor son iki aydır 6 kilo da kaldık ne yapacağımı şaşırdım.

benimde küçükken çok az alıyordu sürekli mama yediği için.şimdi 20 aylığız ama 10 kg daha

Aslinda bu konudan sikayetci olan ne kadar cok anne var.bende ayni dertten muzdaribim kizimi inatla sadece anne sutuyle beslemek istiyorum bu arada kizim 4.5 aylik allaha sukur sutumde var yok degik.ama kizim her seferinde tek gogsumu emiyor ve oda toplam 3 5 dakika her goren ne kadar kucuk diyor zorladikca hep uzaklasiyor cok caresiz hissediyorum bazen doktora goturdum 1 ogun mama vermeyi dene dedi ama cesaret edemedim kafamda deli sorular ya verirsem beni hic emmez birakirsa ne yapmaliyim hic fikrim yok

benim kızımda aynı sizin kızınız gibiydi.mamaya başladım aç kalıyor diye. bu sefer gögsümden gelen süt az geliyor diye reddetti. ama bazı bebekler ise mama versende memeyi içiyor. malesef çocuktan çocuğa fark ediyor

Ac kalan anneyi emen ve dahasini isteyen bir bebege mama vermek zorunda kaliyorsun ama anneyi emmek istemeyen reddeden bir bebege mama vermek bana yanlis geliyor bu isten bir cikis yok gibi hissediyorum tekrar doktora gidip idrar gaita kan vs test isteyecegim en azindan fizyolojik bir sorun olmadigini ogrenirsem icim rahat eder belki

anne olmak gerçekten zor bir iş. küçüçük şey için bile acaba hastamı acaba nesi var diye biliyoruz. bende kızımı uzun süre emsin diye çok uğraştım ama malesef emmedi. şimdide yemek yedirmek aynı şekilde zor Rabbim yardım cımız olsun

Ya benım bu konuda pek fikrim yok ama arkadasın kızı 4 ayken diş cıkardı olabılırmı acaba bır takıp et ıns degıldır diş te cok erken cunku ama bılemıcem benım kızım 10.5 aylık sımdı ıstah yok dişlerı gelıyor 6 aylıken basladı gelmeye bızımde Allah kolaylık versın

amin diş yüzünden dahada az yediği oluyor. ama diş olayı olmadan öncede böyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…